Шеф на Байерн обяви швейцарски рефер за италианец

18:34
Шеф на Байерн обяви швейцарски рефер за италианец
Президентът на Байерн Мюнхен Ули Хьонес нападна УЕФА, заради отказа на ръководното тяло на европейския футбол да намали наказанието от три мача на Франк Рибери.

Хьонес заяви, че УЕФА е пълна с италианци, "които имат интерес" от случилото се с френския национал, а Германия нямала нито един представител и получава "малка подкрепа". По-рано тази седмица, УЕФА отказа да намали наказанието на Рибери и така крилото няма да играе на финала на Шампионската лига срещу Интер. Хьонес бе цитиран от агенция "DPA" да казва доста интересно нещо:

"Има прекалено много италианци в УЕФА, които имат интереси. Реферът бе италианец, има прекалено много италианци, които са активни в УЕФА. Няма обаче нито един германец. Трябва да имаш някакви морална подкрепа там". Интересното обаче е, че съдията Масимо Бусака, който даде червения картон на Рибери в мача с Лион не е италианец, а швейцарец. Президентът на Германската Футболна федерация Тео Цванцигер пък е член на Изпълкома на УЕФА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ghasper
08.05.2010 09:11

Просто в този сайт се пише тенденциозно против Байерн а за хората които пишат статиите.... просто не знам как да ги нарека некомпетентни....

golemiq_geshan
08.05.2010 01:19

До колкото знам Бусака ще свири финала ... Нз тея кви ги пишат ...

Lucas_Podolski
07.05.2010 20:05

хахах! Провери си информацията първо! Уинър, поредния проблясък на професионализъм!!! Ули си е наред, не се излагай и махни статията пич!

Jlloyd
07.05.2010 19:19

Абе, съдия не беше ли Роберто Розети.