Моуриньо: Раниери е загубеняк, но вината не е моя

20:13
Моуриньо: Раниери е загубеняк, но вината не е моя
Старши-треньорът на Интер Жозе Моуриньо нарече Клаудио Раниери "загубеняк", след като наставникът на Рома заяви по-рано днес, че португалеца е "тик-такаща бомба".

Моуриньо публикува свое изявление на сайта на Интер, което гласи:

"Първо, нека да вземем под внимание факта, че Рома трябваше да останат с шест човека на терена след мача за Купата на Италия, а като се има предвид, че Филип Мексес, Франческо Тоти, Родриго Тадей и Николас Бурдисо направиха всичко по силите си да бъдат изгонени, днес се говореше за това как трябва да се мотивират играчите. Ти правиш това по време на всекидневната си работа с тима, сесия след сесия. Определено не става като покажеш на своя тим филм преди финала. Играчите са професионалисти, те не трябва да бъдат третирани като дечица. Ние предпочитаме да работим на терена и да изучаваме Рома, а така да намерим техните слаби места. Ако бях завел моя тим да гледа "Гладиатор" преди мача, те щяха да започнат да ми се смеят или да звънят на моя лекар, за да го питат дали не съм болен. Не смятам, че аз съм някакъв феномен, но аз никога не плача за разлятото си мляко и работя, за да помогна на отбора си. Преди Купата на Италия аз гледах шест мача на Рома, за да разбера къде са проблемите им, прекарвайки по три часа на всеки един от компютрите, използвайки програми, които ми помагат да работя. Разбира се, винаги е по-лесно да избереш филм преди мача, но Раниери явно е забравил, че неговите играчи са шампиони, а не деца. Никога не съм казвал, че съм феномен. Определено обаче не е моя вината, че когато дойдох в Челси през 2004 година и попитах защо са сменили Раниери, те ми казаха, че искат да печелят, а с него това няма как да стане. Наистина, не е моя вината, че той бе смятан за загубеняк в Челси".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sadden
12.05.2010 14:23

Ами нормално, всеки отбор, който загуби от Моуриньо, започва да се заяжда с него и португалеца понеже е цапнат в устата не им остава длъжен. В случая поне това самочувствие има покритие.

AriesBG
09.05.2010 06:30

Раниери няма отбор дето не е хванал и не го е съсипал ,погледнете назад във времето и ще видите

BoBi_Levskara
08.05.2010 21:22

Много почна да говори Жозето.Отсраняването на Барса беше историческо, но да вземе да спре да се заяжда с другите трениори.Предстои му тежък финал срещу Байерн.Дано Интер стане шампион на европа за сезон 2009/2010. *thumb_up*