Интер спечели Купата на Италия, рефер поряза Рома (видео)

23:42
Интер спечели Купата на Италия, рефер поряза Рома (видео)
Интер надви Рома с 1:0 на стадион "Олимпико" в Рим във финала за Купата на Италия. Така "нерадзурите" триумфираха в тази надпревара.

Още в самото начало на срещата Уесли Снайдер получи травма след единоборство с Николас Бурдисо. Бившият играч на Реал Мадрид бе заменен от Марио Балотели.

"Вълците" владееха повече топката в първите двайсетина минути, но "нерадзурите" имаха по-добрите възможности да открият резултата. В 11-а минута Майкон бе изведен на чиста позиция от Балотели. Десният бек шутира силно, но Серджо спаси. Пет минути по-късно Милито бе изведен зад защитата на римляните от Ето`о. Аржентинецът прати топката в мрежата, но голът бе отменен заради засада, която бе стопроцентова. Този факт не попречи на Моуриньо да прави иронични физиономии и да протестира.

Момчетата на Раниери също имаха една добра възможност, когато в 26-а минута Тадей нахлу отдясно в пеналта на Интер и пусна хоризонтален пас, който извеждаше Тони сам на празна врата. Точно преди топката да стигне до нападателя, Жулио Сезар с отчаян плонж изби топката.

Матераци на няколко пъти бе пощаден от съдията и не бе изгонен. Първо защитникът хвана за гърлото Вучинич, но Рицоли не направи нищо, а след това скандалният бранител фаулира черногореца, докато бе последен в защитата на своя тим. За такова нарушение принципно се дава червен картон, но реферът даде само жълт на "Матрикс".

Междувременно Кордоба от Интер получи травма и на негово място се появи Валтер Самуел.

В 39-а минута Милито получи топката в половината на Рома. Нападателят напредна към наказателното поле и шутира силно. Топката влетя в мрежата на Рома - 1:0 за Интер.

В даденото от рефера продължение на първото полувреме не бе отсъдена стопроцентова дузпа за римляните. При едно центриране в наказателното поле на Интер Валтер Самуел пробва буквално да скъса фланелката на Лука Тони. Нападателят загуби равновесие и падна в наказателното поле и единственото, което съдията Рицоли направи, бе да предупреди Тони да не продължава да симулира. Интересна логика от страна на рефера.

В 53-а минута резервата Франческо Тоти шутира силно от над 35 метра. Топката тупна пред Жулио Сезар, който само успя да я боксира, преди тя да се озове на главата на Жуан. Бранителят получи шанс да изравни, стреляйки на празна врата, но ударът му мина над напречната греда. Интер оцеля в този случай.

Три минути по-късно Ето`о и Милито комбинираха добре помежду си при една контраатака и топката стигна до Балотели, който обаче, се засуети в наказателното поле на Рома, но намери възможност да стреля. Шутът попадна в ръцете на Серджо.

12 минути преди края на срещата Рийзе шутира от воле, като топката бе изстреляна от доста голяма дистанция. Коженото кълбо летеше точно под напречната греда на Жулио Сезар, но стражът прояви класа и с една ръка изби топката в корнер.

В 81-а минута Балотели сбърка в половината на Рома и от неговата грешка започва контраатака за "вълците". Резервата Марко Мота успя да изведе Вучинич на позиция сам срещу вратаря, но шутът по диагонал на нападателя мина встрани от вратата.

В 87-а минута Тоти изрита здраво Балотели без топка. Нападателят на Интер дриблираше по левия фланг, когато капитанът на "вълците" се промъкна зад него и от упор го ритна в прасеца. Рицоли показа червен картон на легендата на римляните.

В последните минути защитата на Интер удържа на натиска на римляните и в крайна сметка Жозе Моуриньо триумфира с Купата на Италия.

