Извънземен Кристиано донесе заслужена победа на Реал срещу Майорка

00:51
Извънземен Кристиано донесе заслужена победа на Реал срещу Майорка
Реал Мадрид удари Майорка като гост с 4:1 в двубой от 36-я кръг на Примера дивисион и отново скъси дистанцията с лидера Барселона само на една точка.

Домакините откриха резултата в 15-а минута след груба грешка в отбраната на Реал. Топката бе центрирана от корнер и защитниците на "белия балет" не успяха да изчистят по най-добрия начин. Коженото кълбо попадна във Виктор, който бе оставен непокрит в наказателното поле. Нападателят от воле подаде на главата на своя партньор в атаката Адуриз, който чакаше на границата на малкия пеналт. Стрелецът, необезпокояван от никой, насочи топката в десния ъгъл на Касияс за 1:0. Колективна грешка в защитния вал на мадридчани, която им струва скъпо.

В 26-а минута Кристиано Роналдо вкара уникален гол, с който изравни резултата. Серхио Рамос пробва дълъг извеждащ пас за португалеца. Бившият играч на Манчестър Юнайтед показа невероятни спринтьорски умения, надбягвайки защитниците на Майорка. Останал сам срещу вратаря, Роналдо успя с едно докосване да го прехвърли и да изравни - 1:1.

Десет минути след началото на второто полувреме за пореден път Кристиано Роналдо доказа защо е най-скъпият футболист в света. Португалецът получи пас от Серхио Рамос на границата на наказателното поле на домакините. Роналдо по прекрасен начин си спря топката на гърди, с едно движение се освободи от защитниците на Майорка и после с десния крак чукна топката покрай вратаря - 2:1 за Реал.

В 71-а минута Роналдо избухна за трети път в тази среща. Нападателят овладя топката по левия фланг, прокара я през краката на един бранител, после преодоля втори, преди с десния ъгъл да насочи коженото кълбо покрай вратаря в долния ляв ъгъл - 3:1 за Реал. С този си хеттрик Кристиано се изравни по голове с Гонзало Игуаин в Примера.

Аржентинският нападател на "белия балет" обаче, бързо отново задмина Кристиано по голове. В 81-а минута Игуаин бе изведен в коридор на чиста позиция. Стрелецът успя по много красив начин да прехвърли стража на Майорка и да отбележи за 4:1, което бе и крайният резултат в тази среща.

Стартови състави:

Майорка: Аоуате, Хосеми, Нунез, Рубен, Айозе, Марти, Алварез, Валеро, Казстро, Адуриз, Виктор

Реал Мадрид: Касияс, Рамос, Гарай, Албиол, Арбелоа, Шаби Алонсо, Гаго, Гранеро, Кака, Игуаин, Кристиано Роналдо

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_fen112
07.05.2010 01:52

golemiq_geshan Къде бе роналдо в 3те мача с Барса ? Къде бе роналдо в 2та мача с Лион ? Роналдо може да се опитва да прави нещо ,но в двубои с големи отбори той просто изчезва от терена ! Да Меси бе опазен от 10 човекна отбрана на Интер ,но той винаги се разспива когато отбора има нужда от него .Така че не съм сигурен ,че отстъпва на Роналдо . Защото той бележи много ценни голове за отбора си ,но всички те са с по - малките отбори ,а когато срещу него има мачове решаващи титли той просто се изгубва на терена и доказателствата за това са Много .Докато меси в такива мачове в повечето случаи не блести кой знае колко ,но или вкарва или се възползва от една едничка ситуация и прави обрата .Срещу интер и 2та мача имаше такива ,но там Цезар се намеси великолептно *wink*

golemiq_geshan
07.05.2010 01:15

TigerJK Приятел , ти сам го каза ... Меси да вкара гол на Интер ? Изглежда пак ще трябва да се повтарям и потретвам ... НЕ харесвам Роналдо , прави много излишни движения ... Меси има по-добри качества от него ... НО тука идва едно голямо НО в мачове като този с Интер когато имаш срещу себе си здрави бранители , които не са като изпадналия в немилост Силвестър , минаван като колче от Меси , но точно срещу него даже и нашия куц кон Йовов ще се справи отлично , та по темата , когато Роналдо бива опазен , той търси нещо различно , той се опитва да смени позицията си , да заложи на изненадата , докато в такива моменти Меси просто се изгубва , не се разбира дали изобщо е на терена , та Пике върши повече работа и Пуйол от него във фаза атака ... За това са добрите играчи , за да покажат колко са добри във най-труднит и заплетени моменти ... За роналдо иначе пресен пример е мача с Барса на Бенрабеу , който е гледал мача знае , че Пике се справи страхотно с Роналдо , той обаче не се тказа , мина в дясно започна да напада през средата , тук Меси му отстъпва категорично *thumb_up*

