\"Искам само да победим Интер, нищо друго\"

17:08
\"Искам само да победим Интер, нищо друго\"
Старши-треньорът на Рома Клаудио Раниери не пожела да говори за Лацио на редовната си пресконференция и заяви, че е концентриран само върху финала за Купата на Италия утре вечер срещу тима на Интер.

Загубата на Лацио от Интер с 0:2 доведе до доста дискусии дали "орлите" са дали всичко от себе си срещу "нерадзурите" - основен съперник на Рома за титлата през този сезон.

Президентката на Рома Розела Сенси вече заяви, че би се срамувала, ако в момента е на мястото на Интер. Раниери обаче заяви:

"Няма да кажа нищо за мача Лацио - Интер. Имаме финал пред себе си. Ще говорим за това. Той представлява края на една серия, изпълнена с доста трудности. Отборът ни обаче знаеше как да реагира, превърна се в едно цяло с нашите фенове. Рома и Интер, противници в лигата, ще играят финал за Купата. Няма фаворит. Интер са силни, но Рома също показа своята сила. Шансовете са 50/50 и най-добрият ще спечели. Всички са в добро физическо състояние. Хубавото е, че имам играчи, които са готови да дадат 100% от себе си, дори да играят малко. Всеки дава най-доброто от себе си. Давид Писаро и  Мирко Вучинич са налице".

Попитан дали е фен на изказването на Жозе Моуриньо, че португалецът не харесва италианския футбол, Раниери завърши с думите: "Той си има свой си причини".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
05.05.2010 01:28

Като един сърцат фен на Рома , не мога да кажа , че съм очуден от постъпката на Лацио и дори се очудвам , че не си вкараха и някой автогол ейтака за забавата ... Иначе Интер наистина имат шанс за требъл , но очаквам поне 1 купа да вземем след такива чудеса които сторихме в името на отбора и неговото процъфтяване *thumb_up* *beer* *thumb_up*

manutd_forlife
04.05.2010 19:07

да какво толкова *wonder* само да ги победят това си е едно нормално желание жалко че шанса е много малък това да стане

Xelikopterr
04.05.2010 17:46

Голям срам ти казвам, оторът има възможност да направи требъл през този сезон и срам, голям срам...
Че е тъпа тая Сенси. Ако има някой, който трябва да се срамува от мача между Лацио и Интер, това е Лацио, а не Интер. *angry*