Стартови състави:

Рома: Жулио Серджо, Бурдисо, Мексес, Жуан, Рийзе, Де Роси, Пизаро, Тадей, Перота, Вучинич, Тони

Интер: Жулио Сезар, Майкон, Кордоба, Матераци, Киву, Санети, Камбиасо, Тиаго Мота, Снайдер, Милито, Ето`о

Видео от мача вижте ТУК!


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DenteMente
06.05.2010 16:41

KikO_yYyy купи ли са мача? *lol* Според мене имаш спешна нужда от медицинска намеса

golemiq_geshan
06.05.2010 15:10

Добре бе фенове на Интер , ко толкоз са дървите ... Спечелихте купата , спечелихте , трябва ли да ни оплювате ... Вие направихте невероятен сезон , а усилията които Ние положихме и след като дойде Раниери наваксахме 14 точки и дори бяхме първи по едно време нямахме загуба с по 20 и косур мачове , ммразя когато не го признаваш на другите отбори ... Що се отнася до Интер им го признавам , те напълно си заслужиха финала в ШЛ там това за Барса дет викат , че Интер играл антифутбол , ми извинявай , ама да си с човек повече 70 мин и да не можеш на собствения си стадион да вкараш ...

fitnes_mania8
06.05.2010 10:47

това ще е тяхната година трябва им требъл *thumb_up*

Bartolomej
06.05.2010 08:25

Е смешно е това горе написаното.Може ли толкос пристрастен и неточен коментар да се направи на срещата.Рома този мач бяха истински кечисти,не един,ами три червени картона бяха спестени.Двама играчи на Интер бяха заменени именно след нарушения на Римските играчи.Абсолютно заслужена победа за Интер и абсолютно никакъв футбол от озверелите римски играчи.

sensans
06.05.2010 03:01

А пък не знам точно той с какво помогна на съотборниците си срещу Барселона????Дали с преса,дали със връщане в собствената половина,дали с пас.....но не съм си направил изводите за него от един мач,спокойно.Харесвам Интер от времето на Бергоми,Матеус и Клинси.

sensans
06.05.2010 02:57

suri....и аз не те знам,но да си хвърлиш фланелката демонстративно,да облечеш такава на големия враг,да се скараш с феновете,треньора и съотборници и всичко това в има-няма един полусезон...е ако това не е издънка -здраве му кажи.А за чисто футболните му умения -няма спор,не знам кой е по-по-най но Марио е уникален на фона на възрастта си.Но при Марио е виновен най-вече агента му,май много му е размътил главата.... и пак - долу пуснах линка за каратиста Тоти - показател как един миг глупост и всичко което си направил досега може да иде на вятъра...като Зидан ...доси и като Марио,щото феновете няма да го запомнят с голове,а със хвърлената фланелка(на мен лично ми се ще ситуацията да се изясни в положителна насока за клуба т.е ако ще остава,да подпище един дългосрочен и да си седне на гъза,ако не - вънка,никой не е по голям от клуба!

suri_pro
06.05.2010 02:44

sensans нито те знам кой си,нито нищо.Но само ще ти кажа,че заради едно тъпо хвърляне на фланелката не трябва да го упрекваме.Ако сме истински фенове ще го простим,това.Въпреки,че аз не намирам какво е сгрешил Балотели.Защо феновете го освиркваха на мача с Барселона?Момчето даде каквото можа.А сега със твойте думи "Балотели е издънка" еми незнам дали си гледал мача изобщо гледаш ли мачовете на Интер,но Балотели е уникален футболист.С риска да ми се изсмеете бих казал,че е по-добър от Меси.Това е мое мнение.