Barca_fen112
07.05.2010 00:22

xtazy_91 в луда грешка си ! НИкога не съм казвал ,че живея в Испания ,а в центъра на София ! 2ро никога не съм казвал и ,че съм адвокат за кво точно адвокат ми кажи ? Така че откъде си измисляш тия глупости незнам ! НО все пак никой не го интересува мнението ти ! Crissstiano хайде да не ти е лека а ? Какво направи Меси повече ли ? 44 гола 16 асистенции уникална игра ! И къде ги видя тия сам с/у вратаря незнам ,но тактиката на Барса е така ве ,че няма как някой от по заден план да прехвърли цялата отбрана и д остави меси сам с/у вратаря ,а когато е оставал то е защото се е подигравал с цялата отбрана на противника ! Просто спри да казваш на черното бяло , сам се самозалъгваш ,но както искаш де , живей си в мечтите *smile*

Crissstiano
06.05.2010 23:45

Ти ми кажи какво направи Меси повече???Може би,че вкара повече голове сам срещу вратаря,а Кристиано след контузия не може да спре да бележи голове,кой от кой по-красив.Айде лека вечер.

Crissstiano
06.05.2010 23:12

Аз казвам,че Роналдо е по-комплексния играч от двамата.Меси има великолепен дрибъл спор няма и държи топката много близо до себе си,но пък Роналдо има невероятна техника и финтове,по-бърз е от Меси и много важно ударът.Меси няма какво да се лъжем не може да вкара гол на повече от двайсет и няколко метра да кажем и повечето му голове са когато го извеждат сам срещу вратаря,докато при Роналдо опасността идва от всякъде.

rockamring
06.05.2010 22:44

Crissstiano Само ми кажи през ТОЗИ сезон какво е направил Роналдо повече от Меси ?????????????????????????? моля те кажи ми, искам да видя истината!

Crissstiano
06.05.2010 22:36

dikata тука единственият заблуден си ти.То се вижда ти колко завиждаш и мразиш Роналдо,за това че е най-добрия играч,че даже не му пишеш името както трябва,а измисляш тъпи прякори.Помисли малко над това,което си написал за зависта *wink* .

dikata
06.05.2010 21:46

Ама като гледам колко сте заблудени всички... Аз съм Фен на Барселона, но ще кажа и моето мнение.
1-во - Меси безспорно в момента е най-добрият футболист, колкото и да не се иска на феновете на Педалдо, това е факт и няма как да го отрекат.
2-ро - Спрете с тази завист защото пчиличате на малки деца. Приемете факта, че вашия любимец Педалдо не е в момента най-добрият. Просото не завиждайте, няма на какво дори да се ядосвате. Когато Педалдо спечели златната топка, изобщо не ми беше през кура, защото колкото и да ми е противен знаех, че наистина БЕШЕ най-добрия. Сега и вие приемете този факт, че в момента няма по-добър от Меси.
3-то Барселона е най-добрият тим на света в момента и тази година отново ще стаанем шампиони на Испания.

П.П
Хора, приемайте живота такъв, какъвто е. Меси си е най-добрия и това е от ясно, по-ясно. Не завиждайте и не се ядосвайте на това, че е по-добър от Педалдо. Зависта е най-лошото нещо *wink*.
Още веднъж, Меси е най-добрия на света, просто не му завиждайте *smile*

БОГ Е СЛЯЗЪЛ ДА ИГРАЕ ФУТБОЛ, ПОД ИМЕТО: Лионел Меси!

TigerJK
06.05.2010 20:55

що не вкара на барса, добрия? то на село палма всеки може *lol*

xtazy_91
06.05.2010 19:18

Още нещо . Като гледам , колко правилно пишеш , имам съмнения , че си си изкарал тройката по български с "френска любов" *beer*

xtazy_91
06.05.2010 19:14

И по - добре спри да коментираш статии , свързани с Реал Мадрид , защото мнението ти не вълнува никой !

xtazy_91
06.05.2010 19:13

Barca_fen112 , от доста време вече следя коментарите ти . Честно да ти кажа , през кура ми е на кой отбор си фен , но изобщо не си мисли , че имаш най - много акъл от другите потребители . Едва ли някой ти вярва , че живееш в Испания , като постоянно пишеш в този сайт - winner.bg . Също така , едва ли някой ти вярва , че ти си адвокат. Какъв адвокат можеш да бъдеш ти с този интелект . Не вярвам , че дори и хлебарката , с която споделяш дома си , ще иска да я представляваш . *thumb_up*

rockamring
06.05.2010 17:59

drusalin на теб не ти трябва друг и сам можеш да си противоречиш *lol*

drusalin
06.05.2010 16:06

Кристиано e номер 1 .... за къв Месси говорите кой е тоя смешник 70 минути Барса се мъчеше да вкара гол ... не заслужават този сезон и 1 титла! Роналдо се вижда във всеки мач че играе на терена, а Несси понякога не го виждаме въобще дали играе или си бърка в гъза най грозния смешник е ... барса цял сезон само на него разчитат ... няма ли го няма да има Барса *lol* ебати смешния отбора са .

Crissstiano
06.05.2010 15:36

Да само ти си я видял явно.Роналдо всеки мач го фаулират горе-долу по 5-6 пъти.Явно Меси го фаулират по 50-60 пъти *lol* .

Crissstiano
06.05.2010 15:23

Barca_fen112 Стига си вадил от задника си статистики.Меси бил фаулират 10 пъти повече от Роналдо!!!Айде дай линк да я видим тази статистика или са само празни думи?

Barca_fen112
06.05.2010 15:19

manunited666 ако аз вчера бях ограбил БНБ сега щях да съм на почивка някъде на Карибите ? Кви са тия глупости ве миндил ,ако играл еди колко си щел да вкарва еди колко си , ти да не си ванга ве ? КОй му е виновен ,че е бил котузен 2 месеца а ? Това показва още един показател ,в който меси е по - добър .Има стастистика ,в която меси този сезон е бил фаулиран 10 пъти повече от Роналдо и нямаше нито една контузия ... а за Роналдо ? Та Роналдо е на 24 или 25 години и в цялата си кариера има 2 херттрика ,а меси само този сезон 4 ! ONE_OLD_STAR ти пишлеме недей се изказва ? Гледам толкова мачове на Барса колкото ти ще изгледаш на Реал в близките 50 години ! Ядрото на Барса наистина е Хави и в това няма спор ,но тук не се говори за него ,а за Меси ! *wink*

manunited666
06.05.2010 14:26

Роналдо има 32 гола в 33 мача .. той е най-резултатния играч в Европа в момента.Ако и той беше играл 50 мача като Меси също щеше да има 40 гола.

rockamring
06.05.2010 14:07

Меси този сезон има 4 хеттрик-а два пъти повече от колкото Роналдо е вкарал в цялата си кариера *wink*

Antikiller
06.05.2010 11:03

inter_fenka .. като си толкова отворена го набий сама.И умолявам те спри да гледаш филми че не ти влиаят добре *wink*

ONE_OLD_STAR
06.05.2010 11:02

барца_фен, ти даже не си гледал мач на барца освен в шампиоснката лига. Кой им прави играта бе олигофрен спрел? Шави - това е името, това е ядрото на мижевия ви отбор. Играете 20 години с 1 състав смешници, трябва да се променя нещо. Меси никога няма да стане добър, колкото Роналдо след като прави 1 и също, за да вкарва голове!

marian4y
06.05.2010 10:39

''преди с десния ъгъл да насочи коженото кълбо покрай вратаря в долния ляв ъгъл - 3:1 '' ае гледайте кво пишете ве пфуу *evil* *beer*

atletico_manutd
06.05.2010 10:13

Barca_fen112 ти си идиот *thumb_up* другите като гледам до колко часа са се разправяли *lol* абе вие нормални ли сте бе *joking* и кво променихте като се карахте с часове ?! само си трошите нервите със онази бавноразвиваща се пача *beer*

villitu
06.05.2010 09:54

Barca_fen112 Меси като вкара хетрик не е ли същото и с него ? Феновете на Барселона почват да го хвалят ли хвалят. След този мач феновете на Реал хвалят Роналдо нещо лошо ли има

Barca_fen112
06.05.2010 08:58

Колко комплексари има в България не е истина... Роналдо направи първия си хертрик за сезона и вече бог на футбола според вас феновете на Реал.В нинакъв случай не омаловажавам това ,което прави този сезон тъй като ви спаси смръдливите задници неведнъж ,но вие почнахте да изкарвате ,че Меси не е никой във футбола ве ! Хави му правил играта Иниеста му я правил още малко и Валдес ще му я праи според вас , а меси както го изкарвате нищо не прави ? Първо тези 2мата халфове ,за които толкова говорите си ги създаде Барселона ! И безпорно те са най- добрите на тези постове в света ,но да ми кажете ,че т правили играата на Меси е смешно при положение ,че този сезон Иниеста играе в другата част на терена .А Алвеш има повече асистенции и от 2мата ! Са кво и Алвеш ли му праи играта на Меси ? В реал нали играе мистър 65 милиона ? Мистър 40 милиона ? Тях какви ги изкарахте ? Толкова сте смотани ,че изкарахте дори футболистите на реал ,на които упш сте фенове ,жалкари които не стват за нищо без Роналдо ! Повече няма кво да кажа . А иначе честита победа *wink*

macolata
06.05.2010 08:51

*lol* чудно ми е как може да има толкова прости хора и мърди кат тая и вас вместо да коментирате мача и какво е станало те влизат да се псуват слесте на земята изруди а пък тас женската с неините филми дет ги гледа да вземе да се коригира малко и да са осъзнаи на кои свят е *lol*

unstoppable_ss
06.05.2010 02:44

Роналдо е най-добрият ще видим догодина когато напълно се е обиграл отбора на Реал какво ще правят рибките от Барса.. *thumb_up*

manunited666
06.05.2010 02:17

Така е действително ти си върха , просто дъ бест йееееа.

