Глобиха двама фенове на Черно море

17:22
Глобиха двама фенове на Черно море
За нарушаване на обществения ред и непристойно поведение, Варненският районен съд наложи административни наказания – глоби от по 300 лева, на двама футболни запалянковци.

На 2 май 2010 година, след края на футболната среща между отборите на Черно море и Левски на стадион "Тича" във Варна, 36-годишният Петър Беров употребил вулгарни изрази към намиращите се на отсрещния тротоар фенове на столичния клуб. Той хвърлил стъклена бутилка срещу противниковата агитката, която се строшила на пътното платно.

23-годишният Светослав Гербов също бе наказан с 300 лева глоба от съда, затова че отправял ругатни и обиди към полицейски служители непосредствено след излизането си от стадиона, като хвърлил и камък по служебния автомобил на органите на реда. По отношение на 23-годишния Светослав Гербов, освен глоба, съдът му наложи и забрана да посещава спортни мероприятия в страната и чужбина за срок от 1 година.

Наложените от Районния съд административни наказания на двамата футболни запалянковци са окончателни и не подлежат на обжалване.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация