Том Хикс: Ливърпул не е моят живот!

16:47
Том Хикс: Ливърпул не е моят живот!
Том Хикс призна, че да притежаваш британски клуб като Ливърпул не е "хапка за неговата уста".

Американският бизнесмен и партньорът му Джордж Жилет са готови да изслушат предложения за купуване на "червените", след като избраха нов президент Мартин Брутън, за да им помогне при намирането на купувачи.

"От разговорите, които имахме за последните две години, се намериха много хора, потенциални инвеститори, които искат да имат дял тук. Притежаваме клуба от три години, а не от пет", коментира Хикс пред "Таймс".

"Ще продължавам да съм фен, но платих за това ужасна цена. На 64 години съм и не искам повече да се занимавам с това. Този клуб просто не е моят живот", допълни Хикс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
06.05.2010 21:02

Както бях казал преди-Бенитез сякаш не се учи от грешките си, като например заставането на играчи до гредите, когато има ъглов удар. Видя се, че точно заради това им вкараха няколко гола този сезон. Хареса ми как последните мачове започна да включва почти всички класни играчи като титуляри-говоря за Масчерано, Лукаш, Акуилани и Джерард, освен редовните Каут, Рейна, Джонсън, Карагър /който за съжаление прилича на Масчерано по тъпите фаулчета/. Та според мен тия тъпи собственици не дадоха достатъчно пари на Бенитез за трансфери и в нападение отборът куца, а в крайна сметка Бенитез обвиняват. То се видя, че парите за Джонсън и Акуилани си заслужаваха /Акуилани заради травмата малко неубедително започна, но вече играе почти на ниво/, Кириякос също ми харесва как играе /макар с редки грешки, но като цяло на ниво/. Едни 40-50 милиона за нападател щяха да пратят отбора в ШЛ и този сезон, както и по-малко контузии. *thumb_up*

Liverpool_sl
06.05.2010 20:16

Дано се маха по бързо,заради него много от хората намразиха и Бенитес...

NiKe_FrEaK
06.05.2010 18:26

Помияр мръсен ! ! ! Вън от Ливърпул долно същество такова ! ! ! TOM HICKS AND GEORGE GILLETT OUT *angry* *angry*

el_n1n0
06.05.2010 18:01

ти ако беше фен нямаше да ни заровиш така