\"Добрите Футболисти напускат Серия А, заради лошите тифози\"

12:54
\"Добрите Футболисти напускат Серия А, заради лошите тифози\"
Наставникът на Лацио Еди Рейа смята, че лошото отношение на тифозите в италианския ще изгони много футболисти от Серия А.

Рейа се ядоса, че феновете на "орлите" се радваха на головете на Интер при загубата им миналата неделя.

"Истината е, че живеем в много лош футболен климат и по начина, по който вървят нещата незнам какво може да се случи в следващото римско дерби. Затова и най-добрите ни футболисти играят в чужбина. Трябва да се успокоим и да се фокусираме върху футбола. Напрежението се усеща навсякъде. Хората са нетърпеливи и изнервени. И преди сме имали лоши моменти по стадионите, но като цяло нещата не бяха така. Едно време римското дерби беше превъзходна емоция, но от 1979-80-та всичко се промени. Трябва да се върнем към миналото, към спортните ценности, които водеха хората на стадиона. Те идваха за забавление, за да гледат футбол. Губим позициите си в Европа и като футбол, и като хора. Ние трябва да даваме пример, но често подобна атмосфера обезсмисля всичко", предупреди Рейа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
11.05.2010 00:01

Аз немога да разбера едно, кои са пък тези най- добри играчи на Италия дето играят в чужбина? Акуйлани или Роси те ли са звездите на Италия според този псевдо специалист???

nofx
10.05.2010 16:03

за всеки е известно че в италия са най големите селяни във футбола *thumb_down*