\"Вярно е, че бавим пари, но всички други го правят\"

18:24
\"Вярно е, че бавим пари, но всички други го правят\"
Финансовият директор на Левски Константин Баждеков заяви, че докато има шанс, клубът ще се бори за място в Европа

Баждеков заяви след отбелязването на 67-та годишнина от рождението на легендата на Левски Георги Аспарухов - Гунди:

" Левски не е загубил своите шансове за Лига Европа. Дай, Боже, това да се случи, Левски да се представи сериозно и да има финансови приходи. Ние смятаме, че има шанс и докато него го има, не трябва да има негативно отношение към нещата, които се развиват в българския футбол и в частност в клуба".

Директорът при "сините" призна, че има забавяне на плащанията към играчите, но добави:

"Ние сме признали, че има забавяне в плащанията, но това не се случва само в Левски. Цялата държава е в това състояние, предполагам, че и ръководствата на вашите медии имат някои проблеми. Забавянето не е значително, но явно за Левски е прецедент. Забавянето реално може би е с една заплата. По принцип ние плащахме на 15-то число, така че имаме 15-20 дена забавяне към играчите и другите на партньори. За съжаление, другите клубове, които ни държаха пари се забавиха с плащанията, по обективни, субективни и по най-различни причини. Очакваме постъпления от 600 000 евро в рамките на тези два месеца, с които смятам, че ще излезе от тази негативна ситуация, в която сме изпаднали".

"Нещата зависят много от това как ще завършим сезона. Предполагам, че всяка продажба на наш играч е свързана със закупуването на нов такъв. Имаме доста преотстъпени играчи и ще разчитаме и на собствени кадри. На всеки е ясно, че има нужда от трима или четирима футболисти, но това е свързано с продажбата на други играчи и как ще приключим сезона", завърши Баждеков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mafiota83
04.05.2010 20:45

тоо па тоо пумияр те и всички други се ебат начи вие се спуквате *thumb_down*