Тотнъм предпазва Бейл от Юнайтед с нов контракт

16:19
Тотнъм предпазва Бейл от Юнайтед с нов контракт
Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап възнамерява да награди Гарет Бейл с нов договор след отличното представяне на бранителя през този сезон.

Уелският национал е един от най-постоянните играчи на "шпорите" през този сезон, а с добрите си игри той привлече интереса на всички грандове на Острова, най-вече на Манчестър Юнайтед. Реднап обаче заяви днес:

"Клубът ще предложи нов договор на Бейл, той показа невероятни неща през последните месеци и заслужава това. Не желая да продавам Лука Модрич или Бейл, няма начин това да стане, няма как! Тези млади играчи са бъдещето на нашия тим и ние не трябва да продаваме талантите си. Ако го направим, какво ще правим оттук нататък? Ако искаш да напредваш като отбор, не трябва да продаваш. Ще строим нов стадион, ще имаме ново игрище за тренировки - клубът гледа напред. Модрич е световна класа, не се интересувам от оферти за него. Бейл е също фантастичен млад играч със страхотно бъдеще, трябва да съм луд за да го продам".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Wencislaw
04.05.2010 17:01

"Тотнъм предпазва Бейл от Юнайтед с нов контракт" защо го пишете "контракт",а не "договор" ? Според мен звучи доста странно.. *thinking*