Фен на Ливърпул съди ФА

14:40
Фен на Ливърпул съди ФА
Запалянко на Ливърпул съди Футболната Асоциация на Англия, тъй като той не е успял да присъства на финал в Шампионска лига през 2007 година в Атина срещу отбора на Милан, въпреки че имал билет за мача.

Огромен прецедент може да бъде създаден, ако фенът докаже, че ФА, която е замесена в подсигуряването на мачовете под егидата на УЕФА, има "отношение" към феновете или клубовете. Пол Грегъри - архитект и притежател на абонаментна карта за "Анфийлд", прекарал три години в опити да намери начин как да съди ръководното тяло на английския футбол.

Грегъри иска да получи 1 162 паунда - 140 паунда за билета за мача, 756 паунда за самолетните билети до Гърция и обратно, както и 266 паунда за настаняване.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RangerSS
05.05.2010 16:00

Пич,по принцип може и да се организира извънсъдебно споразумение,в случай че ФА признаят за техническа грешка. Не се ли направи това,не се лъжи по сумата,делото влиза в ход.

golemiq_geshan
05.05.2010 14:55

Че ако цялата работа е за 1000 паунда не вярвам , чак някакво голямо дело да бъде организирано , а пос-коро ФА може да се извини и да върне парите му *thumb_up* Ако беше искал нещо от порядъка на 15-20 хилки , то тогава щеше да има смисъл в подобно дело , при положение , че се докаже , че има пристрастия в ФА то 20 хилки са най-малкото с което могат да се отърват ...