Челси сплеска Уигън и спечели титлата в Англия, Дрогба наниза три!

19:52
Челси сплеска Уигън и спечели титлата в Англия, Дрогба наниза три!
Челси разби Уигън с 8:0 в мач от последния кръг на Висшата английска лига и триумфира с титлата на Острова!

Футболистите на Карло Анчелоти започнаха нервно, но след първите 2 гола всичко си дойде на мястото. Дидие Дрогба вкара хеттрик и спечели голмайсторския приз, а тимът му мина границата от 100 попадения. Лондончани записаха 27 успеха, 5 равенства и 6 загуби, и изпревариха Манчестър Юнайтед в крайното класиране.

Двубоят започна чудесно за "сините", които поведоха още в 5-а минута. Дидие Дрогба стреля от фаул, топката срещна стената, но бе върната в полето на "латикс". Там футболист на домакините я свали с глава за Никола Анелка, който отблизо вкара за 1:0. При попадението останаха съмнения за засада.

Лондончани не успяха да упражнят очаквания масиран натиск, а действията им бяха доста нервни, предвид важността на срещата. В 14-а минута Дрогба шутира, но ударът му бе париран от защитник. Уигън също търсеше възможности за атака и въпреки че не създаваше нищо опасно пред Чех, подлагаше на изпитание концентрацията на "сините". Срещата не се развиваше съвсем по вкуса на Челси, но в 31-а минута домакините получиха възможност да изпълнят дузпа. Централният бранител на гостите Гари Колдуел бе изгонен, след като събори Франк Лампард, а потърпевшият от бялата точка вкара за 2:0. Дидие Дрогба остана доста обиден от факта, че не бе избран да бие 11-метровия удар. Нападателят, който се бори за голмайсторския приз се намуси, но в крайна сметка отборният интерес надделя.

В началото на втората част Анелка уцели гредата, но преди това имаше засада. В 54-а минута превъзходството на Челси даде резултат и Саломон Калу бе точен за 3:0 след центриране на Лампард по земя. Три по-късно Анелка с удар от движение след хубаво подаване вкара втория си гол в срещата. В 63-а и Дрогба най-после успя да се разпише за 5:0. "Сините" правеха каквото си искат на терена и в 68-а минута спечелиха втора дузпа. Този път зад топката застана Дрогба и с помоща на страничната греда вкара – 6:0. Десет минути преди края Дидие оформи своя хеттрик. В последната минута Ашли Коул след пас на съименника си Джо фиксира разгромното 8:0!

Ето и стартовите състави на двата отбора:

Челси: Чех, Иванович, Тери, Алекс, Ашли Коул, Балак, Лампард, Малуда, Калу, Дрогба, Анелка

Уигън: Полит, Гохри, Колдуел, Бойс, Мелхиот, Фигерола, Уотсън, Н\'Зобиа, МакКарти, Диаме, Родайега

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
10.05.2010 16:49

danman - е по голям сляп щраус от теб няма *sick* Абрамович купил мачовете , тоя съдия свирил грешно , пък когато съдиите правят "грешки" в полза на Юнайтед това е нещо нормално и не трябва да му се обръща внимание Barca_fen112 - много точно казано *smile* и аз също ще ви попитам - какво още искате - 38 мача с по 8:0 ли да бие Челси та да са наред нещата или това което най-много ви мъчи - Абрамович да се махне и да не дава пари какво е виновен че човека се интересува от футбол и иска да помага за развитието му *thumb_up* видяхте го снощи на стадиона как се радва , а не като собствениците на Юнайтед и Ливърпул - да ги е страх да идат на стадиона понеже закопават отборите *stop*

chelsea28
10.05.2010 15:11

danman Не мога да разбера само какво правиш тук? Нито си фен на Челси нито им симпатизираш малко или много нито нищо. Айде махай се *stop* *thumb_down*

Barca_fen112
10.05.2010 14:29

Баси бонаците сте хора ! Челси стана шампион повече от заслужено и някои фенчета пак започнаха с обичайния номер (историята на клубовете) .Да челси няма богата история ,но какво от това ? Света не е свършил и по - добре късно от колкото никога . Ако Челси продължава да се развива в това темпо няма съмнения ,че ще станат един от най - добрите отбори на 21 век , но сега те са шампиони повече от категорично ! 103 гола 6 победи с/у отборите от топ4 най - добра атака най- добра защита, най красив футбол ! Какво повече искате ? *smile*

frank12355
10.05.2010 14:12

манчестърските педерасти,да си гледат техния отбор,вън от тук-дано никога да не вземете нищо от тек нататък"смешно съдийско отборче" а оня педал сър алекс трябва да го накажат доживот гей долен *thumb_up*

danman
10.05.2010 12:29

Не бе Lollipopp първи си ти.Теб никой не може да те мине по простотия.Ти си като щраусите.Заравяш си главата в пясъка за да не видиш истината.Нищо.Радвай се на титлата,защото само тази година ще я имате.

Lollipopp
10.05.2010 12:03

не е истина колко тъпи хора има *erm* като започнем с danman минем през Ole20Legend и стигнем до NAZARETH *sick* зле сте младежи и няма да се оправите *thumb_down*

rockamring
10.05.2010 11:19

Каквото и да си говирите няма да промени факта, че Челси са шампиони *thumb_up*

zinatop_71
10.05.2010 11:18

Нека се покефят момчетата!Все пак имат рекордните за Англия ЧЕТИРИ титли!Манчестър Юнайтед няма как да се сравнява с тях! *smile*

danman
10.05.2010 10:37

strong4chelsea приятел!Ти в тъмното си объркал майките.Твоята ти го е лапала и за това ти е харесало толкова много.Ти от нея си се учил на извращения.Болен мозък!Абе това ли са феновете на Челси?Такива хора ли харесват "Шампионите"?Ами то какво да очакваш от най-извратения и кръшкащ отбор.То не бе Тери,Коул.Все скандали.Те по това са първи и за това си заслужават "купата".

danman
10.05.2010 10:31

NAZARETH Браво!Много точни разсъждения.Тазе една единствена точка беше разликата в представянията на двата отбора.За мен тази точка изобщо не беше реална.И в двата ни мача с Челси съдията ги подпря много яко.Какво ще ми говорят тука феновете им,че били по-добрият отбор.Шампионите.Добре,че бяха съдиите,че да им дадат купата.Класата си е класа.Челси никога няма да достигнат Юнайтед,точно по този показател.Естественно с паричките на Абрамович могат да направят доста,могат и да си купят титлата,но до там.
manunited666 и ти си много прав.Това е един от съдиите мразещи и ощетяващи най-много Юнайтед.Тази година на Челси им дадоха купата,но догодина пак ще си е при нас и при това ще си я спечелим с честна игра.

