Гонзо не обелва и дума за \"черния списък\"

09:40
Гонзо не обелва и дума за \"черния списък\"
Гонзо не обелва и дума за това кой ще остане и кой ще бъде натирен от Левски.

Мениджърът на "сините" се притеснявал, че ако плановете за чистката се разберат, някои от нарочените футболисти можело да не се натегне както трябва в оставащите два мача за сезона, пише "7 дни спорт".

В неделя Левски гостуват в Монтана и ако завърши наравно, а Локомотив София бие Черноморец Бургас, момчетата от "Герена" ще гледат Лига Европа само по телевизията. В началото на седмицата обаче се появи интервю с Гонзо, в което той обясняваше, че Седрик Бардон например ще бъде освободен. Самият Гонзо отрече да е казвал подобни неща, очевидно с цел да запази съблекалнята от още напрежение.

Все пак нападателят Христо Йовов и вратарят Георги Петков най-вероятно ще останат в Левски и за следващия сезон и няма да бъдат засегнати от чистката в отбора. Йовов се води за голмайстор на Левски, макар че е вкарал едва 8 попадения в "А" група плюс онзи в Лига Европа срещу Лацио.

Другите обаче нямат и по толкова, пресмятат на "Герена". Няма и конкурентни варианти за неговия пост. Георги Петков изигра най-слабия си сезон, но и за него засега "сините" не разполагат с алтернатива.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BoBi_Levskara
07.05.2010 13:23

За чистка според мен са около 90% от футболисите заедно с трениора.Уважам Гонзо като футболист винаги ще е в сърцето на Сектор Б, но като трениор не му се получава.Той преди време правилно си подаде оставката но Батков явно не му се занимава и не му се дават пари за някой трениор.Аз още немога да проумея защо махна Велев след като ни направи шампиони.А сега се борим с мъка за 3-то място.НАПРАВО СРАМ.Да се махат почти всички футболисти тва е.