\"Отиваме в София, за да огорчим Локомотив\"

15:53
\"Отиваме в София, за да огорчим Локомотив\"
Наставникът на Черноморец Бургас Красимир балъкв заяви, че "акулите" ще направят всичко възможно, за да спечелят трите точки от гостуването си на Локомотив София. Специалистът е на мнение, че неговите момчета могат да се представят на много високо ниво, тъй като няма да играят под напрежение.

"Чака ни мач за престиж. Сметките показват, че трудно бихме постигнали нещо повече от петото място. Само с много късмет и две победи до края може да сме четвърти. За нас класирането не е най-важното. По-важно е да покажем, че можем да играем добре и да побеждаваме. Тази пролет взехме малко точки навън, а следващата година ще ни трябват повече с оглед на целите ни. Затова още в София ще се опитаме да покажем друго лице и да си тръгнем с трите точки. За Локомотив мачът е един от най-важните, докато при нас напрежение няма, отборът е спокоен", споделя наставникът на бургазлии.

"Наясно сме, че Мартин Камбуров и Цветан Генков са футболистите на Локомотив, от които произтичат най-опасните ситуации и затова ще им отделим специално внимание", допълва Балъков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари