Вижте прочувственото слово на сър Алекс Фъргюсън

12:56
Вижте прочувственото слово на сър Алекс Фъргюсън
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън смята, че само проблеми със здравето биха го принудили да напусне "Олд Трафорд" в близко бъдеще.

На Острова продължават да спекулират с това кога 68-годишният специалист ще напусне и кой ще заеме неговото място, но Фърги настоява, че след близо 24 години в клуба той няма никакво намерение да се пенсионира.

"Много добре знам какъв тип човек съм. Не мисля, че на тези години ще променя нещо в себе си. Мислите ли, че ще се променя?", заяви Фъргюсън в интервю, в което беше категоричен, че скоро няма да напусне "червените дяволи".

"Единственото, което се надявам е да съм жив и здрав. Когато стигнеш до 68 години нищо не е гарантирано. Просто се надяваш да се събудиш сутринта. През последните няколко години изгубих някои колеги, които починаха. Страхотни скаути, брилянтни. Всички те бяха в 60-те си години. На моята възраст си мислиш за подобни неща, особено, когато отидеш на погребение на приятел или на човек, с който си работил. Тогава си казваш сам на себе си \'Благодаря на бога, че все още съм тук\'", призна сър Алекс.

"Трудно ми е да кажа кой ще ме наследи в Юнайтед, когато дойде моментът за това. Манчестър Юнайтед ще има нужда от някой наистина успешен мениджър за тази работа. Повечето клубове търсят някой такъв, но след две години той може да не е толкова успешен", допълни още сър Алекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари