Рууни: Тренирам всеки ден, за да стана още по-добър

16:10
Рууни: Тренирам всеки ден, за да стана още по-добър
Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни заяви, че има какво още да подобрява в играта си и все още не е достигнал върха на възможностите си.

24-годишният английския национал заяви за списание "Инсайт Юнайтед":

"Смятам, че най-добрите години за мен като футболист тепърва предстоят. Искам да подобря играта си във всички аспекти - вкарването на попадения, създаването на голови ситуации, общия план на играта. Има още накъде да се развивам. Точно заради това оставам всеки ден да тренирам - за да стана по-добър играч. Този сезон е най-добрият за мен откъм голове. Това ме радва, защото е резултат от усърдна работа. Ти чувстваш това всеки път, когато излезеш на терена, чувстваш, че можеш да вкараш от всякаква позиция. Това е чувството, което мотивира всеки нападател. Човек иска да вярва в силите си. С помощта, която получавам от моите съотборници, аз се чувствам страхотно. "

"Това е най-добрият ми сезон. Вкарах доста голове и мисля, че играта ми спори. Искам да продължа да се представям по този начин. Надявам се да станем шампиони, а аз да вкарам важните голове, а след това следва Световното първенство. Това определено е страхотен сезон за мен и аз съм доволен. Всичко ще бъде в завършен вид, ако станеш шампиони", коментира още Рууни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

psiharizlle
06.05.2010 00:56

Верно може да вкарва головете Руни ама пък много грозни, съотборниците му напраили всички той само тря да е ритни от 2 метра. Добър е ама е доста след Роналдо, Меси, Торес....