Марсело не вярва Барса да сбърка до края

18:22
Марсело не вярва Барса да сбърка до края
Левият бек на Реал Мадрид Марсело, който отбеляза един от головете за победата на своя тим с 3:2 над Осасуна, заяви че не вярва Барселона да сбърка в мачовете си до края.

Реал Мадрид трябваше да наваксва изоставане в резултата често пъти през сезона, но Марсело не отдаде това на липса на концентрация.

"Когато сме на игрището, мислим само за това как да победим и да направим нещата по-лесни за нас, за да не се мъчим в края. Осасуна създаде много положения и това трябва да ни безпокои. Трябва да се представяме по-добре в защита", каза Марсело.

Той анализира и следващия мач на тима, който е срещу Майорка.

"Това е края на сезона и няма лесни мачове. Мачът с Майорка може да се окаже най-трудния от тези, които ни остават. Трябва да се фокусираме върху себе си. Аз съм играч на Реал Мадрид и мисля само за тима си. Трудно обаче Барселона ще сбърка някъде и не съм сигурен, че ще го направи", смята бразилецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitaka88_bg
03.05.2010 22:16

Незнам тия не зарсрамиха ли се!Ей,не играете за Берое (Стара Загора).Колегите ти беха под всякаква критика в защитен план.По-принцип ти си най-зле от всички в дефанзивната част,но тоя път не беше така!Затегайте се!Какви са тия положения,дето пуснакте.Албиол има да черпи,щото неговата грешка можеше да подари титлата на конкуренцията!HAla MAdrid и умната!