Сурово наказание за Тоти след инцидента с Балотели

15:40
Сурово наказание за Тоти след инцидента с Балотели
Капитанът на Рома Франческо Тоти бе наказан да не играе четири мача заради ритника си срещу нападателя на Интер Марио Балотели във финала за Купата на Италия миналата седмица.

Тоти срита грубо Балотели в края на мача, който завърши 1:0 в полза на "нерадзурите".

"Принцът на Рим" бе изгонен с директен червен картон за умислената си постъпка и напусна терена.

Днес ръководството на Серия А потвърди наказанието на играча на официалния си сайт.

"Четири мача наказание за Франческо Тоти заради некоректно поведение срещу противник (първа санкция) и по-точно заради умишлен удар във 43-та минута на второто полувреме", гласи част от официалното изявление на ръководството на италианското първенство.

Рома пък бе глобен с 40000 евро за това, че не успя да контролира феновете си в срещата на Интер, като от публиката на "вълците" се чуваха расистки обиди, а освен това бяха хвърляни и бутилки по терена.

Директорът на Интер Габриеле Ориали бе санкциониран със спиране на правата до 30 юни 2010 година, заради това, че е използвал неподходящ език, говорейки за служебните лица на мача. Решението означава, че той няма да седне на пейката за последния мач на своя тим срещу Сиена в неделя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

paco_kl
10.05.2010 16:29

скоро си купих вила за 40 000 лв.искам да достроя част от нея,но за всяко едно нещо ми искат ново разрешително,което струва време и пари!а братята роми си строят големите палати за които даже нямат нотариален акт,какво остава за другите документи.така,че не знам дали на тоти му е било кеф дато го нарита в караката а после и в тиквата,но аз също бих искал да направя някой золум.и най вече-не иска да се чувствам дискриминирам в собствената си държава,коята храня с моите данъци,които пак отиват за необразованите роми!абе...какво ли ви занимавам.не всичко е спорт-за политика и мошенника

nofx
10.05.2010 15:58

сурово ли? 4 мача? след като на Рибери му дадоха 3 мача за неговото нарушение то тоти тряя да е с минимум 10!