\"Получаваме страхотни заплати, живеем луксозно, но не сме в Сити за пари!\"

13:19
\"Получаваме страхотни заплати, живеем луксозно, но не сме в Сити за пари!\"
Защитникът на Манчестър Сити Джолиън Лескът отрече, че е напуснал Евертън за единствено заради повече пари през миналото лято.

Прехвърлянето на английския бранител от Евертън в Сити миналото лято за 24 милиона лири се стари на мнозина като класически случай на сребролюбство. Лескът обаче заяви пред "Сънди Мирър":

"Всички играчи тук се притесняват от думите на хората, които ни казват, че сме в Манчестър Сити за пари. Очевидно заплатата, която получаваме тук е страхотна. Имаме хубави къщи и хубави коли, и се радваме на добър стандарт на живот. Преди всичко обаче е амбицията на всеки един от нас да печелим трофеи за този клуб. В началото на сезона хората искаха нов отбор да влезе в топ 4, защото Премиършип стана твърде предсказуем. След това, хората искаха да се провалим. Свикнахме с тези неща. Не успяхме да влезем сред четирите най-добри отбора и трябва да похвалим истински "шпорите", заради успеха им, но спрете да ни обвинявате, че сме тук за пари", заяви Лескът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fitnes_mania8
09.05.2010 16:37

*lol* ако не ви даваха по два чувала с пари никога нямаше да отиде в ман сити... АМА НИКОГА !!! *beer*

darkspeed
09.05.2010 14:59

Арабите пък да не са отбора играещ най-много в ШЛ, стига простотии.. Мръсна курва са и тоя, и Гарет Бари, и Тевез, защото от Манчестър му предлагаха заплата над 100 000 за да остане, както той искаше. Даваха на наглия му мениджър над 25 милиона, както той пожела. Това бе потвърдено от Фъргюсън. И накрая какво? След като бяха изпълнени всичките му момичешки капризчета, напусна за повече пари и започна да обвинява Фъргюсън, че не бил прав да е резерва в даден мач, че ако бил играл Юнайтед щели само да печелят и т.н. Един играч без чест е нищо, не може и да бъде нещо. И най-добрия да си, нямаш ли чест - на боклука. А точно тези тримцата нямат, и съм абсолютно сигурен, че предложат ли им по-високи заплати от друг отбор, например Реал - ще отидат там. Както направи нашето леке (само не почвайте да ми обеснявате сега какъв бил и какъв не бил, не ми се влиза в подобни спорове пък и няма да си променя мнението за него).

atletico_manutd
09.05.2010 13:48

пич просто в Сити е видял че ще има повече успехи , защото ако трябва да сме честни Евертън освен да играят в ЛЕ ..... *wink* апък и всеки футболист иска да печели трофеи , да играе важни мачове а тези неща със Евертън са малко вероятни *sad*

ManUtdTillidie
09.05.2010 13:47

Ами то по начина ви на игра се вижда че играете за пари , вие не сте на макс вие росто отбивате номера с тази игра колкото да не ви критикуват. Единствено Тевез играе сърцато за този отбор но той където и да е тича като луд и се раздава на 100% вие без него сега и на 6 място нямаше да сте.