Гонзо иска Мишо Венков на \"Герена\"

08:20
Гонзо иска Мишо Венков на \"Герена\"
Мениджърът на Левски Георги Иванов е харесал левия бек на Литекс Михаил Венков, пише "7 дни спорт".

Договорът на защитника с "оранжевите" изтича през лятото и все още не е подновен. Това дава надежда на Гонзо, че ще може да вземе Венков без пари. Информация от Ловеч гласи, че футболистът вече е провел разговор с треньора на новите шампиони Ангел Червенков и е заявил, че няма никакво намерение да бъде резерва. Желанието на играча, който стигна и до националния отбор, е да смени клуба.

В случай че Венков пристигне на "Герена", ръководството на "сините" ще започне да търси нов отбор на Веселин Минев. Както е известно, към национала има сериозен интерес от страна на няколко клуба. От Левски засега не искат да го продават, тъй като няма да има кой да запълни дупката вдясно на защитата. С привличането на Михаил Венков обаче проблемът ще бъде решен. Освен всичко друго от трансфера на Минев в касата на "Герена" ще влязат свежи пари, които ще бъдат използвани за закупуването на нови играчи.

В последно време "сините" имат проблем с парите за селекция, очаква се и след края на сезона играчите с високи заплати да бъдат освободени.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация