Гонзо: Готвим отбор за шампионската титла догодина

15:37
Гонзо: Готвим отбор за шампионската титла догодина
Спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов - Гонзо, заяви че равенството от 1:1 на тима му с Черно море е закономерно.

"Не успяхме да спечелим, но както можехме да победим, така можехме и да загубим. Равният е закономерен. Почти във всеки мач допускаме голове от статични положения, което е голям проблем за нас. Това е немислимо за един добър отбор. Работим в тази насока и се надявам в следващите мачове да не ги допускаме", заяви Иванов днес.

"Ние трябваше да бием задължително, докато Черно море бяха необременени, играха по-защитно. Един мач е лесен, когато си го направиш такъв. Така, че като себераздаване и игра съм доволен от футболистите, не съм доволен, че във фаза атака не използвахме достатъчно външните хора. Реално през първото полувреме не създадохме голови положения, с изключение на една ситуация при която Петраш пропусна, но тя се получи след меле", каза още Гонзо.

"Има още два мача, в които нищо не се знае. Ние трябва да спечелим двата мача и да чакаме грешка на Локомотив София. Независимо на какво място ще завършим, Левски трябва да готви отбор за другата година да стане шампион. Както гледаме това да се класиране на всяка цена за Лига Европа, така си гледаме и бъдещето", завърши Георги Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BoBi_Levskara
07.05.2010 13:30

Тва ми звучи като изказвинията на Андоне и другите от щаба на ЦСКА през зимната пауза, че готвили селекция за дубъл, за шампиониска лига.Претенции без никакво основание.Та и сега това ми намирисва на нещо подобно.Добре че Локото се опитват да ни вкарат в ЛЕ с всички сили, че да имаме още шанс за 3-то място.И между другото Manower и AviMC съгласен съм с вас. *thumb_up*

AviMC
04.05.2010 15:09

Manower, абсолютно точно. Първо да се изгради отбор в истниският смисъл на думата, и едва след това да се мисли за титли и успехи. *beer* Само ЛЕВСКИ *thumb_up*

Manower
03.05.2010 21:34

AviMC съгласен съм на пълно с тебе,пич! Взимаха футболисти, които футболното в тях отдавна ги е напуснало, а имаме такава хубава щкола и много талантливи футболисти излизат от нея, а не се залага на тях! Вместо да харчеха тогава пари за знайни и незнайни футболисти, трябваше да пускат по няколко юноша и щяхме досега да ги направим досега доста добри. Отбор се прави от юноши и от там се тръгва. Предпочитам и ако трябва 2 години без титла, но да се почне отначало и да се заложи на юношите, а те във вътрешната консумация ще се хвърлят яко, защото те са отгледани в Левски и знаят как да ираят срещу ЦСКА,Славия,Локо СФ и др. *wink* Не е лош и варианта Ясен Петров да ни води отбора САМО ЛЕВСКИ!

AviMC
03.05.2010 18:19

Както и да завършат мачовете на ЛЕВСКИ, дори и да не се класират за ЛЕ няма да бъде изненада. Та това беше най-слабият старт на шампионата, най-слабият отбор на ЛЕВСКИ, въпреки че всички ги е шубе от слабият ЛЕВСКИ аз като техен привъреник се радвам, че не се отказват да се борят докрай. Но ако Гонзо наистина го мисли това, че подготвя шампионски отбор, то защо все още залага на "пенсионерите"?!? Хубаво, ще станат шампиони, и в турнирите ще разчита на младите, които няма да имат необходимият опит. "Пенсиите" да играят само когато има контузени и/или наказани. На 100% трябва да се залага на младите. *thumb_up* Успех на ЛЕВСКИ

Adrian000
03.05.2010 17:27

Че те место да бързат със селекцията да видят кво трябва да им остане за чистка са: Петков, Топузаков, Петраш, Телкийски, Йовов, Бардон, Александров, Минев. То кво става айде имаме Митрев на вратата, Станчев на единия бек трябва му резерва, на другия бек сме капут поне 2ма, още поне 2ма централни защитници, поне 1 крило и двама истински нападатели! Батков пари няма да даде и за 2ма ,а ние имаме нужда от 10 човека, каква ще да е тази шампионска селекция незнам ,то не останаха и играчи за продаване продадем ли Ники Димитров и вече и за 5то място няма да можем да се борим истината е една БАТКОВ УМРИ КОПЕЛЕ МРЪСНО!

georgiew_71
03.05.2010 16:46

Със сигурност трябва да има радикални промени.Най-напред обаче трябва да се започне от Тодор Батков.Основната вина е точно негова за да се намира Левски в това положение.А за последните две срещи не съм сигурен,че Левски ще успее да вземе максимум,ами дано ЛокоСф и те да не успеят.

vick22
03.05.2010 15:51

абе локото е чсно че няма да вземат и двата си мача , и левски ше е трети, но ако не се направи някаква качествена селекция нищо добро не ни чака в европа догодина *sad*

Miny_Haipy
03.05.2010 15:47

ще кажа само едно нещо "пффффффффффффффффффффффффф"