inter_fenka
06.05.2010 02:16

айде лека утре ще те гавря пак че трябва да лягам аз заразлика от теб утре ставам отивам на кафенце на шопинг аз съм заето момиче не съм като тебе ти висиш 24 часа в сайта *lol*

manunited666
06.05.2010 02:15

Ахахахахха колко си забавна не мога да повярва направо!!!

inter_fenka
06.05.2010 02:13

аз ти казах ела в Пловдив да видиш как са яде бой от момичета др път като видиш момиче по пътя на колене ще заставаш и ще викаш на вашите услуги *lol*

manunited666
06.05.2010 02:10

Абе не мислим , че ти се гавриш с мене.По ското е обратното.

inter_fenka
06.05.2010 02:08

хаха глупак 2 чеса през ноща е аз не съм като тебе 24 часа в нета много ясно че ми се спи но си имам малко работа тук и доката си е върша се гавря с теб *lol*

manunited666
06.05.2010 02:08

Абе ти незнаеп кофа е съединението на Княжествео България и Източна Румелия ... или сега си мислиш , кое по дяволите е Източна Румелия.

manunited666
06.05.2010 02:07

То на тебе и на тоя Барса_фен112 са ви такива оправданията като пишете несвързани коментари ... спи ми се , много алкохол съм изпил , ама то вие 24/7 ли сте пияни и ви се спи ?

inter_fenka
06.05.2010 02:06

хаха че кога съм говорила за секс гледай го палчото той сам се натиска аз ти казвам че ще те смелим от бой той за др ми приказва смешен човек и как да не празник бе циганин ти си скаран с българската култура срам какъв упадак обществото ни се срива заради такива маумници като теб *thumb_down*

Ole20Legend
06.05.2010 02:05

Точно "Гйоргиов" ден е.Е все пак аз съм бушмен и живея в Африка и затова аз ще мога да гледам Световното без даже да имам пари *smile*.Айде стига съм те гаврил лека от мене.

manunited666
06.05.2010 02:04

Абе и тоя празник каде написа и той не е ама карай.И пак ти казвам , няма да правя секс с тебе разбери няма , не ми се натискай.

inter_fenka
06.05.2010 02:03

manunited666 ти си пълен кавал ако гаджето ми те хване ще те смели от бой а ония другия ще му кажа спи ми се затова така пиша сега а как какъв празник е днес е 6 май Гйоргиов ден какъв Българин си ти незнае какъв празник е бот

manunited666
06.05.2010 02:01

Значи висок съм 1,88 , 94 килограма , бицепс 44 , достатъчно мъжествен но си малка за мене нали ти викам.Затова не ми се натискай молятисе. *lol*

Ole20Legend
06.05.2010 02:01

Като ти гледам правописа най много да изгониш хората.Или да доведеш "братята роми",че се разбирате с този правопис.А иначе кажи ми какви празници има,че се прибираш ?

manunited666
06.05.2010 02:00

А аз ако съм админ ще се банна сам за да избягам от коментарите ти.

inter_fenka
06.05.2010 02:00

manunited666 на колко си бе ти сиг си горзен манекен като Рони мерси не си падам по женствени момченца аз си падам по итсински мъже а ти не си *lol*

inter_fenka
06.05.2010 01:58

аз ако стана Админка ще банна лайнарите след това ще напълня сайта със свени хора като мен и ще пускам добри статии и всички ще сме доволни *beer*

manunited666
06.05.2010 01:58

Първо ти ако ме видиш ще се влюбиш в мене.Ама аз няма да ти вържа защото съм прекалено голям за тебе.

krasenco
06.05.2010 01:57

Ако Админите не те банат,може и да станеш Админ *lol*

inter_fenka
06.05.2010 01:56

manunited666 да не мислиш че ще съм сама като забера 6-7 приятелка ще те смелим как мислиш ще се справиш с 8 момичета на по 15 години за супер мен ли се имаш ще те вкараме в бтв новините момче после няма излезеш от вас *lol*

inter_fenka
06.05.2010 01:55

Ole20Legend ти си тъп казах че съм от плд и се пребирам само за празниците до 10 май съм си тука после си отивам в Милано чети малко и мисли глупак

manunited666
06.05.2010 01:55

На тебе ако админите ти дадат права , всички статии ще започват с Ъъъъъъъъъъъ и думите ще завършват на Ъ.ТАкаче админи не си го и помисляйте.Иначе аз ако дойдем до Пловдив от възраста ти зависи дали ще те лубя или ще те бия.

