\"Гражданин\" в Шампионската лига с...Тотнъм

16:05
\"Гражданин\" в Шампионската лига с...Тотнъм
Въпреки че Манчестър Сити загуби битката за място в Шампионската лига, нападателят на тима Крейг Белъми като че ли ще си осигури участие в най-комерсиалния европейски турнир...

Футболистът на "гражданите" може да се озове в Тотнъм през лятото, пише "Дейли Мейл". "Шпорите", които биха Сити с 1:0 като гост в предпоследния кръг на Висшата лига и заеха 4-о място, са готови да извадят 6 милиона паунда за уелсеца.

Белъми дойде в Манчестър от Уест Хям през 2008-ма за 12 милиона паунда. Богатите собственици на "гражданите" едва ли са разтревожени от факта, че ще бъдат на загуба от сделката.

Очаква се през лятото Сити да привлекат още нападатели, което означава, че за опърничавия Крейг, който не се разбира добре с Роберто Манчини, едва ли ще има бъдеще в тима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

linerov65
09.05.2010 16:57

добре 4акаме то4но да напишеш *thumb_up* *beer* *thumb_up*

manutd_forlife
09.05.2010 16:48

опа *lol* не ми четете коментара сбъркал съм адски *lol*

manutd_forlife
09.05.2010 16:47

е не е така защото победителят от фа купа получава лиценз за шампионската лига а на портсмут не им приемат лиценза докато челси са се вече класирали за шампионската и се дава на следващия отбор обаче следващия който не е в шамшионската лига е ман сити такаче има голям шанс те да играят в ШЛ

Yang_G
09.05.2010 16:32

Пълни глупости ! Та той е основен играч на Сити, а Роберто няма да разпродава основата на Сити, а просто ще купи няколко нови играча на някои ключови постове ! Няма всяка година да сменят тима я ! Всичко ще се гради вече върху тези играчи !