\"Роналдо не е критикувал съотборниците си\"

14:53
\"Роналдо не е критикувал съотборниците си\"
Наставникът на Реал Мадрид Мануел Пелегрини отрече коментарите, според които Кристиано Роналдо е критикувал съотборниците си след загубата на Осасуна.

След победата с 3:2 Роналдо каза, че всички играчите на "Белия балет" са се представили слабо.

"Всеки играч на Мадрид има своя интерпретация, но отборът знае какво мисли той за всеки един от тях и че Роналдо няма лошо отношение към никого", заяви Пелегрини.

"Всеки играч прави своите коментари на базата на това, което мисли в момента. Те могат да са позитивни или негативни. Всеки търси твърде много смисъл в подобни изказвания", допълни още наставникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drusalin
06.05.2010 16:29

tamate_unufreev ти си поредния идиот дет чете някви ей такива измишлиотени и глупости . Може всеки ден да измислят някоя статия с която да развалят репутацията му . Не се държал добре с този не се държал добре с онзи . Нали си има тренъор ? Точно в отбор с тренъор Переглини едва ли е възможно някакви такива работи . Ти си много зле ! Зидан подавал на РОналдо ...че и да са скарани пак ще му подава. Това е Реал Мадрид не някой глупав отбор много звезди , различни характери има но всички са колектив . Който не си върши работата го продават това не си ли го разбрал ?! Сигорно само глупави статий четеш жалък си . " Истинския Роналдо " найстина беше невероятен ... но сегашния Кристияно Роналдо е бих казал Роналдо на новото време. И не остъпва по нищо на другите легендарни звезди от миналото! А и той е крило аи пусни Роналдо на неговата позиция небих могъл да си го представя и е нередно да сравняваш ! *lol*

tamate_unufreev
05.05.2010 16:24

деба тоя се ебава със всичките ...
ми пуснете следващия път само ТОЙ нали той е Реал ..
Ви еба мръшляците .. Отборна игра да ви говори нещо .. Зидан на празна врата подаваше на Роналдо ( Истинския Роналдо не тоя Педерони) *beer*