Ole20Legend
06.05.2010 01:54

Виж сега ти каза,че живееш в Милано после казваш,че живееш в Пловдив ?А преди пък живееше в Манчестър.Ебаси как става тази работа.А сетих май си като ония от филма "Jumper".Ако е така няма ти казвам къде живея,че да не се телепортираш до мен *wink*

manunited666
06.05.2010 01:52

Хаххахахххха да дойдем до Пловдим е ела ти до Перник ?

inter_fenka
06.05.2010 01:51

manunited666 няма аз да се разкарвам за теб ти ела в Пловдив и ще те научим на респект към момичетата а обносно тоя сайт ще помоля админите да ми дадат права само ако аз стана админка ще има ред и праводсудие тука и ще пиша също така добри статии *beer*

krasenco
06.05.2010 01:51

manunited666 внимавай!Младите девойки ще те спукат от бой *lol*

manunited666
06.05.2010 01:49

Лелееее изпросих си го.Край , пак ли ще ми искате адреса , защото си го давах 10 пъти вече ?

crreal
06.05.2010 01:48

inter_fenka Ти ще се успокоиш ли малко бе нахрани целия саит ае ходи си лягаш вече.

inter_fenka
06.05.2010 01:47

manunited666 много внимавай че да не те напрраим като случката по новините ония ден като оная пикла дето яла бой от 7 щото се правила на тежка разликата е че сега боя ще яде един пиклйо тоест момче ще те направим крив после ще те е срам да се покажеш опт вас и като видиш момиче на колене ще засраваш *lol* *beer*

inter_fenka
06.05.2010 01:44

atletico_manutd ще ти давам акъл защото нямаш хич и ще станеш докер макар че си тъп и избиваш комплекси срешу мен ето аз пак се опитвам да ти помогна това само показва колко съм благородна *beer*

krasenco
06.05.2010 01:43

Оффф,чета коментарите и тази united,city,bayern ,chelsea,inter фенка,яко ме развесели *lol*

inter_fenka
06.05.2010 01:43

manunited666 няма средно Месси е най резултатен тука няма средно да не бил принцеса да не се контузвал

ricky85
06.05.2010 01:43

crreal а вие що серите Меси всеки път и не признавате че е голям Роналдо е страхотен футболист така но погледни коментарите отначало кой сега е най великия къде е квазимодо почва злобата ето това ме дразни мен ваще фенове на реал

manunited666
06.05.2010 01:42

Роналдо е по-резултата защото средното головете на мач са му 0.96 а тези на Меси 0.86.

manunited666
06.05.2010 01:41

Всеки момент очаквам да се покаже МериДжейн , след като Интер_дебилка е тука.Абе момиче ама каква дама си ти бе ? Ти си 15 годишна пикла която псува като каруцарка.Дама била.Че чак сме едвали не задължение да разговаряме с нея сякаш е кралицата.Леле леле , каде са им родителите на тая паплач(днешната младеж).Иначе за сравненията Гейналдо вс. Квазимодо ... Гейналдо е по-бърз и има несравним удар а Меси има по-добър дрибал защото е по-дребен и следователно по-повратлив.

atletico_manutd
06.05.2010 01:39

тръгнала тя акъл да ми дава *joking* както и да е ..... айде лека *thumb_up*

inter_fenka
06.05.2010 01:38

manunited666 Роналдо е най резултатен в света ама след Месси *beer* *lol*

inter_fenka
06.05.2010 01:37

atletico_manutd ами да вип дама съм а ти за момче ли се мислиш ти незнаеш как да говорш с една дама после тя ти виновна проблема е в теб много си зле от мен съвет оправи се че ше умреш девствен *cry* *lol*

atletico_manutd
06.05.2010 01:36

абе имам чувството че тоя рики ли мики ли и фенката са малоумни ?! бахти тъпанарите , тоя рики айде ама фенката на интер тя е наистина откачена и комплексирана стршно много *sad* и се мисли за вип ДАМА ?! пхаха *lol*

crreal
06.05.2010 01:35

ricky85 Аз няма нищо против меси бе човек просто ме дрязнят такива като тебе които серат роналдо защото е в мадрид и не признават че феноменален играч.Меси не е по малко играч от него но аз съм на реал и е нормално да подържам играча в моя клуб нали.А тия дето ги изреди са ... нямам думи *smile*

manunited666
06.05.2010 01:35

Роналдо има 32 гола в 33 мача.Това за първи сезон е направо нереално.Най-резултатния футболист в момента в Европа а можеби и света.