KikO_yYyy
06.05.2010 01:49

пак са купили мачааа деиба и нерадузитеееее *angry*

sensans
06.05.2010 01:39

За съдийството....не ги застрелвайте,те явно толкова си могат.Картони заслужаваха както Бурдисо и Мексес,така и Марко,но в интерес на истината съдията е главния виновник за грубия мач - ако беяе бръкнал в джобчето навреме,нямаше да се стигне до тези батални сцени.
и нещо лично най-накрая - фен съм на Интер - ДА,уважавам Рома като отбор който играе красив и тактически грамотен футбол,НЕ харесвам Балотели,щото си е издънка отвсякъде,но това което Тоти направи днес,беше тъпо,грозно и абсолютно неприемливо...което показва че никога не е късно да станеш за резил.ФОРЦА ИНТЕР!

sensans
06.05.2010 01:38

Надявам се редактора на сайта да прочете това и ако не да уволни,то поне да накаже т.нар. ''журналисти'' - писарушки,които освен,че не са гледали мача,явно и грам не разбират от футбол и с тези свои ''творби'' насаждат само омраза сред запалянковците.
За какво говоря ли? - Със какво по-точно съдията поряза Рома??? Дали със спестените картони на Бурдисо и Мексес?Или пък на Тоти за първия удар без топка? Засада при головоте ли нямаше?Със КАКВО?????
Още повече,че по регламент:
1.Дори и след като финала е в Рим,Рома не играят домакински мач,че за да пускат по уредбата химна на отбора си преди срещата(без да се пусне химна на Интер)
2.Продадените билети бяха в съотношение 3 : 1 в полза на римляните.
3.След червен картон,наказания играч НЯМА право да седи на скамейката на отбора си - Тоти седеше там при последния съдийски сигнал.
Не знам дали има тенденция или не,няма да я търся и не искам да влизам в конфронтация,но всичко това ми се струва като двоен аршин от страна на федерацията.....

ManUtdTillidie
06.05.2010 01:29

Браво , резултатите са на лице , дано Жозе и компания забият требъла защото много пот изляха този сезон.

tottiii
06.05.2010 01:00

както искам 6е пи6а ма реза4ке долна ба6та ти е са4 ,а майка ти не сигурно не стаа и за курва кой знае кжа е бита с ютия муцуната еей кал

suri_pro
06.05.2010 00:54

ама не да не си помислиш,че го казвам ей така.аз съм абсолютно сериозен.

suri_pro
06.05.2010 00:49

тоти признавам,че имаш завидно чувство за хубор.единствено ще ти кажа,че мача Интер-киево резултата ще бъде 5:0

tottiii
06.05.2010 00:49

аха ебат я бият я и на магистралата сиг я пускат

inter_fenka
06.05.2010 00:49

ricky85 ти ми обръщаш внимание най много се изпразниш под йоргана тва ти е на тебе секса смешен мясаш отбора си провал *lol* *lol*

inter_fenka
06.05.2010 00:46

ricky85 цял сезон играем красиво и 2 мача с Чесли и със Барса в Милано само 1 мач на вашия стадион 1 мач от 50 тоя сезон играхме в защита защото в Испания срещу Барса това е начина и вече скочихте всички пф а в Милано като играхме с 3 нападателя и ви унижихме нищо не казахте смешки нестига че ви подариха титлата миналата година 5 дузпи не свириха за челси видяхте ли се сега къв отбор сте смешен един Месси и тва е Блокираш го и до там и във футбола не съм чула правило защитното действие не е позволено и не е част от играта хаха мишок ми ваща защитата като в калпава и им пукат по 3 гола кво сме виновние ние Барса са мишки прехвалени але але *thumb_down*

suri_pro
06.05.2010 00:45

рики85 а ти спомняш ли си първия мач в милано кво стана.Барса молеха съдията да свири края по-бързо че да не ги бием с 5 щото в милано го убихме.а за мача в барселона.еми виж защо да играем напред като ние си имаме преднина от 2 гола и си я пазим.а барса с човек повече 1 час и не можаха да ни вкарат читав гол,вкараха от засада,гола на къркич фала си го имаше.а относно гола на милито от засада,защо свириха измислена засада на милито в милано като излизаше сам срещу валдес.така че всичко е точно.

