Сити с грандиозна оферта към Мoуриньо

09:43
Сити с грандиозна оферта към Мoуриньо
Новите собственици на Манчестър Сити подготвят умопомрачителна оферта към старши треньора на Интер Жозе Моуриньо.

Въпреки че изразиха своята подкрепа към настоящия мениджър Марк Хюз, според английския таблоид "TheSun" арабските билионери са решили да предложат 15 милиона паунда на година на ексцентричния португалски наставник, надявайки се да получат неговото съгласие.

Моуриньо, който беше начело на Челси преди да заработи в Италия, заяви преди време, че някой ден ще се завърне на Албиона. Португалецът не веднъж е признавал, че не харесва футбола в Италия, което също е коз в ръцете на евентуалните му бъдещи работодатели, но при всички положения той ще изкара сезона начело на "нерадзурите" и едва тогава ще мисли за възможните перспективи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
11.11.2008 16:09

За мен привличането на Моуриньо е въпрос на време. Сити ще градят "Дрийм Тийм", конкуриращ напълно голямата 4-ка, като първата стъпка бе Робиньо. Ясно е, че треньор като Хюз все още е нов в треньорската сфера и някак си рано или късно няма да пасне на състава. Моуриньо е на другия полюс - спечелил ШЛ с Порто през 2004-та, с изключително голям опит в Англия и много добър стратег. Дали ще наблюдаваме Челси 2, това времето ще покаже.