Феновете на \"моряците\" готвят ад за Кривия

09:59
Феновете на \"моряците\" готвят ад за Кривия
Феновете на Черно море се канят да направят така, че Варна да се окаже тясна за халфа на Левски Александър Александров - Алекс, твърди "Тема спорт". Кривия се завръща на "Тича" за първи път, след като напусна зелено-белите със скандал през есента. Точно затова ултрасите на моряците са подготвили специални плакати срещу Александров и ще го освиркват при всяко негово докосване до топката.

"Ще види той какво означава ад. Помисли се за много велик, но никой не може и няма право да се подиграва с клуба ни", нареждаха запалянковците. Те са обидени от отношението на халфа към Черно море. Феновете са убедени, че Кривия нарочно не се е напрягал в мачовете, в които игра през този сезон за тима им, тъй като през миналото лято му е отказан трансфер в Левски. При раздялата си с моряците Александров заяви, че е бил изгонен от няколко футболистчета, които настроили шефовете спрямо него.

"Имам традиция преди двубои да не говоря и няма да я наруша и този път. Не искам да влизам в конфронтация с фенобете на Черно море", лаконичен бе коментарът по темата на футболиста.

Заради отношението на феновете и страха от умишлени провокации от бившите му съотборници спрямо него Георги Иванов ще остави Кривия на пейката днес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация