Тотнъм се готви да привлече звезда на Валенсия

11:42
Тотнъм се готви да привлече звезда на Валенсия
Завършилият на четвърто мястото в Премиършип Тотнъм може да привлече в състава си крилото на Валенсия Хуан Мата.

22-годишният Мата направи пореден един успешен сезон с испанския тим, който ще завърши на трето място в ”Ла Лига” след грандовете Реал Мадрид и Барселона.

Освен лондонският отбор, за халфа най-вероятно през лятото ще се борят и Барселона.

Според информация на британския ”Мирър”, Лондончани обаче ще направят всичко възможно, за да привлекат крилото и са готови да платят голяма сума за услугите на Мата.

През лятото мениджърът на ”шпорите” Хари Реднап ще се опита да заздрави състава си, тъй като през следващия сезон Тотнъм ще играе в Шампионската лига. Съперниците на лондонския тим в Премиършип- Ливърпул, също изявяваше интерес към испанското крило, но се отказа поради финансовите си проблеми.

"Прилепите" също са в подобно положение и именно заради това през лятото има голяма вероятност двете най-големи звезди на тима - Давид Виля и Давид Силва, да напуснат отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_fen112
10.05.2010 14:31

При интереса на доста по -големи клубове към мата и пти факта ,че Валенсия директно играе в Шампионска лига ,а пък и почти сигурно или Давид Силва или Давид Вила напуска отбора този сезон ,звучи повече в рамките на фантастика такъв трансфер *wink*

Notlike
10.05.2010 11:46

Няма да стане. Тоя сезон Валенсия са директно в ШЛ и току-така няма да си дадат звездите СЕГА. По-голям беше шансът, докато бяха в Лига Европа, но сега - не вярвам. Почнаха да играят много стабилно. Айде прилепи *smile*