Берба се стяга за бенефис!

09:30
Берба се стяга за бенефис!
И Димитър Бербатов ще играе бенефис – пет дни след Ивайло Йорданов, който също като него е носил капитанската лента в националния.

В понеделник нападателят на Манчестър Юнайтед трябва да се издокара в екип на бившия си клуб Байер Леверкузен и отново да тича по тревата на "Бай Арена", където порасна като голяма звезда.

Бербатов е поканен (и според германската преса – потвърдил участие) в прощалния мач на бившия си съотборник и капитан Бернд Шнайдер, който бе принуден да сложи край на кариерата си миналата година заради тежки контузии.

Освен Бербатов, с който е играл 6 години, Шнайдер е поканил бивши съотборници в Байер Леверкузен и националния отбор на Германия като Михаел Балак, Улф Кирстен, Йенс Леман, Ханс-Йорг Бут, Зе Роберто и др.

В неделя Манчестър Юнайтед закрива сезона със Стоук Сити в последния кръг в Англия и в понеделник Бербатов трябва да пътува за Германия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martopa
07.05.2010 22:30

за какъв бенефис приказвате той няма да е за Бербатов *lol* ще е за Бернд Шнайдер той Берба има още доста годинки докато му дойде бенефиса това че в Ман Ютд не се представя добре не значи че не може да играе другаде

golemiq_geshan
07.05.2010 17:06

Мисля , че за бербо добре ще е бенефиса да бъде в Леверкузен ! Там той израстна и се превърна в добър футболист , това е като втори дом за него и смятам , че там всички го обичат , което дава страхотни предпоставки за отлична атмосфера и страхотен бенефис , но само времето ще покаже , този бенефис , не е толкова рано , така че може да завладее сърцата и на феновете на Юнайтед , така както го направи с тези на Байер ! *thumb_up*

baikufragista
07.05.2010 13:39

Ако продължава така, може и в Манчестър да му направят бенефис.