Манчини започна с оправданията след шамара от Тотнъм

15:19
Манчини започна с оправданията след шамара от Тотнъм
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини започна да се оправдава, след като "небесносините" вчера паднаха от Тотнъм с 0:1 като домакини и вече нямат дори теоретични шансове да се класират в зона Шампионска лига.

"Когато започваш да изграждаш къща не започваш от покрива, а от мазето. Ние работим много добре и се приближаваме към покрива. Аз не съм магьосник, нямам магическа пръчка. Опитахме да стигнем до място в Шампионската лига и свършихме много добра работа. Само защото няма да завършим четвърти, не означава, че сме свършили лоша работа", споделя бившият наставник на Интер.

"Мисля, че ще остана тук, защо не? Работих пет месеца и мисля, че можем да имаме нещо специално, ако продължим да надграждаме", уверено допълва провалилият се Манчини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dumbo_s
06.05.2010 18:31

За пореден път може да се каже максимата ... "Формата е временна , а класата вечна" ... Сити нямат мисълта на победители ... Отбор без традиции няма как да стане ... Трябва да имаш история и да се опитваш да я надграждаш ... Ако нямаш тогава ще си мълчиш и ще я създаваш , защото много се дразнех когато всеки почти сложи Сити за сигурен в ТОП4 , а се видя че дори да пръснат 200 000 000 пак не са сигурни резултатите ... Според мен лично , това и не повече нагоре е мястото на Сити !!!

Yang_G
06.05.2010 16:43

Sagazvamy -- Кога бе сам пял бе ? Аз не мога да пея ! *lol* Нормално е да съм имал по-високи очаквания в началото на сезона, но с оглед представянето ни през сезона си смалих претенциите ! Доволен съм и на 5-то място ! И защо да е провал бе малоумнициииииииии ? Та Сити нямат 5-то място от сезон 91/92 ! Не се става голям отбор изведнъж ! Постепенно ще се извисим и тогава ще си умрете от мъка и злоба, защото само знаете да злобеете ! На мен не ми пука дали Юнайтед ще бие или не, аз си гледам моя си отбор !

darkspeed
06.05.2010 15:54

35 години нямате трофей, поне още толкова няма да имате бе.. То ако се променяше така лесно.. Винаги сте си били малък отбор и винаги ще си останете такъв. Независимо колко пари хвърлят в отборчето разни резяци. Никога няма да бъдете велик отбор. Проумейте го най-сетне и стига сте се надъхвали. Никога няма да бъдете там, където са отбори като Юнайтед, Ливърпул, Арсенал, Нотингам Форест. Лийдс, Евертън и Уулвърхямптън са по-високо от вас.

Ole20Legend
06.05.2010 15:51

Хахах Юнайтед скъпарски и арогантен отбор ?Виждам,че си селянин ("мразим") и можеш да мразиш който си искаш но недей писа глупости.

Sagazvamy
06.05.2010 15:41

Yang G,
преди сезона друга песен пееше, сине майчин *lol*
С оглед на милионите, които изхарчиха "гражданите" сезона спокойно може да се окачестви като пълен резил. Не мисля, че Манчини ще остане треньор, 'щото тия с кинтите май не заредени с търпение. Лично аз доста се кефя, че "Сити" се оакаха. Много ги мразим нек'ви скъпарски арогантни отбочета !!! Вече не знам кой да хейтвам повече - Юнайтед или Сити.

Yang_G
06.05.2010 15:24

Миналата година 10 ! Тази 5 ! Следващата 1 , кой знае ? Прав е човека ! Не става просто така ! "на ти 200 милиона и бий всички !" То ако ставаше така...? Има си някои неща, които не се променят, като лошата серия на Сити срещу Тотнъм ! Почти същото е като Ман Ю и Фулъм ! Така че ще чакаме следващия сезон с надеждата на добро класиране и трофей най-после *thumb_up* !