inter_fenka
06.05.2010 01:34

atletico_manutd тъпия си ти аз ако Италия играе финал ще гледам мача на живо заразлика от тебе беден бездобник такъв не разбираш грам от футбол завиждаш на хора като мен аз кво съм виновна че имам шанс да ида заразлика от теб смешенико *party*

ricky85
06.05.2010 01:32

еее дупкар стига с тези хафове бе наистина те са най добрите в света но Меси е гения я сложи Кръстовчев или Нифлор или незнам си кой бг смешник да видим дали ще прави това което Меси уж прави на готово чувал ли си за Ди Стефано и зад него имало класни халфове но той е бил най добрия нали и казват че е сред 5-те най велики футболисти на миналия век така че стига с тези хаафове че си смешен и взлизай в дупката когато паднат Барса само тогава ще излизаш

atletico_manutd
06.05.2010 01:32

що не написа и че ще ходиш на почивка в Африка по време на световното и ще се возиш в автобуса на Аржентина защото Диего Милито ти е приятел *lol* колко си тъпа просто не е истина *joking*

inter_fenka
06.05.2010 01:32

atletico_manutd какво толкова се смееш на думата а ясно ти си ограничен и имаш беден речник сега ще поесня Лакей е човек като теб прислужник кайто слугува на вип дама като мен примерно затова не се смей палячо *lol*

crreal
06.05.2010 01:29

ricky85 Това че има двама може да си го мисли само идиот като тебе има по 20 такива гола но ти защо да се интересуваш гледаи си там само Меси чул си от някаде за гола на Марадона и говори глупости тука ние ти се смеем не се притесняваи.Неизлечимо болен това ти е диагнозата на тебе.

atletico_manutd
06.05.2010 01:27

*lol* Лакей *lol* там е работата че не ми пука от мнението на никой/никоя/нокого (ти си избери едно от трите не ти личи момче ли си момиче ли си) *thumb_up* а защо си мислиш че само ти си "велика" ?! *party*

Ole20Legend
06.05.2010 01:27

Виж сега в Интернета можеш да пишеш каквото си искаш.Аз мога да се напиша Bayern_Fenka обаче реално да съм момче и да не съм фен на Байерн а просто "почнаха" да ме кефят защото стигнаха на финал.Схвана ли ? *smile*

inter_fenka
06.05.2010 01:25

оле майко atletico_manutd каква сити гърл съм била какъв Манчестар съм живяла бе болен оле оле гръмни се по добре първо съм от Пловдив по принцип второ живея в Милано не е Манчестър и се пребирам в комплексираната бг само за празниците ти копеленце нито си ми на нивото нито нищо говоря социално и морално такаче трай Лакей такъв че се излагаш *thumb_down*

crreal
06.05.2010 01:24

ricky85 Я ходи си изпии лекарствата бе.Има такива с реитове и страхотни но повечето са благодарение на халфовете зад него ,сега пиши квото искаш аз ти казвам как е тъпунгер.И ще отречеш ли това което написах за Роналдо,или е зализан или незнам ни къв а?

inter_fenka
06.05.2010 01:23

направил ми психически анализ ахха ти на себе си напай понеже пише фенка а ти ми слагаш тя/той *lol* *lol*

atletico_manutd
06.05.2010 01:20

Ole20Legend остави я ако си спомняш още като беше със сити_гърл рега беше същата комплексарка *joking* дето живееше в Манчестър и ходеше на мачовете на Сити *lol*

Ole20Legend
06.05.2010 01:17

Това чудо интер фенка е най-тъпото изчадие в този свят.Явно в живота не му/и върви живота и айде тука да си избие комплексите.Е да отпаднахме и ?Какво стана след като отпаднахме?Края на света ли дойде или какво ?Оо да знам сега ще кажеш,че сме слаби.Е извинявай ама колкото и да искаш МЮ не са слаб отбор и са признати от цяла европа.Винаги има победи и има загуби.Излез малко навънка,помисли си върху думите ми и може да ти дойде малко мозък в главата преди да е станало много късно.Защото така както си се запътил/запътила може или да свършиш в някоя лудница или проститутка.Или по лошото може и да си сам за целия си живот с този характер който го имаш.Направих ти психически анализ сега ти решаваш какво да правиш *smile*

atletico_manutd
06.05.2010 01:17

inter_fenka ти преди беше фенка на Сити на Юнайтед на кой още забравих *joking* по писането ти и маниерите ти на проста селянка разбрах че си ти *lol* селата,градините и т.н. *lol* а ПС много си комплексирана мойто момиче/момче/траверс все тя :X прегледай се прекалено много злобееш и имаш голямо самочувствие а много ми е интересно товето пък мнение кой го ебе ?! *party*

ricky85
06.05.2010 01:15

crreal еее дупкар пак ли се показа от дупката бе влизай бързо вътре Меси половината му голове са чрез рейд между 3 или 4 играчи има само двама вкрали гол като са тръгнали от центъра и са преминали цялата защита това са Меси и Марадона така че завиждайте жалки злобари

