Слабаци чакат Левски в Лига Европа

08:38
Слабаци чакат Левски в Лига Европа

Много слаби отбори чакат Левски във втория квалифакационен кръг за Лига Европа, стана ясно вчера. "Сините" (почти) издрапаха до трето място и сега чакат първия си съперник в турнира.
 

Според схемата "сините" почват срещу отявлени головодници. Това са Викингур (Фарьорски острови), Клифтънвил (Сев. Ирлания), Бангор Сити (Уелс), Атирау (Казахстан), Беса (Албания), Брейтаблик (Исландия), Шамрок Роувърс и Спортинг Фингал (Ирландия) и Сиаулиай (Литва). Фарьорският тим са пълни аматьори, съперниците от Великобритания и Исландия са полуаматьори, съобщава "7 дни спорт".
 

Все още обаче не са ясни всички съперници на Левски, тъй като не са приключили всички шампионати и купи в голяма част от европейските първенства. Във втория предварителен кръг "сините" ще бъдат поставен отбор, което значи, че няма да се паднат с най-силните тимове в тази част от надпреварата. Отборът, воден от Георги Иванов, ще избегне четвъртите в първенствата на Гърция и Турция, както и втория в Сърбия.
 

Жребият за първия и втория предварителен кръг ще бъде теглен на 21 юни, а първият мач на Левски ще е на 15 юли. Реваншът е седмица по-късно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

soler
11.05.2010 19:33

Значи гледам тука някакви коментари от сорта ще стане както със Дебрецен,Жилина,Тампере,Бате Борисов,ОФИ,Олимпия и така нататък.Ами съгласен съм за почти всички отбори но само не и за Дебрецен и Бате Борисов просто това бяха отбори които са една класа над нашите всички отбори в БГ и изненада щеше да бъде ако ние ги бяхме били просто те си бяха много по добри от нас.До колкото се отнася до другите отбори наистиса си беше голяма излагация даже бих добавил към тях и първото полувреме на пъвия мач миналата година срещу онези аматьори от Андора където мача въвеше 0-0 и изобщо не си личеше кой отбор е аматьорски и кой професионален.Просто това е цялата истина и положението наистина е критично лично аз си пожелавам най-силните възможни отбори за всички представители в Европа защото поне и да паднем няма да се изложим а ако бием както стана миналата година с ЦСКА-Динамо(където аз лично много се радвах въпреки че не съм ЦСКАр) и ако бием отбори по добри от нас това наистина ще си е подвиг

darkspeed
11.05.2010 15:19

Супер, поне няма да отпаднат с двуцифрен резултат *smile* ..

teenage_head
11.05.2010 14:16

не се ли научихте за цска да пишете в темите за цска? А имаме една значима победа - над Динамо Москва и тя беше наистина красива!

barbutko
11.05.2010 13:46

той само за цска и за бербатов пише.ай бегай от тука най накрая

Crouch_no1
11.05.2010 12:49

Кво слабаци бе *lol* те са един и същ калибър с Левски *cigarette*

krasenco
11.05.2010 12:15

Futbulfen като толкова много знаеш,кажи един голям отбор,който Левски е бил след 89-а година.Истината е че след нея,никой български отбор не е правил нищо значимо.Добре,че на Левски се падна Киево,че да имаме български отбор,който е играл в ШЛ.

bacardy_breezer
11.05.2010 11:35

ОТбори от острвова никога не трябва да бъдат наричани слабаци.Мисля, че най-лесни са отборите от Литва, Фарьорски о-ви и Албания.

Futbulfen
11.05.2010 11:17

Добре до кога ще ми лежите на стари лаври бе?! Не разбрахте ли,че по онова "уравновесено футболно време"..ц(*ка е бил голям отбор.ц(*ка има титли,успехи в КЕШ,ама малцина от сганта ви знаят как това е ставало факт (специялно за бг шампионат).Кажете ми как да не постигнеш някакви успехи като насилствено си взимал най-добрите футболисти от всички клубове в България,как винаги гнусния ви изкуствен отбор е бутан през ти години...айде моля ти се не ми обяснявай,защото след тая ваша "честна" епоха..фактически нямате НИЩО! Титлите се топят,а когато и в това сме първи се чудя какво ше натяквате.. *sick*

IceRazor
11.05.2010 10:55

пфф слабаци ли,че Левски да не би да са по силни от тях?не се излагаите поне

Notlike
11.05.2010 10:10

Успех на сините в Европа. Аз съм фен на ЦСКА, но когато едните печелят, печелят и другите. Футболфен, червените мишки бяха първият отбор, прославил България. А Левски стана известен на европейците със своето гостуване на Беверен - факт, който е неуспорим. Не ми се говори на тази тема, защото пак ще кажат "глупак, чорбар" и подобни, но когато фактите говорят, и боговете мълчат. Ние имаме три европейски полуфинала, вие два четвъртфинала, за единия от които дори не знаете..

JorGy
11.05.2010 09:58

Фен съм на Левски.. не мога да разбера кои отбори са "слабаци". Че то като гледам те, поне 80%, са от Великобритания. Отборите там може да не са известни, но са корави. Българските отбори да не ги превъзхождат с нещо?! Надявам се поне и 4-те да влезнат в ЛЕ, пък каквото сабя покаже *smile* А Литекс, ако може, нек' и в ШЛ да влезне.. точките са за БГ, не само за тях

Futbulfen
11.05.2010 09:35

Левски отново е в Европа,пак ще отсрами българския футбол (всички тия червени мишки се криеха когато Левски се погрижи,света да чуе за тая балканска държавица).Новите мачове чукат на вратата..а с тях и канския страх на свинските човекоподобни расте.Арменци,не гледайте в паницата на Герена..защото имате по-важни въпроси..а именно: Кога цдна ще направи нещо значимо в Европа?!? (изкл. черно-белите кадри от времето на Ахил и Хектор..)

manutd_forlife
11.05.2010 08:41

да и ще стане същото както стана с жилина дебрецен тампрере бате борисов... и така нататък *lol*