RONALDO_Pavel_6
06.05.2010 00:45

Добри са Интер тая година и то доста ,колкото и да не съм техен фен ,трябва да си го призная *smile*

inter_fenka
06.05.2010 00:43

tottiii хаха смешнико а ти помниш ли какво стана преди малко педерас кога ще станете шампион на Италия курви ricky85 какво сте унижили като отпаднахте срещу 10 човека се издънихте смешки красив футбол в Милано ви показахме какво е красота като ви нашибахме 3 гола кучки а ние сега също ще вземем 6-те купи няма кой да ни спре Барса е прехвлен съдийски отбор але але всички феонве на Рома ,Милан ,Ювентус и Барселона са клолни *lol* *lol*

suri_pro
06.05.2010 00:41

totiii каква подкрепа бе готин?най-малкото,че не са свири дуспа за нас може би от 2 месеца,че и повече.А инече всички гледат да ни прецакат.а инече забравих да ти кажа от миналия по-маналия кръг,че имаш много поздрави от Сампдория.Жалко,че в неделя божинката не ви го сложи. *sad*

nig1914
06.05.2010 00:40

Жена-това звучи гордо!!! Тоти не е жена!!! ТОТИ Е КУЧКА!!!!!Видяхме го за ПОРЕДЕН ПЪТ!!! *thumb_up*

ricky85
06.05.2010 00:40

inter_fenka ей херпясала уличнице прехваления Барса имат 6 купи за един сезон и играят най красивия футбол и ви унижихме в Испания защо не играхте футбол в Испания нали имате претенции за голям отбор те Ботев Враца по смели щяха да бъдат бе кво ти разправам минетчииска сган легай че утре отново ще те ч.... кържави цигани

suri_pro
06.05.2010 00:38

Вместо ale ale ale ale inter inter
ale ale ale ale roma merda

tottiii
06.05.2010 00:38

suri_pro то тва 6е ви остане ми6ки догодина ако няяте подкрепата на с1диите 4етворката я забраате

inter_fenka
06.05.2010 00:37

еми брадичка дето плаче за един лакат *lol* *lol*

suri_pro
06.05.2010 00:36

inter fenka еми относно тоти има нещо вярно.кфа е тая гейска брадичка *lol*

inter_fenka
06.05.2010 00:36

оставете жената tottiii да трови то фактите говорят требал правим те имат само 3 смешни титли хаха това отбор ли е и Чесли са по титолувани от тях само като им чуеш името Рома кога видяхте титла запоследно смешници Тоти е такъв позйор и смешник ххаха смазахме ви сред смешния ви град само Интер *beer*

RoLeX_
06.05.2010 00:35

Човекът,написал статията можеше да не си показва пристрастията.Рома са напълно посредствен отбор и тази вечер го показаха със селските си изгъзици !
ROMA MERDA !

inter_fenka
06.05.2010 00:34

tottiii кучко помниш ли как ви биха 7:1 в Шампионска лига вие сте си за никъде ромиии хаха смешни сте как го лапнахте днес само Интер *beer* а Тоти е жена *thumb_down*

suri_pro
06.05.2010 00:34

totiii ще те помоля да продължиш да обиждаш,защото така ми правиш победата още по-сладка.давай продължавай говори че сте ни разбили *lol* ех днес деня не тръгна добре но след тази купа ооо няма нищо по-хубаво.а забравих да честитя купата на всички фенове.Честито Нераджури.

