Черно море не се даде на ЦСКА в последния мач на \"Армията\"

19:51
Черно море не се даде на ЦСКА в последния мач на \"Армията\"
ЦСКА и Черно море завършиха 2:2 в мач от поредния кръг в "А" група.

Двубоят е последен за "армейците" на собствения им стадион, който ще бъде "запечатан" за неопределено време, понеже е в окаяно състояние и не отговаря на никакви критерии.

Срещата започна чудесно за "моряците", които още в 9-а минута поведоха с гол от дузпа. Адемар бе фаулиран от Румен Трифонов. Бившият футболист на "червените" Йордан Юруков застана зад топката и бе точен за 1:0. В 20-а минута главният рефер Георги Йорданов свири 11-метров наказателен удар и за домакините. Димов игра с ръка след центриране на Маркиньос и Елиот Гранден пролучи възможност да изравни. Ударът на французина от бялата точка обаче бе спасен от друг доскорошен играч на ЦСКАИлко Пиргов. След доброто начало на терена не се случваше почти нищо интересно. Чак в 41-а минута Пиргов трябваше да се намесва решително при шут на Спас Делев от пряк свободен удар.

15 минути след началото на втората част ЦСКА стигна до равенството. Влезлият на мястото на Делев Руи Мигел бе точен с глава за 1:1. След попадението обаче "червените" не бяха достатъчно настоятелни в търсене на победата. Все пак домакините стигнаха до обрат в 81-а минута, когато Александър Александров си вкара автогол. Гостите от Варна обаче не се предадоха и две по-късно Адемар изравни 2:2.

ЦСКА: Караджов, Стоянов, Виданов, Попов, Трифонов, Янчев, Галчев, Делев, Гранден, Маркиньос, Саидходжа

Черно море:
Пиргов, Дяков, Бачев, Ал. Александров, Димов, Сашо Александров, Адемар, Борносузов, Юруков, С. Стоянов, Маркес

Всички резултати от кръга в "А" група:

Литекс - Берое 3:0
Славия - Локо Пловдив 1:3
Локо София - Черноморец Бургас 0:1
ЦСКА - Черно море 2:2
Монтана - Левски 0:2
Миньор Перник - Спортист 1:2
Сливен - Пирин Благоевград 4:0
Локо Мездра - Ботев Пловдив 3:0 (служебно)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
10.05.2010 10:01

Сбогом на кочината с "Х"..просто не и е било писано да бъде изпратена с победа *lol* Жалкото е,че националния много ще смърди от следващия сезон..

manunited666
09.05.2010 22:54

Ахахаххахах двата най-класни.Ама вие БКП си повярвахте май ? Играха два мача добре айде вече сила в европейския футбол.

Notlike
09.05.2010 19:59

Много хубав мач между двата може би най-качествени тима в България, изключвайки съдийското отборче и звездите от ГейАрена *smile*