Официално: Ювентус поиска да отнемат служебната титла на Интер!

18:43
Официално: Ювентус поиска да отнемат служебната титла на Интер!
Ръководството на Ювентус иска от Италианската футболна федерация да преразгледа решението си да връчи титлата от сезон 2005-2006 година на Интер, съобщава официалният сайт на "бианконерите".

Това искане на шефовете на торинци е обяснено с появилите се доказателства, че не само тогавашния спортно-технически директор на "бианконерите" Лучано Моджи е подържал близки отношения с шефа на съдийската комисия Паоло Бергамо.

Както е известно, за това прегрешение на Моджи на Ювентус му бяха отнети две Скудета и отборът бе пратен на изгнание в Серия Б с 30 точки пасив (които впоследствие бяха намалени до девет).

Напомняме ви, че преди около месец адвокатите на Лучано Моджи показаха пред съда доказателства, показващи, че ръководители на Интер, Милан и други клубове в Серия А също са водили доста "необичайни" разговори с тогавашния шеф на съдиите.

" Ювентус иска справедливостта да бъде в еднакво количество за всички", се чете в официалния сайт на най-титулувания италиански футболен клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DeviLLmaN90
11.05.2010 11:02

Notlike преди Киево трябва да е Рома. А Киево точно тоя сезон испаднаха когато Левски ги отстрани. Dipset мойте уважения но Милан си получиха заслуженото. Претенцийте са за Интер който мина без наказано...!!! Иначе си прав сривът на Юве и Милан се получи от тия наказания...!!!

Notlike
11.05.2010 10:15

Да не вземе да стане така, че Левски да е отстранил италианския шампион през сезона (да напомня, това беше грандът Киево) *lol*

Dipset
11.05.2010 08:24

мисълта ми беше че Юве получиха заслуженото,НООООООООО много хора останаха сухи от тази ситуация и мисля че трябва да си го получат.Както интер както милан и.т.н

Dipset
11.05.2010 08:22

аве човек ... не се ли замисляш като си фен на Юве,че лошият период започна точно с тази случка преди години? Не се ли замисляш че именно това е причина Ювентус да не са в еропейските турнирни ? Не се ли замисляш каква сила беше старата госпожа преди да се случи тази пародия ? Не се ли сещаш за тези работи ?!

bianconer85
10.05.2010 22:07

Аве вместо да мислят как да подобрят играта на любимия ни отбор, как да наемат най - после специалист достоен да води отбор като Ювентус тръгнали да спорят за титли от преди години които по никакъв начин няма да променят сегашната ситуация, щото интер до миналия сезон си бяха жалкари и не можеха да надскочат посредственото си амплоа, само че тоя сезон, най - вече заради Моуриньо именно те са най - впечатляващия италиански отбор. Няма какво толкова да се притесняват за интер, като си тръгне Моуриньо пак ще се върнат към поредиците от години без трофей.

DenteMente
10.05.2010 21:04

Тия не спорят,че не уговарят мачове а,че и другите уговарят *lol* е това вече е жалко

darkspeed
10.05.2010 21:03

Трябва да върнат всичко отнето, на който си е било.. Тоест да отменят, макар и късно, всички наказания на отбори. Да наказват само този шеф на съдиите, вижда се, че явно той е главния мозък щом общо-взето няма президент, с който да не е говорил..