Липи изумен от \"нежния\" мач Лацио - Интер

18:02
Липи изумен от \"нежния\" мач Лацио - Интер
Националният селекционер на Италия Марчело Липи заяви, че никога в своята кариера на треньор не е виждал нещо подобно на случилото се на мача между Лацио и Интер.

Феновете на "орлите" подкрепяха неистово тима на Интер, който победи техните любимци с 2:0 насред Рим, а доста издания на Апенините заподозряха, че лациалите не са раздали на 100% срещу съперника на Рома за титлата. Липи заяви:

"Да видя как целия стадион вика срещу своя собствен тим е нещо, което не ми се е случвало в цялата ми кариера. Ние видяхме доминиращ отбор на Интер и тим на Лацио, който бе в доста странна психологическа ситуация. Това, което хвана окото, бе странното поведение на феновете. Италианският футбол е нещо друго. Италия показа тези четири години едно нещо - кашата е голяма, но въпреки това, 23-ма играчи успяха да станат световни шампиони, винаги им припомням това. Аз усещам, че Мондиала наближава, а моите очи вече блестят".

Липи бе попитан дали ще повика Франческо Тоти за Световното първенство, а той отговори:

"Почакайте до 11 май, когато ще предоставим на ФИФА списъка с 30 играчи и тогава ще видите. Не съм планирал да посещавам Рим, но знаете, че съществуват неща като телефон и дори и-мейл".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация