Рооберто Мартинес: Защо да не бием Челси отново?

08:20
Рооберто Мартинес: Защо да не бием Челси отново?
Можем да развалим празника на Челси, смята мениджърът на Уигън Роберто Мартинес.

"Сините" приемат "Латикс" в последен мач за сезона и при победа ще спечелят титлата във Висшата лига. Двубоят изглежда лесен за тима на Карло Анчелоти, но по-рано през кампанията Уигън биха лондончани с 3:1. Наставникът им Роберто Мартинес вярва, че момчетата му са способни на нова изненада.

"За всеки футболист са важни спомените, а те идват със спечелените медали. Понякога обаче е достатъчно даден отбор да изиграе един силен мач и да привлече вниманието на целия свят. Сезонът за нас завърши, но в неделя ни предстои специален двубой. В него трябва да покажем, че можем да объркаме сметките на фаворитите. Всички очакват лесен успех за Челси и ние трябва да ги опровергаем", каза Мартинес.

"Преди победата ни над "сините" през есента, отборът имаше психологически проблем. Той не бе побеждавал водещ клуб в последните си 24 мача. Въпреки това играхме смело и доказахме, че можем да бием всеки, дори и да не сме по-силният отбор на терена. Защо да не го сторим отново?", сподели още мениджърът на Уигън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
07.05.2010 14:26

а защо да не си тръгнете с резултат като от Уайт Харт Лейн *wink*

martopa
07.05.2010 09:11

Уигън могат да бият Челси ама Челси ще играе за победа дори и да трябва да убива така че тук виждам 1 и загуба на титлата от Ман Ютд *sad*