Пепе попадна в разширения състав на Португалия за Мондиала

13:03
Пепе попадна в разширения състав на Португалия за Мондиала
Защитникът на Реал Мадрид Пепе бе включен в разширения състав на Португалия за финалите на Световното първенство по футбол това лято, въпреки че не бе играл от месец декември миналата година заради травма в коляното.

Бранителят вече поднови тренировки, след като бе пет месеца в лазарета на тима от столицата на Испания. Националният селекционер на тима Карлош Кейруш намекна, че ще обяви състав от 23-ма играчи, но в последствие добави още човек, тъй като има "съмнения за физическото състояния на един или двама свои играчи".

Най-голямата изненада в състава е включването на вратарите Бето и Даниел Фернандеш, като вторият изобщо не бе играл в квалификациите.

Португалия игра полуфинал на Мондиал 2006, но в ЮАР ще й бъде много по-трудно да се преодолее груповата фаза, тъй като отбора е в една група с Бразилия, Кот Д\'Ивоар и Северна Корея.

Разширен състав на Португалия за Световното първенство по футбол:

Вратари: Бето (Порто), Даниел Фернандеш (Ираклис), Едуардо (Брага);

Защитници:
Фабио Коентрао (Бенфика), Пауло Ферерйра (Челси),
Рикардо Карвальо (Челси), Зе Кастро (Депортиво Ла Коруня),
Бруно Алвеш (Порто), Роландо (Порто), Рикардо Коща (Лил), Дуда (Малага), Пепе (Реал Мадрид), Мигел (Валенсия);

Полузащитници:
Тиаго (Атлетико Мадрид), Деко (Челси), Раул Мейрелеш (Порто), Нани (Манчестър Юнайтед), Мигел Велосо (Спортинг Лисабон), Педро Мендеш (Спортинг Лисабон);

Нападатели:
Шимао Саброса (Атлетико Мадрид), Уго Алмейда (Вердер Бремен), Лиедсон (Спортинг Лисабон), Кристиано Роналдо (Реал Мадрид), Дани (Зенит).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация