Венгер: Направихме добър сезон

09:18
Венгер: Направихме добър сезон
Като цяло направихме добър сезон, но в един момент бяхме много близо до титлата и сме малко разочаровани, каза мениджърът на Арсенал Арсен Венгер.

Французинът сподели, че многото контузени в състава са попречили на тима да се бори до последно с Челси и Манчестър Юнайтед.

"За нас беше важно да завършим добре и успяхме. Ние надминахме очакванията си в един смисъл, но сме разочаровани, тъй като по-едно време бяхмe много близо до Челси и Юнайтед и можехме да направим нещо. Като цяло направихме един добър сезон и демонстрирахме характер. През последните шест седмици много от футболистите ни бяха контузени и това ни попречи да се борим за титлата", каза Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

never_ever
12.05.2010 13:54

*lol* добър сезон жоди се гръмни *lol* CHELSEA NOCSUN *thumb_up*

fashiong
11.05.2010 14:13

Дори и 11 да са точките няма разлика....

fashiong
11.05.2010 14:11

"Лош" е много меко казано! Трябва да има амбиции и желание за титла. Да загубиш всичките си мачове с основните конкуренти и да завършиш 13 точки зад първия е много повече от ЛОШО !!! И ако Венгер е доволен от това което е направил нека да си ходи, заедно с всички други които са доволни от 3тото място!Футбола е такъв, че няма незаменими! Съмнява ме играчи като Фабрегас или ван Перси да са доволни от това че сме 3ти ! Когато не става трябва незабавни промени, а не да се казва тая година не стана, айде следващата пак да пробваме със същите +1.

rusev11
10.05.2010 12:26

Ако Венгер вземе наистина един клсен вратар и един класен партниор на Вермален заедно със идването на Шамак и малко поне намаляне на травмите мисля че отбора има много голям шанс да вземе титлата догодина *thumb_up*

rusev11
10.05.2010 12:25

И аз съм на мение че сезонат не беше лош.В началото след продажбите на Адебата и Туре ни отписваха даже от топ 4.Момчетата покзаха че много са грешали.Стигна се дотам че дори бяха в борбата за титлата.Ясно се видя къде има нужда от нови играчи.Задължително е да се вземе един класен вратар,а това може да стане лесно с парите от евентуална продажба на Алмуня и Фабиански,а за 2 избор да действа Маноне.Центъра на защитата е другото слабо звено.Там трябва 1 много класен защитник за партниор на Вермален.Варианти много(Хингеланд,Ъпсан,Симон Кяер,Бруно Алвеш и още доста други)варианти има.Галас,Джору,и Сол спокойно могат да бъдат вариант при контузии.Заговори се и за купуване на халф.Аз лично не мисля че е чак толкова необходимо.Със вземането на Шамак нещата в нападение изглеждат добре.За парите за покупки не мисля че повече от 20 милиона ще са нужни,а и с продажбата на Алмуня,Фабиански и може би един Едуардо ще има още повече финанси.Венгер обаче сериозно трябва да се замисли над многото контузии през последните сезони.Незнам на какво се дължат начина на тренировки или грубта игра или слаб медицински щаб,но определено трябва да се напрви нещо за да се промени това.

blago_pz
10.05.2010 11:58

Догодина титлата е наша *beer* Иначе и според мен сезонът не беше лош *wink*