Ако Торес каже \"не\", Челси превключва на План \"Б\" - Игуаин

09:15
Ако Торес каже \"не\", Челси превключва на План \"Б\" - Игуаин
Челси ще насочи трансферния си мерник към нападателя на Реал Мадрид Игуаин, ако не успее да привлече голмайстора на Ливърпул Фернандо Торес, пише "Дейли Телеграф".

Ел Ниньо не веднъж се врече във вярност на "мърсисайдци", но разочароващият сезон може да промени решението му. Манчестър Сити също иска Торес, но "Стамфорд Бридж" е далеч по-привлекателно място.

Цената на испанския национал е около 70 милиона евро, а и Ливърпул едва ли ще го пусне толкова лесно. Затова в щаба на "сините" вече са готови с План "Б" – Гонсало Игуаин.

За разлика от Ел Ниньо, аржентинецът струва само някакви си 40 милиона евро. Нападателят на Реал прави страхотен сезон и е много полезен за "белия балет", но няма статут на голяма звезда в "кралския клуб", а такива от "Бернабеу" лесно ги пускат да си тръгнат.

Ако премине в Челси, Игуаин ще получава 4,5 милиона, което е два пъти повече от моментната му заплата. Гонсало остава в сянката на Кристиано Роналдо, а напоследък усилено се говори, че двамата са в конфликт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gheorghe_Hagi
07.05.2010 19:53

Скапи приятелю росонер ако реал бяха бо близко до бизнеса и по далече от футбола нямаше да имат повече спечелени ла Лига и повече успехи от кръвният враг както се казва Барселона!

rossoner82
07.05.2010 14:50

Gheorghe_Hagi проблема е, че Игуаин не е толкова популярен и не продава толкова фланелки, колкото Роналдо, а както знаеш политиката на Реал е по-близо до бизнеса и по-далеч от футбола.

AviMC
07.05.2010 12:17

Докато някои не спират да серат и цапат други се радват на успехите на любимия си отбор. Но да видим, аз като фен на CHELSEA ще ми е любопитно да видя развоя на тези събития. И няма да стане по-лошо ако евентуално някой от двамата не бъде привлечен. *thumb_up*

Gheorghe_Hagi
07.05.2010 12:11

Да направим една проста сметка, Игуаин има 5 мача по малко в Испания от Роналдо, а има 26 гола Роналдо има 25 това означава че е полезен не по малко от Роналдо, а той струва 100млн евро, един прост въпрос сега - КОЛКО ТРЯБВА ДА СТРУВА ГОНЗАЛО ИГУАИН?

atletico_manutd
07.05.2010 09:55

да да *lol* Игуаин в Смелси ?! Как ви звучи това *joking* Това няма да стане да смени Реал Мадрид със този глупав клуб Челси *sick* Абрамката има пари ама няма мозък *thumb_up*