Кака: Ман Сити е напът да се превърне в суперклуб

15:26
Кака: Ман Сити е напът да се превърне в суперклуб
Плеймейкърът на Реал Мадрид Кака призна, че е голям фен на Манчестър Сити, независимо че им отказа трансфер миналата година, когато още се състезаваше за италианския Милан.

Бразилецът заяви, че ако Сити успеят да победят Тотнъм за четвъртото място в крайното класиране на Висшата лига, значи възможностите им са на практика безкрайни.

"Мачът между "шпорите" и Сити е много по-важен от трите точки. Ако Сити победят те могат да започнат пътешествие към съдбата си на суперклуб. Казвал съм, че не можеш да си купиш история, но ако Сити се класират за Шампионската лига те могат да си сътворят велика история. А с ресурсите, които имат те могат да изградят страхотен отбор много бързо", заяви Рикардо Кака.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drusalin
06.05.2010 16:21

Manower ХАХАХХАХААХАХХ като Реал вика .... земи почни да брой купите първо на Барса че са по малко . *lol* *lol*
Сити не е фактор и никога няма да бъде дори и с много пари ! Фактор е тим който е изградил история и в продължение на години е печелил много пъти купите за който се бори. Следващите 10 години Сити пак няма да може да се мери с водещите отбори колкото и пари да има . Историята е за да се помни . А не такива лекета и жалки фенове да я пренебрегват с умствено изсотаналите си тези ! Дано се оправиш !

Manower
05.05.2010 21:44

А дано, но не искам да сме като Реал! Въпреки, че можеме! Искам да се утвърдим и да станеме фактор! В миналото сме били ама в далечното... Come on City!

Yang_G
05.05.2010 15:32

Не се мазни бе ! *lol* Бъзикам се ! Ми дано това, което мисли Кака' се сбъдне ! *thumb_up*