zinatop_71
10.05.2010 10:29

chelsea666, майка ти, заедно със сестра ти - НАЙ-ДОБРИ на магистралата! *wink*

chelsea666
10.05.2010 09:12

Кви са тия фенове на ман.ютд.тука бе и само се оплакват и немогат да се примирят че са номер 2 съдята им бил виновен не е съдята виновният е отборът на CHELSEA защото е класи над ютд.и това е единствената истина.Рекорд за резултатност във ВЛ 103 гола,ДРОГБА гол маистор на ВЛ,ЛАМПАРД наи резултатен полузащитник на ВЛ,АШЛИ КОЛ наи резултатен защитник на ВЛ,ПЕТЪР ЧЕХ наи добър вратар на ВЛ *thumb_up*

ManUtdTillidie
10.05.2010 03:44

Не мога да ви разбера как не ви омръзва да се псувате , стиснете си ръцете и забравете за миналото , на никой фен в червено не му е леко ма вие много ниско падате особенно пичове които са много над нивото на някои фенове на Челси...Не ви разбирам !

manunited666
10.05.2010 01:33

Значи не е вярно , пиши истини а не лъжи.В Диема го казаха , че Юнайтед е загубил 9 от 13-те свирени мача от Майк Райли.

manunited666
10.05.2010 01:21

И какво за Майк Райли я ми кажи ? Това май беше рефера дето не отсъди 10000% дузпа за Юнайтед срещу Евертан.А и това е рефера при които Юнайтед е загубил 80% от мачовете си ... та какво викаш за Райли ?

NAZARETH
10.05.2010 00:39

Харесаха ми коментаторчетата как определят сезона на челси - превъзхождали всички, имали много възможности за ротация в състава си, били много опасни във всички зони на атаката, били на върха на развитието си. От друга страна ЮНАЙТЕД играли вяло, несигурно и незадоволително. Отгоре на всичко това разликата между тях е 1точка. Странно нали високата класа на челси и слабото предстовяне на ЮНАЙТЕД води до разлика от само 1точка, а как ли ще е в обратния вариант, риторичен въпрос разбира се.

LiverpoolYNWA
10.05.2010 00:34

Честито на Шампиона и на всички негови привърженици!Този сезон Челси беше машина и заслужено спечели титлата;радваше ме с играта си като цяло и ми доставяше удоволствие да гледам техните мачове.Поздравления още един път! *smile*
You will never walk alone!!!

NAZARETH
10.05.2010 00:28

Радвам се за челси, но трябваше ли да ги бутат с две дуспи и червен картон, вярно че над тях тегне руската посткомунистическа благословия, но все пак става въпрос за спорт - хуманно начинание на което симпатизират и малки деца с светъл поглед за идното. За дуспата съм съгласен ама червен картон пълна смехурия, явно шевчето се е погрижил тоя път да нямя издънки.

Ole20Legend
10.05.2010 00:12

Чакай малко бе пич.Това,че 2-3 фена на МЮ са дошли и са почнали да ви псуват това не ни слага всички под общ знаменател.Аз дойдох и ви честитих.Колкото и да ви мразя и ненавиждам трябва да си призная,че ако запазят тази игра Челси догодина в ШЛ няма кой да ги спре и титлата е в техните ръце.

AviMC
09.05.2010 23:58

ПП: Вие намесвате МЮ в темите за ЧЕЛСИ, прегледай подробно да се убедиш. От 10 коментара за тази вечер, само в по-долния си позволих коментар към друг/и отбор/и. Тук или поздравяваш мен и останалите фенове, или отбора и ръководството на Chelsea, или въобще не коментирай!

Hella
09.05.2010 23:58

Честита титла и браво за счупените рекорди, Карло си знае работата *thumb_up* GGMU! Успех на всички! *wink*

AviMC
09.05.2010 23:55

Ole20Legend, просто не ми е приятно да цапате форумите свързани с ЧЕЛСИ, това е. Пишете си там, и там се радвайте. Ние се радваме на титла, вие идвате и започвате приказки с история от преди 20 години, ЧЕЛСИ били такива и онакива и още много глупости. Показвате само завист и омраза, която на мен ми писна да чета. Разбираш ли?

Ole20Legend
09.05.2010 23:46

AviMC ти добре ли си бе жалък ?Какви неща ми говориш.Хегемонии на Ливерпул и не знам си какво.Винаги ама ВИНАГИ най големите битки в ПЛ за титли са били между Ливерпул и МЮ.Това са били 2-та гранда на времето.После се появава Арсенал който ни изпреварва по ПЛ титли до 1990 (те имат с 2 повече)Но от там нататък нито Ливерпул нито Арсенал не могат да направят нещо да ни спрат.И защо намесвате МЮ немога да разбера.Кефете се на победата си и това е..

AviMC
09.05.2010 23:34

ЧЕЛСИ ШАМПИОН ! *beer* Наздраве, феновете на МЮ да си припомнят далечната 1990 дотогава Ливърпуул са били абонирани за шампион. След това титли взимат Евертън и Лийд/ начело с Кантона/, който по-късно МЮ взимат и има прави няколко титли. До преди хегемонията на Ливърпуул, не се е чувало почти за МЮ, а за Евертън и Вила. Челси са се движили м/у 1-ва и висша лига няколко сезона. Факт е, че Абрамович даде средства за изграждането на среден отбор в конкурентноспособен и с това да си навлече завистта на привърженици/не всички/ на отборите като Мивърпуул, Арсенал донякъде и най-вече на МЮ. Този сезон CHELSEA счупиха няколко рекорда, Тонъм също показа абсолютен напредък. Фенове на МЮ, примирете се с фактите и действителността. Историята на ВЛ се променя, примирете се. Все отнякъде се започва.
Честито на всички фенове на CHELSEA и на тези, които уваават съперниците си без да плюят и акат *thumb_up*

lamer4e
09.05.2010 23:30

danman абе брато бихме ли ва два пъти ? бихме ва кво повече искате не моа разбера ако сам не си помогнеш няма кои да ти помогне нали знаеш ..

strong4chelsea
09.05.2010 23:18

Дано ни изведе до титлите на Милан даже и повече голям е

rossoner82
09.05.2010 23:16

Браво Челси, Браво Карло *thumb_up* . Това е отбор с бъдеще! *beer*

manunited666
09.05.2010 23:08

Аз не бих имал такива взаимотношения с момче.Но ти явно имаш доста изкривени наклонности.

strong4chelsea
09.05.2010 23:03

danman Браво и на майката че ми духаше целия сезон лапа прекрасно дано си се метнал на нея че и ти да ми полапаш малко остарява жената помак долен. *beer*

me4a123
09.05.2010 22:57

Садиите са шампини тази година. С гол на Дрогба един метър засада.