inter_fenka
06.05.2010 01:14

няма да коментирам вие сте тролове от задръстен бг сайт който никой незнае мнението ви не въжи хаха който го уважават и е признат и мнението му във футбола въжи е казал Месси е най добрия и вие дебили квото и да казвате знаете че сте хора 2-ра ръка и всеки ще ви се измее и ще ви подмине защото специалистите казаха че Месси е най добур и му дадаха златна топка а ваща принцеса е провал такче жалки хорица от селата гледайте си пред едноцветните тв-та копайте градините и си давайте жалкото мнение а Месси ще получава признание от великите хора че е номер 1 през хуя му е на Месси за вас тролчета *lol* *lol*

atletico_manutd
06.05.2010 01:13

предпочитам в Испания и Херез да стане шампион ама да не е Барса *thumb_up* тях ги мразя толкова много ..... а инъче съм си писал Атлетико защото от Испания са ми най-симпатични инъче съм си за Ман Юнайтед *beer* а Роналдо ми е любим играч още откакто беше в Юнайтед *wink*

inter_fenka
06.05.2010 01:11

atletico_manutd не ми говори за миналия сезон то и вас ви напукаха тоя сезон манафи *lol*

ricky85
06.05.2010 01:11

atletico_manutd да ве най добрия е няма спор само че не съм чул да го казва голяма футболна личност а за Меси всеки втори го казва а впрочем ти не си ли от атлетико защо се радваш за реал или от юнайтед

atletico_manutd
06.05.2010 01:10

inter_fenka ти че си куха пача го разбрахме ,ама ха обясни защо ще се прави на контузен ?! ти тъпа ли си каква си ??? проста кифла такава изчезни че ме дразниш коментирай някъде другъде а тези манафи ви напукаха миналия сезон на 1/8 финалите *thumb_up* а вие стигнахте 1 финал и станахте велики *lol* като се махне Моуриньо лятото ще ви видиме "ВЕЛИКАНИ" *beer*

crreal
06.05.2010 01:09

Ole20Legend Това се опитвам да им обясня на залухавите фенове на барцата (не на всички има и хора които разбират от футбол от тях,но са рядкост)Отбора на барса е обигран и с играч като Шави и другия Иниеста е много по лесно на меси и ибрата и Къркич да играят и да бележат.Вижте какво прави Роналдо във първия си сезон със все още не до там сработен отбор или с 2думи сам си праи головете не чака на гения на някои зад него,всичко прави сам със страхотна успеваемост.

psiharizlle
06.05.2010 01:08

inter_fenka дай си скайпа да си приказваме за голове *tongue*

ricky85
06.05.2010 01:07

troublesome86 много си се вживял бе да не си влюбен 25 има не 28

inter_fenka
06.05.2010 01:06

и само ще добавя за ония мсешник аз лгедах мача с Анал не играха с резервите Роналдо като е велик защо не вкара 4 гола на някой отбор в Шампионска лига защо не взе златната топка аман от прости Манекенчета излезнали от манафите и отишли при балерините Месси има повече голове взе златната топка това е оправданията си ги заврете знаете къде 5 пари не давам колко мача играл рони да не бил нежна принцеса да не се контузвал Месси всеки мач го ритат брутално ама не се прай на конрузен

atletico_manutd
06.05.2010 01:06

ricky Меси не е от никоя галактика ... той си е от тая *wink* не се заблуждавайте с тези глупости бил МАРАДОНА БИЛИ БОГ *lol* като Марадона няма да има а джудженцето ако се махне от БАРСА ЩЕ Е ЕДНО ДЖУДЖЕ защото няма кой да му гради играта а Роналдо може и сам да си направи играта Роналдо има по-добри качества , не казвам че е господ , ама е най-добрия в момента в света а парсафен242359891283 с числата накрая там дет е вкарвал бил по 2,3 парцала ..... *lol* тва накрая да не са годините ти 1,2,3,4 :? *party*

Ole20Legend
06.05.2010 01:05

ricky85 личи ти колко разбираш от футбол.МЕСИ има хора който го подкрепят.Не играе сам в Барса.Има Иниеста и Шави например който му правят атаките.Роналдо без да има тези класни плеймекъри пак показва извънземни индивидуални умения.А и той е вкарвал 42 гола.

ricky85
06.05.2010 01:05

Меси вкарва почти всеки мач по 2 гола вкарва два поредни хетрика набута 4 на жалкия Арсенал тогава нищо не казвате нали кво означава това злоба завист Роналдо вкарал първия си хетрик за сезона и веднага кой е по добър а *lol*

psiharizlle
06.05.2010 01:03

Квазимодо бил кво обиждате човека аз не виждам да има гърбица ? А до тоз мач Роналдо мно лудо игра 3тия гол беше страшен . А кой е по-добър от Роналдо и от Меси е трудно се прецени и 2мата супер много вкарват а когато трябваше да вкарват не успяха и отборите им паднаха така че..

