Матераци писна: Мексес ми заби две крошета!

14:37
Матераци писна: Мексес ми заби две крошета!
Марко Матераци се оплака, че Филип Мексес му е забил две крошета по време на вчерашния финал за Купата на Италия между Интер и Рома.

"Не мога да разбера как съдията не изгони Мексес. Той ми удари поне две крошета по време на двубоя", разкрива "Матрикс" пред камерите на телевизия "РАЙ".

"Все пак, трябва да благодаря на Мексес, тъй като след негова голяма грешка ние успяхме да вкараме победния гол в срещата. Така че, благодаря ти, Филип", не спря да се заяжда играчът на Интер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fitnes_mania8
06.05.2010 17:02

хаха... добрия стар Марко .... *thumb_up* него всички го мразят .... как го постига незнам

golemiq_geshan
06.05.2010 15:15

Абе боклук как нема ти забие , като требваше да те изгонят 3 пъти ... Толкова брутално игра тоя ненормалник чиста дузпа срещу Тони , а за малко да има жълт за симулация ... Абе просто Интер минаха тънкаж , земат си купат и това е ... Макар и без купа Ние изпращаме един невероятен сезон и се готвим за следващия , това което искам от отбора е да се вземе един класен нападател , тоа Тони го гледах с Лацио акоможеше да се мръдне орлитата щяха да го отнесат поне 4-5 гола , както тръгнаха да атакуват ... Само с Мирко не става , просто супер класа е дано не го купи някой , що се отнася до Тоти , той е легенда , той е икона , винаги ще има място в отбора , но просто сега няма никаква форма *sad*

Ole20Legend
06.05.2010 14:43

Как искам някой да му счупи краката на този ръгбист.Хем дразни хората хем ги блъска,рита и удря а после и се прави на ангелче.