danman
09.05.2010 22:43

Честито на всички фенове на Челси!Дано не ви е срам,че си спечелихте титлата с помоща на съдиите,Ливърпул и паричките.Нека ви е честита!И да не забравите да благодарите на чичко Абрамович,че навря толкова парички и ви я купи!Браво на Челси и на всички,които ги подкрепяха! *thumb_up*

manunited666
09.05.2010 22:43

челси18 , 100% съм по-голям от тебе просто не знаеш как да ми отговориш на коментара , защото ти го доказах.Класа били над Юнайтед хахахаха сеедно да кажеш Астан Вила е класа над Ливърпул защото един сезон са над тях хахахха

hristo_4olakov
09.05.2010 22:38

1- Честито на всички фенове на Челси- истинските
2- Стига сте измесляли смотани прякори- супер ТЪПО е
3- Челси заслужаваха титлата
4- Няма кой да Ви чуе че имало засада или хандбалист на терена
5- Аз нямам представа как ще дочакам следващия сезо, а вие се чудите как да се заядете
6- GGMU- Успех 2010-2011 *thumb_up*

chelsea18
09.05.2010 22:26

Не е вие сте някви лапета тука които търсят да се заяждат шото не им отърва че Челси е класа над Юнайтед *thumb_up* Лека вечер от мен продалжавайте да злобеете *beer*

manunited666
09.05.2010 22:22

Ахахаххаха тоя па говори за титли от преди 60 години ахаххха тия титли са от оня ден бе момче , вложи малко мисъл и поне коментарите ти да отговарят на истината.А за мача със Сити е просто болезнено вече да ви се говори едно и също.Навсякъде обясниха защо беше такова продължението и сега и на тебе ще ти го напиша за да млъкнеш ... в мача Челси - Ливърпул , Челси вкара гол в 90-тата минута а преди това се даде продължение 4 минути , след като Челси вкара този гол игра се спря за минута и нещо , след като се поднови играта се игра до 95+ именно заради забавянето.А сега за мача Юнайтед - Сити.Даде се 4 минути продължение а Сити изравниха в 91-та минута и започнаха разбирасе да се моткат по терена и да бавят защото Юнайтед ги мачкаше цял мач а те се бореха за точка.И следователно се удължи времето както при Челси - Ливърпул.А след това като Юнайтед вкара гола , се дадоха 1 минута на Сити да отвърне но те не успяха.Сега забелязваш ли сходството в двете ситуации ?

chelsea18
09.05.2010 22:22

Не мога да ви разбера как може да не признаете че тоя сезон Челси заслужено е 1-ви ?! Вие сте някви трагедии *lol* Евала на феновете на др отбори които признават очевидното, др са комплексари

Ole20Legend
09.05.2010 22:18

Какви титли преди 60 години та това беше преди 1 година бе ... не можем само ние да взимаме титлите *smile*.

manunited666
09.05.2010 22:17

Значи в мача на Олд Трафорд грешките на рефера бяха 50-50 но и самия мач беше слаб.В целия мач имаше 3 положения и това не бяха головете.Иначе първия мач в Лондон там съдийската резачка беше голяма , но както и да е няма какво да се спори.Юнайтед и Челси бяха равностойни този сезон но Челси имаха малко повечко късмет.Пък и донякъде заслужават да се порадват малко защото на мене лично чак жал започна да ми става за тях , като гледам как се разминават с отличията.А на фенчето на Левски ще му кажа следното ... как може да наричаш отбора станал 3 пъти по ред шампион СКАПАН ? И как може да говорите по такъв начин за настоящето ? Просто , реално погледното време беше Юнайтед да не стане шампион.3 години по ред ... ама то нали се сещате , че от догодина пак така , Юнайтед шампион и пак шампион а Челси и останалите когато бог реши.Такаче се въздържайте от такива нелогични изрази , Юнайтед са СКАПАНИ.

chelsea18
09.05.2010 22:15

Говори ве смешник ! Само лаеш виждам че си прочел статистиката изкара ми титлите на Ман отпреди 60 години *lol* Ти видя ли ги ? я кажи там засади имаше ли ?> *lol*

chelsea18
09.05.2010 22:13

Смешник пълен ! Тръгнал да ми говори за отделните мачове за засади *lol* Зашо не кажеш в началото на сезона 4-3 със Сити как ги бихте ? 7 минуте продължение на 2-ро полувреме ! Целият свят ви се смя и на съдията който не го беше срам да даде такова продалжение супер видно беше че ще се играе до гол, що не го кажеш палячо ?!

chelsea18
09.05.2010 22:09

Кажи сега пак с ръка на сърцето гола на Макена дали беше с ръка *joking* Засадата си я видял, а гола на Македа ? С ръка защо не го споменаваш ? Или само ще гледаме с червените очила и ще пишем глупости ?

levski1440
09.05.2010 22:07

абе Joop_red какво ми говориш бе скапаняк .. и 2та мача ви бихме.. вие па с Астън Вила също е мерило.. Що не ги бихте?? а бе? а и гола от засада супер браво добре.. а я пусни вашия гол бе радиатор такъв я виж Македа с кво вкарва...мачовете за мерило са тези срещу топ 4 .. за това е топ 4 а не топ 7 щото сити и тотнам и който и да е никой ги няма за мерило .. за това е дерби като играе челси-манчестър ,а не челси - вила..и ако Челси и манчестър са били равностойни тоя сезон аз ще изляза на ндк и ще си клъцна топките *beer*

Joop_red
09.05.2010 22:05

Сега ще ви кажа как реално са нещата!!Първо Аз съм фен на Ман Ю и с ръка на сърцето мога да кажа следното:Този сезон Ман Ю и Челси бяха абсолютно равностойни!!!Но....ако погледнем следните факти реално мислещите хора ще разберат кой е отборът заслужаващ титлата!1.Гостуванията на Тотнъм и МанС бяха истинското мерило-Ман Ю ги спечели Челси ги загуби!2.В най-важния мач на 3.4.2010 на Олд Трафорд очевидна засада на Дрогба -просто недупостима в такъв мач -ключов за титлата!!3.Ако Челси бяха спечелили с 0:1 -Честита титла-заслужена честно да!! но кажете ми как да кажа че са я спечелили честно като решаващия гол е от 1 метър засада!!4.Бог ще възнесе справедливост!

Joop_red
09.05.2010 22:03

Сега ще ви кажа как реално са нещата!!
Първо Аз съм фен на Ман Ю и с ръка на сърцето мога да кажа следното:Този сезон Ман Ю и Челси бяха абсолютно равностойни!!!Но....ако погледнем следните факти реално мислещите хора ще разберат кой е отборът заслужаващ титлата!
1.Гостуванията на Тотнъм и МанС бяха истинското мерило-Ман Ю ги спечели Челси ги загуби!
2.В най-важния мач на 3.4.2010 на Олд Трафорд очевидна засада на Дрогба -просто недупостима в такъв мач -ключов за титлата!!
3.Ако Челси бяха спечелили с 0:1 -Честита титла-заслужена честно да!! но кажете ми как да кажа че са я спечелили честно като решаващия гол е от 1 метър засада!!
4.Бог ще възнесе справедливост!

levski1440
09.05.2010 22:02

хахаха манете ги феновете на ПОСРАНИЯ СКАПАН ОТБОР НА МАНЧЕСТЪР..тех ги е яд и сега гледат как да се заяждат с историята .. xaxaxaxa *lol* абе нз ама като знам че вие феновете на Юнайтед сте посрани малки фенчета на по 14-15 години сигурно не сте били живи да се радвате на историята ви..Аз предпочитам да се радвам на успехите сега отколкото на тези преди години..Не е едно и също да си спомняш как си бил шампиони предните 3 години и да си шампион сега нали бе посрековци малки?? ЧЕЛСИ ШАМПИОНИ ПРИЕМЕТЕ ГО!!

Ole20Legend
09.05.2010 21:59

Какво настоящо какви 5 лева бе простак.Това става преди 3 години.Както казах не може всеки път да печелим !Като се има предвдид интригата която беше и,че шампиона се решаваше чак в последния мач трябва да сме доволни от сблъсъка за ПЛ титла м/у тези 2 отбора.Честито и се надявам другата година сблъсъка да е същия (в наша полза де *smile* )

fitnes_mania8
09.05.2010 21:40

Joop_red - какво е общото с титлата на Челси това дето го пишеш.... говориш за миналото... а не за настоящето просто не ти изнася така нали *lol*

Joop_red
09.05.2010 21:34

-Блекбърн 3-Челси 3-Арсенал.Двата отбора в Англия имащи 18 титли са Манчестър Ю и Ливърпул!!Но ако имаме предвид постоянството и факта че Ливърпул немогат да вземат 18 години титла-просто а Манчестър Юнайтед успяват да наваксат тези 18 титли на Пуул-сами си правете извода кой е по-великия отбор!Относно Шампионската лига Манчестър Юнайтед нямат изпуснат сезон от 1992-2010 неизменен участник!!
От този период Ман Ю има 2 титли 1999 и 2008 и един загубен финал през 2009!4 полуфинала 5 четвъртфинала 5 осминафинала 1 отпадане в групите!

Joop_red
09.05.2010 21:32

Най-великият отбор в Англия от създаването на Премиършип е Манчестър Юнайтед!!Защо?-защото 18сезона 11 титли-като 6 половината от тях са три пъти поред!

FidoDidoo100
09.05.2010 21:31

nO_nAmEe защо се изказваш неподготвен ??? Не мисля че проблема на МанаФчестър са Рунии, Видич, Гигс и Ван дер Саар... В момента те са най-стабилните играчи в отбора. Неможе да се играе само с младоци виж например Арсенал които имат 4ма играчи над 27. И не Фъргюсан е стиснат а собствениците не дават пари. Какво говореше ти за Най-Великия трениор преди 2 год, когато зехте 4 титли ??? Ти си от тези велики комплексарски фенове на Манафчестър, които просто си търсят отбор ...

GazMaN
09.05.2010 21:28

съдийски отбор - чел*и да им еба майката как биха само манчестър *cry*

nO_nAmEe
09.05.2010 21:25

Извинявам се..ще коригирам малко не играят 3-ма от Ман както споменах а цели 4-рима + Гигс които сащо плаче за пенсия!!!

lamer4e
09.05.2010 21:24

Честито на всички фенове на Челси !! *beer*

nO_nAmEe
09.05.2010 21:20

Какво се карате нз...Челси са шампиони-точка... *sick* Аз сам фен на Ман ама какво човек може да направи като има за трениор стислио..Които не намери никакви заместници..Поне една звезда да беше зел..И от горе на сичко играят 3-ма Руни,Видич и Ван Дер Сар-които сиг ще пази докато не се пенсионира Фърги за да могат заедно да се пенсионират..Извинявам се ако сам допуснъл грашки!

Deportiv0
09.05.2010 21:19

Честито на шампионите! Това е точният момент да спра да гледам английското първенство. *thinking*

rellaxing
09.05.2010 21:18

naisrep затова футбола не е само търчане напред-назад като Рууни ... както се казва : "Не става само с тичане , трябва и акъл" ахаха *lol*

naisrep
09.05.2010 21:10

негара са зби с саутборниците си да вкара гола тва човек ли е или черна горила дет иска сичко са себе си *evil*

naisrep
09.05.2010 21:09

черния негар голмаистор *lol* да го пуснем да са бегат с руни 1-1 руни ше го откасне

marian4y
09.05.2010 21:01

2010-05-09 2018Dragon36 написа:
Абе Joop_red вземи си замълчи,защото Манчестър този сезон бяха най-подкрепяния отбор във ВЛ...


абе на кфо си ? *sick*

Joop_red
09.05.2010 20:54

Както и вас ви орязаха срещу Барса много гадно беше чак и яз се ядосвах 4 чисти дузпи за Челси но...никой не искаше 2 пореден финал МанЮ-Челси.....сега пак имаше шанс да играем финал с Челси ..но Цска щяхте да ги биете Барса също за да си отмъстите и.....кво ние биеме Лион и пак МанЮ -Челси финал...но Интер просто ви надхитриха...

gamer_XT
09.05.2010 20:54

3 години на върха и някакси имах чувството че тази година Челси или Ливърпул ще вземе лигата - все пак Манчестър бяха супер само на 1 точка от върха бяха - другия сезон повече *thumb_up*

Dragon36
09.05.2010 20:53

вместо да признаеш,че Челси заслужаваха повече титлата от Манчестър,ти ми спориш...и к'во...всички ще те чуят и ще отнемат титлата на Челси и ще я дадат на Ман ли *lol* айде честито на феновете на Челси и догодина е ред на Арсенал *thumb_up*

Dragon36
09.05.2010 20:51

абе пич вкарали са 2 гола за 7 мин и к'во???Мачовете се играят по 90 мин

Lollipopp
09.05.2010 20:50

Joop_red - да припомням ли за Ливърпул срещу Милан *wink*

Darkkness
09.05.2010 20:49

Честито на Челси *thumb_up* Успехи срещу Помпи за ФА и догодина в ШЛ дано спечелят най-накрая *smile*

Joop_red
09.05.2010 20:49

Срещу Байерн ако някои отбор вкара за 7 минути 2гола в ШЛ на ниво 1/4 финал ще го призная...само МанЮ може да прави това...Но за съжаление Уефа имаше други планове за Юнайтед и ги спря към евентуален 3 пореден финал -Лион престо не са от класата на Юнайте

Lollipopp
09.05.2010 20:48

Joop_red - не е истина колко си прост *erm* Челси заслужаваше победата само заради петичката на Джо Коул *wink* друг е въпроса че можеше да водят и с повече , докато Юнайтед се бранеха *thumb_up*

Dragon36
09.05.2010 20:48

Абе Joop_red вземи си замълчи,защото Манчестър този сезон бяха най-подкрепяния отбор във ВЛ...а я ми кажи вие как ни бихте(Арсенал) в първия мач *erm*

Siko2
09.05.2010 20:47

Е кво като е 0-2?Трябва да си затворят очите съдийте така ли ?! При нас щото сме водили с 0-1 си затвориха очите така ли ?

Joop_red
09.05.2010 20:44

Гола на Македа идва след 0:2 какъв ти е проблема бе идиот *lol* Ако е 0:1 разбирам да спориш но при 0:2 и то в последните минути просто замълчи

krasenco
09.05.2010 20:44

Абе,какво е това заслужено,незаслужено!Щом са взели повече точки,значи са заслужили и толкова!

Joop_red
09.05.2010 20:42

До всички фенове на Челси-Ако бяхте истински силен отбор със сигурност щяхте да спечелите срещу Интер!!

hristo_4olakov
09.05.2010 20:42

ManUtdTillidie *thumb_up* Тва е! Честито на феновете на Челси! *beer*

Lollipopp
09.05.2010 20:42

Joop_red - а гола на Македа не беше ханбал нали *lol* ManUtdTillidie - *thumb_up*

fitnes_mania8
09.05.2010 20:40

некви хиксове-миксове двойки тройки .... *lol* *party* АЙДЕ ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ В СИНЬО *beer*

Joop_red
09.05.2010 20:40

ДО SIKO2 Крив крак на Тери -Шампионска лига за Манчестер Юнайтед

ManUtdTillidie
09.05.2010 20:33

Честито на феновете , много голове вкараха много бяха постоянни имаше и оспорими неща но в крайна сметка Челси разби всички , този сезон вкарваха като луди направиха 6 от 6 срещу топ 4 и си заслужиха първото място браво за този сезон а за следващия късмет за Манчестър .

Siko2
09.05.2010 20:33

Joop red - абе пиклио... беги от тука с тея оправдания. На крив ви х*у , вълната му пречи.Вашия гол редовен ли беше?

Joop_red
09.05.2010 20:32

Lollipop Питай феновете на Милан как мача им отиваше към победа срещу Ливъпрул 0:3 НА ПОЛУВРЕМЕТО*joking* ...мача се играе до FT и тогава се вижда къде отива мача Та ...Та гола на Дрогба срещу МанЮ бих му дал Оскар за най-чист гол в света без никъкво съмнение за засада...

chelsea28
09.05.2010 20:32

Моля, моля всички анти-фенове на отбора да се махат от тука! Шампиони сме але, але, але *beer* *party*

Siko2
09.05.2010 20:31

Честито момчета и момичета!!!! Видя се кой е по добрия този сезон! Хейтарите могат да си лягат вече - не са интересни!

Joop_red
09.05.2010 20:28

Мача между МанЮ и Челси но Олд Трафорд на 3.4.2010
завършил 1:2 за Челси дефакто реши титлата дами и господа!Реално си беше 1:1 но явно страничния съдия незнае правилото за засада!!!Факт Метър засада на Дрогба!!

Lollipopp
09.05.2010 20:26

Joop_red - малумнико прост мача отиваше към победа за Челси , независимо дали е 1:0 или 2:1 *thumb_down* ае ходи се еби мама ти мръсна *angry*

Joop_red
09.05.2010 20:24

Пуснете си гола на Дрогба срещу МанЮ за да видите образец за засада и после пак говорете как Челси станал шампион

chelsea18
09.05.2010 20:23

Челсиии Челсииии Челсиии !!!!! Честито на всички фенове просто МАЧКАХМЕ НАРЕД ТОЗИ СЕЗОН !!!! *party* *beer*

rellaxing
09.05.2010 20:04

8:0 , 7:0 , 7:1 , 7:2 .. фактите говорят просто ... Челси заслужава титлата напълно !!

Frankie_0
09.05.2010 20:04

Честита титла на Челси! Заслужено я спечелиха, тъй като ни победиха 2 пъти ... Не мога да отрека, че ме е яд, но все пак не може все да печелим .. хубавото е, че имаме доста повече титли от Челси - (Юнайтед - 18 титли, Челси - 4) .. още веднъж Честито.. надявам се и другия сезон да е напрегнато до края. *thumb_up*

manutd_forlife
09.05.2010 20:02

е какво мога да кажа освен честито на всички фенове на челси да им е сладка победата ама да внимават следващата година

telkisky
09.05.2010 20:00

наи яко е 4е руни няма да е голмаистор *lol* *beer*

DuFkaTa
09.05.2010 19:58

Честито на Челси. Честито и на феновете им. *beer* *sad*

Notlike
09.05.2010 19:58

Честита титла на феновете от синята част на Лондон. Този мач показа, че наистина са заслужавали най-много трофея и съм грешал, мислейки си, че Юнайтед може би го заслужаваха в повече. Моите уважения към АФ и компания, но този сезон принадлежи на Карло Анчелоти и неговите възпитаници *thumb_up*

Madoto_1
09.05.2010 19:53

Момчета и момичета мисля, че всички просто трябва да кажем БРАВО ЧЕЛСИ...Такива резултати,такава игра.... наистина заслужена титла!!!Честито!!!

Lollipopp
09.05.2010 19:53

Честито на ВСИЧКИ февено на Челси *beer* както и на феновете които са се наслаждавали на тези 8 гола *thumb_up*

lampard90
09.05.2010 19:51

8:0 ман. могат само да си мечтаят за такав резултат

Lollipopp
09.05.2010 19:47

inter_fenka - питай timbalandfm нали знаел много за мен *lol*

nasran_chorbar
09.05.2010 19:44

lampard90, защо бе, тъп? не можеш да броиш ли, комик смешен?

inter_fenka
09.05.2010 19:43

Lollipopp от кой град си бе нежен или се притесняваш да кажеш само не ми казвай че си от Пловдив че ще се гръмна с такъв прост сагражданин няма да е истина просто тук няма такива като теб *lol* *lol*

atletico_manutd
09.05.2010 19:42

7:0 за Челси , 4:0 за Юнайтед ако не друго поне голове има *joking*

lampard90
09.05.2010 19:42

АриесБГ наздраве мои човек и аз пия за титлата...

