Ливърпул разпродава трансферни разочарования

16:49
Ливърпул разпродава трансферни разочарования
Ливърпул ще се раздели с няколко футболисти през лятото, за да вкара в касата на клуба свежи пари и по този начин да избегне продажбата на супер звездите Фернандо Торес и Стивън Джерард.

Първи в списъка е Алберто Акуилани, който дойде на "Анфийлд" преди година от Рома за сумата от 20 милиона паунда. През по-голямата част от сезона обаче халфът бе контузен и записа само един гол на сметката си.

На пазара ще бъдат извадени още Давид Н\'Гог, Филип Деген, Фабио Аурелио и Райън Бабел. "Мърсисайдци" се надяват, че от трансферите на тези футболисти ще получат около 35 милиона паунда.

Според информациите, Рафаел Бенитес има срок до 14 юни, за да реши остава ли в тима или напуска. Упорито се говори, че испанецът ще поеме Ювентус от следващия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

StGerrard
27.05.2010 18:50

бабел не трябва да го продават.. добър е и ще е жалко ако си тръгне. иначе съм съгласен с lamers и mvp.. акуилани трябва да остане а лукас да хваща пътеката..

MVP_
10.05.2010 22:03

Лукасчо е извън всякакви класации. Те двамата с Мело се конкурират кой е по-некадърен. Не вярвам да има изобщо фен на Ливърпул който да харесва Лукас..

lamers_pro
10.05.2010 10:29

Чакайте малко бе!!!А Лукасчо?!Акуилани да остане,а педеругата Лукас да си ходи ,заедно с изброените олигофрени!!! *thumb_up*

bacardy_breezer
09.05.2010 19:22

Акуилани много се прееба, че отиде в Пуул *thumb_down* Провали си кариерата, а имаше данни момчето

MVP_
09.05.2010 17:53

Пак е изпаднал в умопомрачение - Бабел е чудесно крило а Акуилани се налага все повече. Поне като си ходи да не разбива отбора, още повече че евентуално ще има нови собственици (да се надяваме)

inter_fenka
09.05.2010 17:18

много разумно решение е това защото само Джерард и Торрес са играчи в тоя отбор другите са на средно ниво и ако си продадат тея двамата не ги виждам а тея споменатите за продаване са и без това ненужни такаче добро решение