Ивелин Попов е \"Футболист на футболистите\"

14:09
Ивелин Попов е \"Футболист на футболистите\"
Звездата на Литекс Ивелин Попов спечели анкетата "Футболист на футболистите", организирана от Асоциацията на българските футболисти.


Попето спечели приза в оспорвана конкуренция със съотборника си Дока и нападателя на Локомотив София Мартин Камбуров, които станаха негови подгласници.

"Много благодаря за наградата. Тя наистина значи най-голямото признание. До нови срещи", заяви при награждаването си нападателят.

Наградата пък му бе връчена от президента на БФС Борислав Михайлов.

Призът "Най-добър млад играч" бе спечелен от футболиста на Локомотив Мездра Исмаил Иса. Негови подгласници станаха миналогодишния победител - Спас Делев от ЦСКА, както и българският Роналдо Даниел Златков.

"Искам да благодаря на всички за наградата и най-вече на тима на Локомотив Мездра", сподели острието, което през пролетта провокира феновете на ЦСКА да нахлуят на терена в срещата на неговия тим с "армейците".

Илиян Илиев от Берое пък бе определен за "Най-добър треньор". Той се пребори за наградата с наставника на Миньор Перник Антон Велков, както и с треньора на шампиона Литекс Ангел Червенков.

Илиев скромно заяви: "Изключително съм благодарен за тази награда. Това е оценка за целия ми екип. Сигурен съм, че в залата има треньори, които дори повече от мен заслужават да спечелят".

Асоциацията на българските футболисти даде и три специални приза. Първият бе "Проявено мъжество и характер" - той бе спечелен от вратаря на дубъла на Черно море Варна Александър Краев. Той спаси момиче от удавяне, рискувайки собствения си живот, за което и бе награден.

Наградата за "Феърплей" отиде при капитана на ЦСКА Тодор Янчев. "Искам да благодаря на всички. Това значи много за мен. Не винаги излизаме на терена с цел да играем коректно, но аз искам да изкажа един призив: "Феърплеят над всичко!".

Наградата за "Цялостен принос" бе връчена на ветерана от Литекс - Радостин Кишишев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
11.05.2010 09:31

С цялото ми уважение към Янчев..може ли опорен халф да спечели тоя приз?! Наистина голяма глупост сътвориха тия хора,а колкото до Попето-заслужава го,с оглед на слабата и бавна игра в първенството.

michael_forever
10.05.2010 22:23

хахахаха Янчев награда за феърплей *lol* *lol* Ебати порнографията е бг футбола честно...

Tonko_bonbonko
10.05.2010 22:00

Евала на Попето той заслужава да пробие има и качества просто се вижда как е с поне 2 класи над останалите играчи дано да се развие още УСПЕХ !!! *thumb_up*

Tonko_bonbonko
10.05.2010 21:59

Феарплеи и Тодор Янчев = невъзможно
да не говоря за Кишкоо най - Смешния БГ Футболист какъв му е приноса на тоя бе да се рита да псува и да се кара това му е приноса *erm*

telkisky
10.05.2010 17:08

оле тодор ян4ев и феарплеи, смятаи *lol*

torres_229
10.05.2010 16:42

Може да се каже.. след като няма по-изявен от него тази година...Не ,че е показал кой знае какво *thumb_up*