Lollipopp
09.05.2010 19:41

timbalandfm - кажи кой си че ми стана интерестно *erm*

timbalandfm
09.05.2010 19:40

inter_fenka нищо лично просто не искам да го издавам.Достатъчно го е наказал живота.Ако ме разбираш какво искам да кажа *smile*

AriesBG
09.05.2010 19:39

Просто не мога да се стърпя да напиша нещо 2 минути преди края на мача и шампионската титла на моя любим отбор(ако правя правописни грешки -от алкохола е).Челси напълно си заслужи титлата този сезон ,направи убийствени мачове с размазващи резултати от по 7 и 5 гола.Няма друг отбор тоя сезон с такива постижения ,който иска да сере по тях ама на мене не ми пука.Аз си се черпя за купата ,така ще е и за другата.Хората по Нова Спорт си го казаха най-компетентно ,за това кой колко голове е вкарал и какви мачове е спечелил и загубил.Така че, ЧЕСТИТО НА ФЕНОВЕТЕ НА ЧЕЛСИ !!!

inter_fenka
09.05.2010 19:39

timbalandfm от кой град е тоз Лоли Поп мн ми е интересно инъче не се учудвам че го мразят кой знае къв смешен фешан е то само ника като му видиш ти е ясно що за човек е *lol* *lol*

Ginekologa
09.05.2010 19:37

дайте ми пари 4+ го играх с 10 евра *beer* *thumb_up* котиооо 100 взимам *party* timbalandfm кво няма се кефя *devil*

timbalandfm
09.05.2010 19:37

Lollipop целия град те мрази защото си боклук.Огледай се и ще разбереш.После защо си гей.ами кой да те приеме такъв какъвто си.Пълен лешник си.Хубавото е ,че все повече и повече хора го разбрах.Внимавай само щото както целия град ти е насъбрал ще си изядеш боя сериозно.Няма къде да ревеш

lampard90
09.05.2010 19:35

НАСРАНИЯ чорбар каде се обаждаш бе царвул!

Lollipopp
09.05.2010 19:34

timbalandfm - одеве те питах нещо бе травеститче *joking* то верно че повечето в мизерния град ме мразят за нещо , ама интерестно ми е на теб какво съм ти направил *lol*

inter_fenka
09.05.2010 19:33

liverpool9418 мерси да погледам малко голове и аз *lol* *beer*

nasran_chorbar
09.05.2010 19:32

Честито на Челси. Вече имат една титла повече от Хъдърсфийлд, а това не е малко *joking*

timbalandfm
09.05.2010 19:32

Lollipop тихо
моля ти се продължи да близиш на твойте френдове и не ни занимавай с глупостите си
ясно е,че си гей.целия сайт го разбра вземи се в ръце.То бива да си толкоз мазен гей ама това е *sick*

Lollipopp
09.05.2010 19:30

timbalandfm - траверс завистлив ти пак ли си тук бе *lol*

inter_fenka
09.05.2010 19:30

по коя телевизия дават мача на Челси е по диемите дават Юнайтед и Стоук & Арсенал срещу Фулъм

Manower
09.05.2010 19:28

Честита титла на всички привърженици на Челси! *beer* *thumb_up* И догодина Ман Сити в 4-ка ще е идеално! *thumb_up* *wink*

timbalandfm
09.05.2010 19:28

Рууни беше избран за играч на годината.Ето ти го рууни,а дрогба е избран за най черен на годината *wink*. дерзайте щото сигурно ще ви е последна.верно,че е почти ни настигате по титли(време за ирония) ,но все пак челси си остава един селски отбор

inter_fenka
09.05.2010 19:28

това вече е друго и ако се поровиш из темите ще видиш в самото начало че просто изразявам мнение независимо дали допада на някой имам право да си го изразя и се поевява някой разбирач който да ми каже нещо тъпо да се заяде и тогава аз почвам а не почвам първа *beer*

lampard90
09.05.2010 19:28

сега е момента в които всички фенове на ман.трябва да замалчат и да признаят шампиона на Англия...CHELSEA

atletico_manutd
09.05.2010 19:25

признавам тогава че аз съм виновен *wink* явно съм се ядосал и си изкарах яда ... извинявай когато си права си права *thumb_up*

AviMC
09.05.2010 19:24

Best of DROGBA, best of CHELSEA *beer* Go go Blues *thumb_up*

inter_fenka
09.05.2010 19:24

Виж във втората тема там тая за Юнайтед то е 1 страница най отдло коментарите какво съм писала аз и после какво си написъл ти !!!

Ginekologa
09.05.2010 19:23

голлл дрогбаааааа 5-0 бе е го гол майстора *beer* *thumb_up* *party*

inter_fenka
09.05.2010 19:21

още един гол им тряа на Челси за да станат 100
atletico_manutd обиди ме аз бях писала нещо нормално и ти ме натрови есега ще се поровя и ще ти покажа

Ginekologa
09.05.2010 19:19

аре бе дрогбаа 1 само повече за него да играят ся *beer*

atletico_manutd
09.05.2010 19:17

кога съм те обидил днес ??? ти влезе в статията за Ман и пак почна Манафите не стават ние 6 титли те 0 и пак и пак ?! Кажи как да не се подразним *wink* 4:0

Lollipopp
09.05.2010 19:16

триииииииииииииииииии и четириииииииииииии *beer*

Ginekologa
09.05.2010 19:16

ай ся 1 на дрогба да подават на него да вкара *beer* 4-0 анелка *lol* *party* 6,6,6 *joking*

inter_fenka
09.05.2010 19:16

atletico_manutd не се прави на жертва всеки път сценария е един и същ аз влизам пиша си мнението идваш ти и ми пишеш курва путка етакива един куп после обвиняваш мен че ти го връщам тъпкано казах ти каквото повикало такова се обадило *smile*

atletico_manutd
09.05.2010 19:14

ти май не правиш разлика между дребна обида ( аз обиждам Меси понякога да ,ама признавам че играе много а и други обиждат футболисти на противников отбор което е нормално) и комплексиране .... ти обиждаш всеки по толкова грозен начин макар че не познаваш абсолютно никой от тук . Това нормално ли е споре теб а и ти се мислиш за по-висша от другите ама извинявай в сайт сме , от къде да знаем че ти не си селянката ?! Неможеш да кажеш по ника на един или писането на другия какъв е *wink* Разсъждавай малко и се дръж нормално и нека спрем да превръщаме сайта в помия *thumb_up*

inter_fenka
09.05.2010 19:10

atletico_manutd комплексиран си ти помниш ли че ти викаше на най добрия играч в Света Лео Месси грозно джудже и тем подобни може му ядеш пениса хаха грозен си ти и комплексар пак си ти къде съм аз къде си ти коя съм аз кой си ти а ? *lol* *lol*

dorostol17
09.05.2010 19:08

ем който и да е ше стане гол майстор ама вашия умрелия реал няма да види никва титла тъй че тихо *thumb_up* *lol* САМО ЧЕЛСИ !!

