Юнайтед вади 25 милиона за Бензема

14:11
Юнайтед вади 25 милиона за Бензема
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън се е амбицирал да привлече Карим Бензема на "Олд Трафорд" това лято, съобщава "Дейли Мейл".

Френският нападател се прехвърли в Реал Мадрид от Лион за 31 милиона лири, но в момента испанските гиганти са готови да го продадат за цена около 25 милиона лири.

Бензема взе участие само в 14 мача от Примера Дивисион, в които отбеляза осем гола.

Собствениците на "червените дяволи" също искат да подпишат с голямо име това лято, за да охладят малко страстите към себе си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea28
12.05.2010 11:05

Да да сигурно Юнайтед какво иска ей така да не дава пъри и да взима класни играчи Бензема 25 мил. Анелка за 8 мил *lol* , та тея 8 мил. Не стигат за никаде бе *lol*

crreal
11.05.2010 16:08

atletico_manutd Прав си че Роналдо е мотора на отбора,но когато беше контузен точно Игуаин теглеше реал напред,това е безпорно.Вярно че се полакоми в някои мачове и мача с Лион беше доста слаб,но трябва да остане все пак има 29гола тоя сезон и е на 22год.Не виждам кои по добър може да доиде от него освен може би както казах по рано Пато но тои ще стува сиг 60милиона както Кака и не е гаранция че ще се адаптира,докато Игуаин си играе добре вече втори сезон.

crreal
11.05.2010 16:05

darkspeed Имаш предвид Негреди дето го дадоха на Севиля.Да тои е добър нападател

atletico_manutd
11.05.2010 16:03

darkspeed разбирач напоследък ако не е Роналдо да ги измъква от дупката не знам .... Игуаин нищо не играе последно време , само се лакомее и права много тъпи пропуски *thumb_up*

darkspeed
11.05.2010 15:57

Педерез е заблудена крава, така че нищо чудно да продаде Бензема или Игуаин. Не защото са слаби, а защото не му носят очакваните приходи от фланелки и други артикули. Игуаин дори в момента да е най-добрия играч в тоя отбор, не получава дори част от медийното внимание което получават други играчи.. Следователно и носи по-малко пари в касата на Реал. А Педерез такива ги разкарва, се пак той е в тоя клуб за да си печели паричките, какво му дреме кой може да играе и кой не. Факт за това е, че продаде онова момче (не се сещам за името..) от собствената му школа за да купи Бензема и да му продава фланелките. И то при положение, че Пелегрини и всички в Реал се изредиха да му казват, че нямат нужда от Бензема след като имат него..

kiksan40
11.05.2010 15:09

Поредния слух... Ако беше вярно всичко което пишеше относно трянсферите на Юнайтед отбора щеше да е от 100 човека .. *beer*

crreal
11.05.2010 14:49

Може и да си прав,но Бензема беше много време контузен и както пише е играл само 14 мача и е нормално цената му да пада.А Перес е тъпо копеле и не разбира от футбол така че няма да се осъмня ако продаде един измежду Игуаин или Бензема и не скочи на тяхно място да купува за много милиони Пато.Просто няма да ме учуди нищо вече.Трябват им на реал един добър централен защитник за да има конкуренция дръгия сезон,защото добри са само Пепе и Албиол.Също трябва един централен полузащитник,защото Гути маи си тръгва а и е на години.Един между Джерард,Лампард,Фагрегас или Де Роси.Точно 2 попълнения и да се успкои ненормалника Перес.

Barca_fen112
11.05.2010 14:32

Малко са ! Първо не вяррвам САФ да даде толкова пари за футболист и 2ро алчния Перез ще поиска поне 35 милиона евра .Така че този трансфер на тази цена ми се струва невъзможен