tottiii
06.05.2010 00:33

еии курвоо я са зарови няк1де ти хабер от футбол има6 ли хах

inter_fenka
06.05.2010 00:32

в тоя сайт съм виждала как админите със статии плючят Байерн , Ювентус , Ливърпул , Интер , Милан , Юнайтед и сега Интер само Барса възхваляват което говори плюят всички грандове от ядд вече ми е яснно админите на сайта са за прехваления тим на Барселона който смазахме *lol* *lol*

suri_pro
06.05.2010 00:30

totiii такива като тебе много ги обичам.жалки фенове които ги е яд.еми виж не се ядосвай просто докато интер съществува вие няма да земете нищо.затова сте и със 3 титли *lol* а на нас тази година ни идва 18 *party*

nig1914
06.05.2010 00:29

тотииии да ми папаш пикалото, бе боклук червен...!!! *thumb_down*

inter_fenka
06.05.2010 00:29

Роми цигани уууууууууууу сред Рим ви заклахме какъв гооол *beer*

Kura_na_qnko
06.05.2010 00:28

Феновете на милан и юве , забележете колко неутрални хора отбелязват , е статията е малоумна . Да виждаш някъде другаде такова нещо .На Тадей 2-та удара брз топка уинър защо не ги отразиха . На мексес удара без топка срещу Матераци също ... "В последните минути защитата на Интер удържа на натиска на римляните и в крайна сметка Жозе Моуриньо триумфира с Купата на Италия. " Ето това не го е писал човек , който е гледал мача . Просто е невъзможно . В последните минути Интер държа топката и си я подаваше , а Рома се опитваха да ни ритат . Уинър , другия път сложете да ви пише статиите някой ,който е гледал мача !!!!

suri_pro
06.05.2010 00:27

Оставете ги бе,то се вижда,че цяла Италия е против Интер каму ли пък некви смешници.Жалко,че не пуснаха пръскачките *lol* Айде сега ще помоля феновете(искам да кажа мишоците) на рома да се скрият защото си взехме купата как си требва-на олимпико яко бой им фърлихме и тва е.Сега може да ги бихеме с 1 гол но според мен бяхме с клас над тях,и то половината бяха резерви.Ако играеше Снайперчето резултата отиваше към класически.Но Балотели винаги съм го защитавал и ще продължавам да го правя защото това момче ги направи на луди.Минаваше ги по 2-3 наведнъж.Надявам се след днешната добра игра на Супер Марио и инцидента със тоти,Балотели и Курва Норд да се сдобрят.

ricky85
06.05.2010 00:22

Leader78 не вие и показахте а съдята жалки смешници

Alex
06.05.2010 00:19

Статията е писана от болен фен,мразещ Интер и Мауриньо.По-скоро е оплакване,но не тук е мястото!

suri_pro
06.05.2010 00:16

Леле тоя Тоти ебаси педала ще го убия бе.къф е тоя бе ебаси мишката.рита мота докато е на земята и след тфа се обръща и бяга.кфа беше тая балтия срещо марио?и после пак го ритна в главата.лелел ще полудея бе къф е тоя смешник бе,са ако не му сложат някво наказание просто няма да е истина.не го наказаха като показа палците надолу срещо лацио а моуриньо го наказаха за това,че кръстоса ръце срещу сампдория.айде моля ви се не ме интересува дали е легенда на рома дали е играл 15 години там или 50 просто трябва да си понесе наказанията.а на мексес що не дигнаха картон?трябваше още първото полувреме да го изгонат,но не.Айде да го духат дигнахме си купата на олимпико а те без нищо тая година,бих казал поредна година.А относно тоти той си е в рим,ама айде да дойде да ги рита така в милано.Просто няма да си тръгне от там,освен в ковчег.Айде Форца Интер.Започнахме сезона с купе,следват още 4 Скудето,Шампионската Лига,Супер купата на италия и супер купата на европа.Тази година взимаме всичко възможно.