atletico_manutd
09.05.2010 19:07

това не е сайт .... всеки псува всеки , не става въпрос за футбол изобщо . Тая и тя комплексираната идиотка приказва само простотии , мадото 1 другия малоумник пък който не знам какво се опитва като я подстрекава да превръща сайта във помия ....

inter_fenka
09.05.2010 19:07

dorostol17 няма ни пуснат те са отбор с традиции но след като бихме два пъти челси след като смазахме Барса в Италия и задържахме с човек по малко в Испания след двата мача с Милан които сасипахме не мисля че има отбор който може да ни бие такаче мога да се подигравам на другите *lol* *lol*

dorostol17
09.05.2010 19:05

фенката мой сте зели 2 титли до ся нз си ко ама недей забравя Байерн *thumb_up* не мисля че ше ви пуснат аванта тай че *stop* и не разбирам къв кеф ти прай да ядосваш сички тука ?!?!

inter_fenka
09.05.2010 19:05

atletico_manutd каква цел имаш бе да не умреш девствен *lol* Madoto_1 мс ест че сме за респект обаче сме малко хората за респект в тоя сайт а тея там дето се ядосват на нас ахха те са никъде цели имали те каква цел може да има една ниша форма на живот *lol*

atletico_manutd
09.05.2010 19:04

омг просто нямам думи .... аа интер фенке ти защо не си в Италия бе ?! нали само за малко се пребираш в комплексираната БГ както ти я нарече ?!

gutito1964
09.05.2010 19:04

кой ще стане голмайстор Руни или мангала от челси дрогбб

inter_fenka
09.05.2010 19:03

Lollipopp ти си по заблуден бе *lol* ахахха яко ми правиш смях с тоя женствен ник аахха айде не ме разсмивай *lol* ххахаха

atletico_manutd
09.05.2010 19:02

аз съм турчин ?! *joking* това че не съм типиянич българин (тъп селянин) не значи че не съм българин *wink* аз имам амбиция за много неща и не съм прост като теб *thumb_up*

Madoto_1
09.05.2010 19:02

atletico_manutd не синко, на такива като теб им викаме ТЪПИ БЪЛГАРИ *lol* да се ядосваш за такива неща *lol* .Lollipop i Inter_fenka са за респект, че с толкова малко ядосват такива като теб(простаци) *party*

inter_fenka
09.05.2010 19:00

atletico_manutd а на такива като тебе им викаме турци рязани геч от България бе смешен бегай в турция прасе *lol* *lol*

atletico_manutd
09.05.2010 18:59

Madoto_1 на ей такива като тебе им викаме ТИПИЧНИ БЪЛГАРИ *thumb_up* тъпи , малоумни , неграмотни сеирджии *thumb_up*

AviMC
09.05.2010 18:59

gutito1964, как видя гола от засада, на СТОП-КАДЪР ли?!? Аз така я видях, но в реално игрово време не се вижда а сигурен съм и съдията също. Млъквааааай!!! Шампиона е шампион с 6 победи и гол. разл. 12:1 срещу червените тиймове от топ4*beer* Това е истината, айййде бягай

*thumb_up*

inter_fenka
09.05.2010 18:59

Madoto_1 ест те са олигофрени и това заслужават *lol* *lol*

Lollipopp
09.05.2010 18:59

gutito1964 - е ти направо си уникален *erm* сигурно защитника на Уигън не държеше Лампард и не беше последен и затова дузпата и червения картон са измислени *sick* при 1-я гол засада освен да има че главата на Малуда беше по към вратата *joking*

Madoto_1
09.05.2010 18:57

inter_fenka и на теб ще кажа това,което казах и на lollipop, БРАВО *lol* , много ме кефите такива дето с по един коментар ядосвате целия сайт ХАХАХАХХАХА продължавайте да го правите, защото това ме разсмива страшно много.Иначе честито на Челси за титлата. *lol*

AviMC
09.05.2010 18:57

gutito1964, как видя гола от засада, на СТП-КАДЪР ли?!? Аз така я видях, но в реално игрово време не се вида а сигурен съм и съдията също. Млъквааааай!!! Шампиона е шампион с 6 победи и гол. разл. 12:1 срещу червените тиймове от топ4 *beer*
Това е истината, айййде бягай *thumb_up*

atletico_manutd
09.05.2010 18:56

честито на Челси , заслужено водят 2:0 апък и те Уигън на Стамфорд Бридж какво да направят ?! Това е като финал за Челси и ми беше ясно че ще бият и те ще бият със поне 3,4 : 0 но трябваше да се моля все пак съм фен на Юнайтед .... ЧЕСТИТО ПАК *beer*

gutito1964
09.05.2010 18:55

пак голове от засади и червени картони и дузпи и още не знам кво такива "шампиони" на кого му трябват .

inter_fenka
09.05.2010 18:52

atletico_manutd накрая тебе ще баннат тъпак освен това аз пак ще се регна ако ме бан по ип ми ще се регна от компа на някоя приятелка такаче няма край мойто царство ясно *lol* *lol*

inter_fenka
09.05.2010 18:51

Lollipopp тоя отбор дето ви го сложи в шампионска лига етова разбирай под нас гадно ли ти беше педал смотан не те видях да пишеш тогава скри се в миша дупка как ви го начукахме насред Лондон май много ви болеше нас и Барселона неможе ни бие кой ще ни бие бе луди ли сте *lol* *lol*

Ole20Legend
09.05.2010 18:50

Така е по добре Lollipopp.Вместо да се нареждаме тука като селяни дайте да си честитим и това е.Колкото и да ви мразя и да ви ненавиждам не съм тръгнал да ви нареждам като малтретираното лапе Inter.Честито този сезон бяхте най-добрите в Англия.

