Хубав гол на Гаджев остави Левски в борбата за Лига Европа

19:50
Хубав гол на Гаджев остави Левски в борбата за Лига Европа
Черно море и Левски завършиха наравно 1:1 на стадион "Тича" в среща от 28-я кръг на А група.

Гостите от София бяха доста неорентирани в началните минути на мача и оставиха инициативата на "моряците", които натиснаха своите опоненти.

В 18-а минута варненци откриха резултата. Борносузов изпълни три поредни корнера и на третия опит хълфът достави топката на главата на Георги Божилов, който бе изпуснат от Веско Минев на близката греда и отблизо вкара за 1:0.

До края на полувремето Левски не сътвори нито една свястна атака към вратата на Пиргов. Нещо повече, в 40-а минута "сините" бяха съвсем близо до това да получат и втори гол. Борносузов центрира от фаул и Димов стреля с глава, Петков с последни сили спаси, а след това защитник на Левски със сетни сили изби топката от краката на Танко Дяков, който се готвеше за добавка.

Няколко минути преди тази ситуация голмайсторът за "моряците" Божилов контузи лошо лявото си коляно и бе принудително заменен от Колев.

След почивката на терена се появи Сашо Александров - Кривия, който замени Бардон. Бившият играч на Черно море бе мощно освиркван от феновете на домакините.

В 51-а минута точно пловдивчанинът можеше да изравни резултата. Телкийски нахлу отдясно и пусна хубав пас за Александров, който се озова на чиста позиция и стреля, но ударът му мина на сантиметри дясната странична греда на Пиргов.

След тази ситуация "сините" трудно достигаха до каквото и да е положение за гол, а домакините играеха истински феърплей, бавейки играта във всяка ситуация. Момчетата на Велизар Попов не пропускаха възможност и да се излежават при всяко по-спорно единоборство за кеф на своите верни привърженици.

Тези трикове от страна на "моряците" изнервяха левскарите, които в този мач и без това играеха като спънати коне.

Въпреки това обаче, в 82-а минута Йовов пусна къс пас за Гаджев, който стреля мощно от границата на наказателното поле. Пиргов отчаяно плонжира, но не успя да спаси и Левски изравни резултата - 1:1.

Това бе и крайният резултат в този двубой. По този начин Левски остана на четвърта позиция, но сега "сините" са само на точка зад третия Локомотив София, който по същото време бе разгромен от ЦСКА.


Стартови състави:

Черно море:
Пиргов, Ал.Александров, С.Александров, Дяков, Бачев, Димов, Адемар, Юруков, Стоянов, Борносузов, Божилов

Левски: Петков, Петраш, Минев, Бензукан, Милиев, Бардон, Гаджев, Йовов, Н.Димитров, Телкийски, Антонов

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rossoner80
03.05.2010 02:31

левски остават в борбата за лига европа-браво *thumb_up* *lol*

mario1914
03.05.2010 00:15

След като някой незнае какво са писали винърите-не знам как може да дава определение за нечий коментар по въпросната статия.........явно той не е схванал семантиката на въпросния коментар....или може би възприема всичко буквално.

Tyrion
02.05.2010 23:21

до торес 229 : пич, не знам какво са писали винърите - но това, за което споменаваш , мирише доста на ирония - но тъй като ти явно си доста тъп , не схващаш семантиката на това понятие и си възприемаш всичко буквално

DenteMente
02.05.2010 22:47

Schumacher1 мислене като на дете...каквото явно си *thumb_up* Миниоро ви отнесе 0-3 просто замълчи *lol*

siboko
02.05.2010 22:39

torres_229 щом тези каруцари ви биха като тъпани вие какви сте.ЕВРОИДИОТИ РАЗБИРА СЕ. *lol*

Notlike
02.05.2010 22:03

Призовавам Гонзо и компания да обявят цената си за кило на пазара *lol*

manutd_forlife
02.05.2010 21:22

каквото стане уефски няма да успеят да стигнат до лига европа особено ако още мислят да използват кривия

torres_229
02.05.2010 21:02

"След тази ситуация "сините" трудно достигаха до каквото и да е положение за гол, а домакините играеха истински феърплей, бавейки играта във всяка ситуация." Щом бавенето на играта е феърплей за вас уинър, евала ! *lol* Иначе точката е много ценна за нас. Играта е под всякаква критика. Ако влезем в Европа ще трябва селекция. Нека да оставим свинете да се мислят за много добри, след като биха каруцарите от Локомотив... *smile*

Schumacher1
02.05.2010 20:44

какво стана бе говеда тъпи локото ви биха два пъти този сезон и ви вкараха 5 гола а ние ги бихме с 5 за 1 мач *lol*

Lucas_Podolski
02.05.2010 20:28

ТИхо свине! Само не знам кой играе с хъс. вж. почти всеки мач от този сезон. Освен това не знам кой пееше там за някви "бездушници с малки сърчица", сега 1-2 победи и вече същия този отбор, на който се нахвърлихте в Мездра е най-великия! Не си подаваъте свинската зурла прекалено високо!!!

MVP_
02.05.2010 20:22

Безобразно каруцарско ритане на "столичните" смешници. Не стига че ви направихме смешни с половин отбор ами се опитахте и другата половина да контузите.. Автора на статията - свали си ако обичаш сините очила и изгледай пак мача.

Notlike
02.05.2010 19:57

Паляк е баща ти е, мурджо. Нашите играят с хъс, не са говедари!!! Тоя Йовов досега 10 червени картона да е имал, добре, че съдията е по-милостив. Евала му, наистина добър човек ще излезе от него! Хич не му чувах името на Йорданов, като сметнем за родните стандарти какво постижение е това..

LloydBanks
02.05.2010 19:42

ебати смешните Левски били по смешни и от Цецка немогат да бият паляците от морето тва нащо първенство е пълна пардоия на футбол *lol*