inter_fenka
06.05.2010 00:10

Kura_na_qnko честито и на теб *beer* и само Интер але *party*

inter_fenka
06.05.2010 00:07

Мисля че в топ темите трябва да сложат също че туко що Марсилия стана шампион на франция *beer* инъче отново по наща тема има един отбор на света и той Интер але але Юве са педалчета жалки дето всеки ги ебе *lol*

ricky85
06.05.2010 00:06

Имало 100% дузпа за Рома отменили 100%гол от засада на Милито и Мауриньо пак правил иронични физиономий и протестирал долен провокатор футбола страда много страда от този Мауриньо пак са ги бутнали съдиите и до финал ги докараха в шампионската лига и купата на Италия и дадоха и Мауриньо пак протестира и провокира да си седи в жалкия Интер и дано не отиде да разсипва друг отбор

inter_fenka
06.05.2010 00:05

Ole20Legend трай бе смешен твоя жалак отбор не се види никъде аз не виждам феновете на Ювентус що пишат пък нестига че няма играят в Европа че всеки ги направи за смях жалак отбор и пак се обаждат Юве са жалки и мизерни хаха що сте 7-ми бе лайнари *lol* *lol*

Kura_na_qnko
06.05.2010 00:05

Фенчетата на Милан и Юве , земете се скрийте майна . Не разбрахте ли , че нямате място в тема , в която се говори за титли . И тази година за вас ще има ZERO TITULI . Тук се коментирата шампиони така че далече! inter_fenka ,честито ! FORZA INTER

Juventus_tifoz
06.05.2010 00:02

smasheddd, не брат. те вече не използват телефони. Пишат си по скайп *lol*

smasheddd
06.05.2010 00:00

ахаха ся да не пуснат запис как Морати говори с шефа на съдиите за Финала *lol* няма да се учудя !!! Те съдията явно ги тлаксаше към титлата !!! и не само той а и отбори като Лацио дето напраиха на пук на Рома !!!!!!!!

stanimirov_vs
05.05.2010 23:59

рефера ги поряза! то от тия рома по големи резняци няма! *erm*

Ole20Legend
05.05.2010 23:59

Не знам защо обръщате внимание на тази пача.Или хермафродит не знам какво е ..Просто е толкова заблуден/заблуден,че и тя/той или то не знае защо е фен на Интер.

Juventus_tifoz
05.05.2010 23:57

Утрепките почнаха да пишат.inter_fenka да не си сестра на alcaida *lol* Само утрепки като вас ръсят толкова глупости. Подозирам, че може да си unitedcitygurl *joking*

inter_fenka
05.05.2010 23:54

Juventus_tifoz ти що не си гледаш жалкия отбор средняци като Фулам ви бият 4;1 смях *lol* Gilardino1 няма да коментирам отбор който му правим дубал който бием с по 3 гола отбор който бихме с човек по малко отбор който Юнайтед сасипа със 7:2 отбор от бунаци не видял титла от незнам кога хаха вие сте жалаки Милан и Ювентус показаха тоя сезон колко са жалки кой пак да спаси честа на Италия и да запази мястото на страната 3-то само Интер *beer*

Gilardino1
05.05.2010 23:52

ее овцо САМО GRANDE MILAN ма , та еба у тъпата кифла *lol*
При едно центриране в наказателното поле на Интер Валтер Самуел пробва буквално да скъса фланелката на Лука Тони - ГРАНДЕ МОРАТТИ *joking*

Juventus_tifoz
05.05.2010 23:50

Кво да Ви кажа? От целия мач, най-много се изкефих, че ТОТИ нарита тоя гаден мангал. Иначе съдията доволно не даде дузпа за Ромите. Тези боклуци от интер пак извадиха късмет. ДА ИМ ПРЕСЕДНЕ ДАНО *sick*

inter_fenka
05.05.2010 23:49

malinov един съвет пиши на Български и не псувай толкова инъче няма да спрът да ти трият коментарите
а до критиците на Интер да го духате след като паднаха в краката ни Милан, Ювентус ,Челси Барселона, сега и Рома дубала е наш и на 22-ри атакуваме последния отбор на пътя ни Байерн Мюнхен за да направим требал това ние сме най велики Интер Интер Интер *beer*

inter_fenka
05.05.2010 23:46

Бой Бой Бой по Ромите айде сега къде сте всички разбирачи Интер си направи дубала в Италия напред към требал *beer*

jdpalacha
05.05.2010 23:38

Добре е, как може Тоти да е такова лайно е *angry* *angry* После Матераци бил такъв, бил онакъв...