Ginekologa
09.05.2010 18:50

тоя що не даде на Дрогба да бие дузпата *sick*

atletico_manutd
09.05.2010 18:49

абе майка му стара администратор няма ли да я бан тая смешната побърканата ве *sick* амън от нея

inter_fenka
09.05.2010 18:49

dorostol17 взехме 2-те в италия ае имаме мач със изпадналия Сиена такаче дубал в италия кой ще ни бие бе за да не вземем 6 титли а / *lol* *beer*

dorostol17
09.05.2010 18:47

ей фенке ще видиш ти 6 купи ама когато аз стана играч на реал нали се сещаш *wink* млъквай там радвай се на финала в шамионската и да не сме чули повече гък ясно ?! *stop*

la4o71
09.05.2010 18:47

аууу защо раздразнихте питбула ..... Сега няма отърване от това същество *sick*

atletico_manutd
09.05.2010 18:47

и пак кълне *lol* всички ти се смеят никой не те понася независимо дали тука сме от Челси и Манчестър или Барса всички ти се смеят на тъпия акъл *thumb_up*

Ole20Legend
09.05.2010 18:46

inter да ти кажа на мен съвсем малко ми е тъпо.Но съм горд от това както отбора ми постигна без Роналдо.Взехме 1 купа (колкото и нищожна да е тя).Lollipopp няма да ни е последна повярвай ми.По скоро на вас ви е първа от 4 години и последна *smile*.Сега вместо да ни псувате нас се кефете на победата си.Честитка

Ginekologa
09.05.2010 18:46

ЧЕЛСИ ШАМПИОН АЛЕ АЛЕЕ *beer* *party* *thumb_up* *devil*

inter_fenka
09.05.2010 18:46

Lollipopp я не ми казвай какво да правя бе смешен олигофрен ако искам ще мълча ти много мълчеше след мача с нас а айде да не подхващам тая тема не ме карай ясно ?

la4o71
09.05.2010 18:45

Чета тука простотията на това момиче и си мисля , че била голяма разбирачка *thumb_up* Само не ми отговори на един въпрос - Интер от кога не става ли Европейски шампион или т.е. Може да незацепиш (Шампионаска лига) Да ви е Честита титлата *stop*

inter_fenka
09.05.2010 18:44

Crissstiano ще ти се да съм била за тях в някой др живот аха тъпо ли ве и манафи а тъпо ли ви ееееееееее а бе тъпо ли ееееее бе *lol* *lol*

Crissstiano
09.05.2010 18:42

Аве к'во обръщате внимание на това същество inter_fenka,тя по едно време беше за Юнайтед,така че сами си правете сметката *joking* .

Lollipopp
09.05.2010 18:42

Ole20Legend - то миналогодишната ви беше последната *wink*

inter_fenka
09.05.2010 18:42

atletico_manutd умирай бе от 3 отбора си реал юнайтед и атлетико и 1 купа няма да видиш аз съм от Интер и ще видя 6 купи е кво да говорим който си е бот си е бот който е играч е играч хаха стига си е молил монахинйо долна *lol* *lol*

inter_fenka
09.05.2010 18:41

вие никога няма да спечелите повече хаха Байерн да ви отстрани в Шампионска лига майкоооооо Байерн дето нямаха никаква защита горките вие сте срам бе какъв отбор сте какъв резил *lol* *lol*

Ole20Legend
09.05.2010 18:39

Да лапам и се потапям хм ?Интересно.Е все пак разбираема е реакцията ти след като Челси взима едва 4 титла *lol*.Казах ти не може всяка година ние да печелим!

Tovalan
09.05.2010 18:37

Вземи млъкни бе момиче, не виждаш ли, че дразниш всички с простотията си!

inter_fenka
09.05.2010 18:36

Че то се знае щом червен отбор е значи е Боклук але але *beer*

Lollipopp
09.05.2010 18:36

Ole20Legend - лапай и се потапяй бе *lol* и вие нареждахте и нареждате и ние ще го правим *party*

Tovalan
09.05.2010 18:35

Айде честита титла, вече изравнихте Съндърланд по титли. *beer*

Ole20Legend
09.05.2010 18:35

Виж кой говори за пишлемета.Хелоу inter мама и тати днеска биха ли те,че си изкарваш злобата тука ?Иначе честита титла на Челси и ви умолявам спредете да нареждате МЮ.Не можем всяка година да печелим !

inter_fenka
09.05.2010 18:35

atletico_manutd нали никога не сте се предавали били сте отбор с дух незнам си кво лааа още от сега си напълнил очичките кво стана бе великите манафи защо 1 купа не захете а само оная смешната за средните отбори карлинг куп тъпо ли ви е а кажете тъпо ли ви ееее *lol* *lol*

Ginekologa
09.05.2010 18:34

тва беше честито на всички фенове на челси *beer* *party* *thumb_up*

inter_fenka
09.05.2010 18:33

много се радвам че манафите ще загубят титлата защото ги мразя защото са най педалския отбор в историята на футбола а феновете им са най неорентираните пишлемета и педалчета доло манафи доло бе *lol* *thumb_down* *lol*

inter_fenka
09.05.2010 18:05

Челси биха 2 пъти Юнайтед тоя сезон такаче нищо лично по добри са и те заслужават титлата а вие дето разчитате на другите отбори сори но не заслужавате титлата то сезон не и след две загуби от прекия конкурент след загуба и на Анфилд искате титла с точки от слабите отборчета като Стоук нема как да стане сами сте си виновни и за издънката в Блекбърн такаче ето ви едно обективно мнение не подкрепям никой от двата отбора но просто истината е че Челси заслужава титлата тоя сезон а не юнайтед

gutito1964
09.05.2010 18:00

Lollipopp не си прав ако челси бяха по добри щях да си сложа ръката на сърцето и да кажа да но не са затова господ гледа

RagnaroK
09.05.2010 17:52

Мача трябва да свърши Х и Ман Ю да бият *thumb_up* Стискам палци за Уигън *cigarette*

luddeN
09.05.2010 17:49

Челси трябва да станат шампиони най-малкото защото победиха 2 пъти Юнайтед. *stop*

Lollipopp
09.05.2010 17:46

gutito1964 - именно защото "Господ гледа" Юнайтед не трябва да е шампион а статията е повече от смешна какви 4-ма бе *sick* Калу е десен халф , Малуда ляв , Анелка и Дрогба са си нападатели *lol* та те всеки мач почти излизат така *thinking* зле сте и така и ще си останете *thumb_up*

Ginekologa
09.05.2010 17:43

Сините" с четирима в атака на титлата ХАХА ЗА ТИТЛАТА НЕ "НА"

gutito1964
09.05.2010 17:39

голям цирк ще стане ако не бият тия нещастници давай уигън ГОСПОД ГЛЕДА!!!!!

typana234
09.05.2010 17:35

Леле как се надявам Уигън да победи в този мач, а Ман Ютд да спечели с/у Стоук Сити *cry* МАЧКАЙ УИГЪН, за да СТАНЕМ ШАМПИОНИИ *devil*

shizofrenik
09.05.2010 17:32

Да се учудиш как мишка като Анчелоти пуска такава схема