Арсенал решава вратарския си проблем със световен шампион

12:30
Арсенал решава вратарския си проблем със световен шампион
Вратарят на Ювентус Джиджи Буфон се готви за евентуален трансфер в Арсенал.

Според "Tuttosport" Юве плануват да закърпят финансовото си положение с продажбата на вратаря на "скуадра адзура" и поради тази причина започват преговори с лондонския клуб.

Заради финансовите си проблеми италианците се надяват на масивна сума, която клубът на Арсен Венгер да плати през лятото. Буфон също се свързва и с Манчестър Сити и Байерн Мюнхен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rusev11
11.05.2010 15:37

Буфон е един от най-добрите вратари в света ако не и най-обрия.Ясно е че може да направи 3 4 силни сезона в англия въпроса е дали си струва да се дават толкова много пари.За 10 15 милиона може да се вземе и Харт и Лорис и Нойер или някой друг има достатачно класни млади вратари.А и като знаем политиката на Венгер много ме съмнява подобен трансфер.Да не забравяме че Буфон ще иска поне 100 хиляди на седмица а някой от другите изброени би се съгласил и за 50 60.Дано да вземе някой на този пост че имаме огромна нужда.Спокойно може да вземе по 3 4 милиона за Алмуня и Фабиански.След вратар трябва да търси и партниор на Вермален че и там яко куцаме.Дано направи точните трансфери и другата година да няма такива грешки в защитата. *thumb_up*

Punisher_111
11.05.2010 14:48

За кво ний тоя дърт пръ4 ве *angry* Що за глупости,сякаш не можем да вземем Нойер или Харт ами тоя манаф *thumb_down*

golemiq_geshan
11.05.2010 14:48

Проблемът с вратарския пост в Арсенал съществува ! Сега обаче друг е момента , че Венгер за малко по-напреднал с годинките вратар да се изсипе пари които до сега не е давал , точно сега да ги изкара това малко не ми се вярва иначе Буфон си заслужава все един цент , който жуве биха поискали за него *stop*

kurgolqm
11.05.2010 14:45

Вратарският проблем е най-голямата пречка на арсенал *sick* *evil* ...Трябва ни класен страж с опит на национално ниво а не някаква руса женичка *angry* Венгер знае !

bgherz
11.05.2010 13:42

в арсенал няма вратарски проблем,според мен