Тевес: Целта ни сега е да спечелим титлата

20:12
Тевес: Целта ни сега е да спечелим титлата
Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес е убеден, че най-добрите му дни в клуба тепърва предстоят.

Аржентинецът, който вкара 29 гола в 41 мача, мечтае "гражданите" да се превърнат в един от най-успешните отбори. Тевес сподели още, че сега целта пред тима е да спечели шампионската титла в Англия.

"Истински се наслаждавах на първия си сезон в Манчестър Сити, но това е едва началото. Мечтата ми е да помогна на клуба да се превърне в един от най-успешните в света. Имаме необходимият ресурс за това и можем да го постигнем. Вече трябва да забравим за четвъртото място – това е нещо, което ще остане в миналото. Целта ни сега е да спечелим Премиър лийг. Това ще приляга най-много на този клуб. С тази нагласа трябва да започнем следващия сезон", каза Тевес.

"Голяма чест е за мен, че получих наградата за Футболист на годината на Ман Сити. Да спечелиш наградата на феновете е нещо специално, защото те бяха страхотни през целия сезон и ме посрещнаха много топло от самото начало", сподели още Карлитос.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BoBi_Levskara
09.05.2010 01:03

Тевез да ни си мисли, че още играе в Манчестер Юнайтед ? *joking*

ManUtdTillidie
09.05.2010 00:01

Като видях заглавието си казах или той отива в Интер , или той отива в Реал или пак много му е нарастнало самочуствието и ни разсмива.Отбор като Тотнъм дето му се дават макс 20 милиона за трансфери ги разби и в двата мача за 4-тото място , не знам откъде ви идват тези амбиций , ква титла , каки пет леа *lol* *lol* Първо с 300 зора стигнете до 4-тото и след това дрънкайте . Разбираемо е че иска да нахъса другите ама това си е подигравка. Когато купиха Робинио всички казваха как ще завършат 4-ти , когато накупиха миналото лято за 200 милиона пък казаха че ще спечелят Премиър Лийг... Не става само с кинти трябва и акъл (Хари Реднап струва повече от всички смешни наемни балерини в небесно синьо плус чистачите и всички останали.)

forgo77en
08.05.2010 21:14

да след има нема още 30-40години ще властвате *lol* *party* *thumb_up* *lol*

Findo_pz
08.05.2010 20:29

В най-скоро време Сити ще властва в Премиър лийг *thumb_up*

iksvel
08.05.2010 20:25

Хахаха, по-скоро целта ви е да ни разсмеете с това изказване... Какво първо място бе, гледайте да си задържите петата позиция, четвърта макс. Те ви прилягат най-добре. За шампионска титла поне 3-4 сезончета ще трябва да си почакате...