\"Слава богу, че Моуриньо не е треньор на Барса!\"

17:45
\"Слава богу, че Моуриньо не е треньор на Барса!\"
Почетният президент на Барселона Йохан Кройф заяви, че се радва от факта, че Жозе Моуриньо не е старши-треньор на каталунците.

Кройф явно е доста бесен от начина, по "специалния" Интер стигна до финала на Шампионската лига за сметка на каталунския тим.

Кройф заяви днес за "La Gazzetta dello Sport":

"Преди няколко години Моуриньо можеше да бъде треньор на Барселона. Сега обаче, след толкова време, аз мога да кажа само, че съм изключително щастлив от факта, че той не е начело на нашия тим".

Португалският специалист прекара известно време на "Ноу Камп", където бе асистент на легендата сър Боби Робсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ricky85
05.05.2010 00:09

и неслучайно Кройф едно време и след това Боби Робсън и сега Гуардиола са казва ли преди всеки голям мач че искат красива игра и футболистите да се наслаждават на терена въпреки че могат да загубят но да загубят с високо вдигната глава

ricky85
05.05.2010 00:03

ManUtdTillidie Кройф не злобее пич той е най великия европески футболист за миналия век и има право да казва каквото иска. Той казва че не обича грозен и защитен футбол защото политиката на Барса е красотата преди резултата предпочитат да загубят красиво от колкото да победат грозно те винаги са играли агресивно и красиво и затова губят мачове но такава е политиката на клуба и затова много фенове обичат този клуба

Barca_fen112
04.05.2010 22:01

ManUtdTillidie кога ли пък ще осъзнаеш ти как се губи като мъж ? Ти един път загуби по подобен начин пък да те видим ...ама това няма как да стане нали по цял ден си в дежурен в сайта ! Точно пък Барса след като спечелиха на Камп НОу всички казаха едно нещо . Няма място за драми честито на Интер и гледаме напред ? Ако това не е мъжка постъпка незнам тогава кое е .А вие като мъже ли загубихте когато след края на мача с Байерн се оправдахте със съдята ,с рефера с германците ,но никой не си призна за отпадането ! Я трай бе въшляк а иначе дали мразя манафите разбира се ,че не другите отбори освен Барса слабо ме интересуват *wink*

bianconer85
04.05.2010 20:11

А за едни дузпи от миналия сезон кво могат да кажат а? А за един отменен гол на Шевченко преди няколко години кво могат да кажат а? Много бързо им пораства самочувствието на каталунчетата нещо, Валдес дето най-голямата му мечта е да носи водата на Касияс в националния тръгна на бой да налита. Жалкарите даже пръскачките пуснаха. Няма смисал да се спори със разни зомбирани фенове гледащи през не знам какви очила, разсъждаващи точно като 11 годишния ми племенник. Кланяйте се на идола си меси, след световното току виж се осъзнаят някои хора.

YAYA
04.05.2010 20:10

За Челси съм съгласен незаслужено продължиха Барселона..Колкото до червения картон според мен си беше заслужен. *wink*

chelsea18
04.05.2010 20:09

Просто всички градове са "рязани" в определени моменти, аз само Барса не се сещам да са ги рязали...

chelsea18
04.05.2010 20:06

Когато отстранихте Челси добре беше нали ? Пак на полуфинал добре беше *smile* Това е съдбата...насладете и се *lol*

RavEn__
04.05.2010 19:58

За същото говори и човека от манчестър..Сега засадата ви била виновна :X.
А за червения картон какво ще кажеш?

YAYA
04.05.2010 19:54

ManUtdTillDie,ако Манчестър бяха изгубили заради гол от засада?!Ти не знам кво щеше да напраиш..Аз дето не съм фен на Барсе ме е яд супер много,че зарад един смешен гол от засада Интер незаслужено продължиха ама ти нали си тъп и тряя са праиш на путка и си скриваш очите за тоя факт!

ManUtdTillidie
04.05.2010 19:51

Ти когато пишеш в чужди теми добре а аз не как става това *lol* *lol* Да ти кажа си личи че ти мразиш Манчестър аз не мразя Барса просто ме дразни това че не губят като мъже. И глупакът си ти ...

ManUtdTillidie
04.05.2010 19:12

Той ако беще те сега щяха да са на върхът. *thumb_up* Защо никой не говори за Валдес а само ревете че ви биха , това е много тъпо , много голям тактик е и ви надигра какво сега само злобеете.