inter_fenka
06.05.2010 01:03

troublesome86 имаш грешка с теея 3 гола Роналдо има 25 незнам колко мача е играл но има 25 какво борите все головете много знаете кво щепше да е ако не е контузен кой взе златната топка айде няма кво да говорим хората на които мнението важи защото заразлика от нас са признати разбирачи се произнесаха Месси е номер 1 и да лаят кучетата кервана си варви факта си остава вие си бройте головете които пак не са във ваша полза а Месси ще си брои златните топки това е най Дбория футболист всеки който разбира от футбол го е казал отричат го само некви торлчета в некав неизвестен наш сайт *thumb_down*

ricky85
06.05.2010 01:03

atletico_manutd Роналдо е добър играч няма спор но Меси е извънземния той е от друга галактика той е новия Марадона той е великия злобейте но като Меси пак вземе златната топка ще видим какво ще кажете 44 гола кога Роналдо е вкарвал толкова

Barcelona1234
06.05.2010 01:01

роналдо направил един хетрик и бил най добрия *lol* меси почти всеки мач си вкарва по 2 3 парцала FORZA BARCA

troublesome86
06.05.2010 00:58

Меси в първенството има 31 гола от 33 мача,в Шампионската лига 8 гола от 12 мача.Роналдо 28 мача,28 гола в първенството и 7 гола от 6 мача в Шампионската лига.Няма какво да добавя.

inter_fenka
06.05.2010 00:58

ricky85 как да не каза никой обявиха го за Бог *lol* Месси е най добрия в света и единствения ви играч но само с един човек не става това е колективен спорт за тва тая годинка с 0 титли миналата година си зехте титлите за 10 сезона напред *lol*

Ole20Legend
06.05.2010 00:58

Вижте сега факт е,че в Барселона имат доста по добри плеймекъри от Реал Мадрид.Например Шави..той прави повечето атаки на Барселона.Затова Меси вкарва по 94149 гола.Не е само заради неговите умения а заради уменията на целия отбор.Не казвам,че не е добър играч но просто целия отбор го гради.

Crissstiano
06.05.2010 00:57

ricky85 Каква завист,каква злоба???Кристиано наистина е по-добър от Меси,не виждам кое му е злобното на това.

GodOfHatred
06.05.2010 00:57

Къде сте хейтъри ето така играе един шампион.Роналдо невероятен както винаги.Страхотен трансфер на Перез ЕВАЛА!!!Изравнителния му гол и 3тия бяха уникални.На Игуаин също.Мачкай Реал *thumb_up*

atletico_manutd
06.05.2010 00:57

Меси заби 4 на Арсенал ..... на младежите на Арсенал *thumb_up* стига простотии сте бълвали с тези 4 гола Роналдо има 32 гола или повече а не игра 4 или 5 месеца ?! Какво говорим а квазимодото има 42 а е играл 4 месеца повече !!! Мисля че не сте малоумни и можете сами да си направите сметката кой колко гола щеше да има ако не бяха то магйосници , завист и т.н. *wink*

ricky85
06.05.2010 00:55

Добре де когато Меси вкара два поредни хетрика и заби четворка на Арсена никой не каза от феновете на Барса а сеа говорете че Роналдо бил по добър незнам откъде тази злоба и завис към най добрия футболист в момента

inter_fenka
06.05.2010 00:54

ricky85 гледай как 'най великия отбор' ще остане без 1 титла защо така като са толкова велики Реал ще ви вземе и последната надежда *lol*

ONE_OLD_STAR
06.05.2010 00:53

Damn it!
Твърда 1-ца си беше, ето Майорка успяха да вкарат само 1 ... Феси никога няма да може да играе като Роналдо, като прави все едно и също... Честито мадричани!

atletico_manutd
06.05.2010 00:51

ох ох представете си ако Роналдо не беше отсъствал над 4 месеца колко гола щеше да има ...... *angry* ама ся пак суперлативи само по гадното квазимодо *angry* да наистина играе ама Роналдо е по-добър *beer*

Crissstiano
06.05.2010 00:49

Просто невероятен мач за Кристиано днес.Освен 3-те гола правеше невероятни пробиви,без проблем преодоляваше по 3-ма човека и взаимодействаше по прекрасен начин със съотборниците си.При 1 на 1 Майорка също имаха положения,но след втория гол на Роналдо,Реал тотално надигра съперника си.На Игуаин сякаш днес не му вървеше много играта,но пък накрая отбельза много красив гол.Също трябва да се отбележи,че при първите два гола на Роналдо,Рамос направи прекрасни асистенции.

Kur3aLefski
06.05.2010 00:36

Говорете, говорете още че месси е по-добър. Роналдо няма кой да го спре!

atletico_manutd
06.05.2010 00:32

рокмаркинг каква мъка само .... за Майорка *joking* хет трик на Кристиано браво бре куче *beer* много ме кефиш *party*