pipi78
05.05.2010 23:35

Motherwell FC
6-6 (2-4) Hibernian Edinburgh *lol* какав мач само *sick*

inter_fenka
05.05.2010 23:29

правим требал а тез педерасчета дето ме псуват само да дойдат тука в Пловдив незнам дали гледахте боя по новините онази вечер когато една пикла се правила на мн отворена и яла бой от 7 момичета а в случея различното ще е само че ще е некав пиклйо тоест момче некав като тоя атлетико юнайтед като много си отворен ела тука да ти покажем как се прави и да си заминеш набит от момичета смешник прост Само Интер всички други сте боклуци *thumb_down* *beer*

inter_fenka
05.05.2010 23:26

Защо да не се гордея бихме 3:1 като изключим мача в Испания не сме играли защитно тоя сезон такаче само Интер *beer*

rockamring
05.05.2010 22:59

Тоя самуел няма ли да спре да играе като животно

Ole20Legend
05.05.2010 22:57

Тия от Интер късат,бутат,душат учудвам се,че не са убили някой все още.И все пак съдията дава или жълт или само предупреждение.

Juventus_tifoz
05.05.2010 22:53

Аз не гледам футбол, а по-скоро РЪГБИ. Този МАНГАЛ Балотели пада при всяко докосване на топката. Матераци се превива само като червей *stop* ЕГАТИ БОКЛУЦИТЕ *thumb_down*

gazlata
05.05.2010 22:48

Знаех си че ще победят! *angry* *party* *lol*

Rivaldo10
05.05.2010 22:48

На фенката на Интер ще и кажа , че едва ли трябва да се гордее от играта срещу Барса. Този тип футбол трябва да бъде забравен.
ПП. Фен съм на Интер и дано днес бием с 2:1

Liverpool_sl
05.05.2010 22:48

Малее...какви тежки думи,от момиче.Вие друга работа нямате ли си,ами се обиждате по този грозен начин.

sem_ivanovi
05.05.2010 22:47

Хахаха Байерн щели да ни бият *lol* Ще бият с гол гъз по ташаците *thumb_up* PAZZA INTER!! GRANDE NERAZZURRI *party* *thumb_up*

inter_fenka
05.05.2010 22:44

rockamring най много майка ти да го лапа на някой потен мангал *lol* *lol* Само Интер айде требал *beer*

inter_fenka
05.05.2010 22:43

atletico_manutd мършо такава вие сте най задръстения отбор къде сте сега питам аз хаха а кво стана е нали Рома щеше да ни бие какво стана нещо май губят хаха смешник умрял *lol* *lol*

rockamring
05.05.2010 22:25

inter_fenka на финала и ПРИнтер и ти ще го лапате *wink*

inter_fenka
05.05.2010 21:56

а тебе да те в умрелия убитак хаха виж се какъв си смешен бе къде е твоето жалко отборче сега а къде играе си в Англия и го поема *lol* *lol*

inter_fenka
05.05.2010 21:52

atletico_manutd кой ще ни бие на финала бе палячо пача е майка ти ясно ли ти е и си имам само тоя рег тъй като глупаците ми блокираха интер-гирл *beer*

atletico_manutd
05.05.2010 21:49

ето я тая пача пак *lol* ама ти си луда ма какъв требъл *lol* Байерн ке ви утрепат на финала и ше влезеш със Лойд Банкс рега *joking* изкофяла ненормалница Рома ще ви убият тази вечер субзеро по ТВ+ *beer*

inter_fenka
05.05.2010 21:41

Интер завинаги *beer* ест че ще правим требал къде са сега прехвалените Барса *lol*