Фърги: Няма да платя 60 милиона за никой, освен за Кристиано

09:52
Фърги: Няма да платя 60 милиона за никой, освен за Кристиано
Сър Алекс Фъргюсън разкри, че няма никакво намерение да харчи огромни суми за нови играчи през лятото. Шотландецът сподели преди днешното гостуване на Съндърланд, че възнамерява да развива талантливи млади футболисти и да вземе най-добрите свободни агенти. Фърги обаче призна, че ако може, би дал 60 милиона паунда, за да върне Кристиано Роналдо на "Олд Трафорд".

"Агенти постоянно предлгат на нашите скаути футболисти, които стрували "само" 42 милиона паунда. Като подпишем с дадения играч и петгодишен договор "само" за 8 милиона на година, то излиза, че един играч ще ни струва 82 милиона и при това изобщо не е сигурно дали той ще пасне на Юнайтед", споделя сър Алекс.

Запитан дали той все пак би извадил голяма сума пари за играч като Лионел Меси, например, Фърги споделя:

"За Меси не бих дал толкова пари, но ако имах възможност, бих похарчил 60 милиона паунда, за да си върна Роналдо. Вижте, шефовете ми дават пари за харчене и когато им кажа, че искам да похарча голяма сума за някой, те ми дават. Примерът за това е трансферът на Димитър Бербатов", допълва Фърги.

"През това лято очаквайте в клуба да дойдат класни футболисти на свободен трансфер и някои млади таланти", казва още шотландският специалист.

"Дейли Телеграф" твърди, че представители на "червените дяволи" вече са се свързали с агента на Джо Коул и е много вероятно от лятото халфът да облече фланелката на Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
03.05.2010 19:55

Меси на 22 години роналдо на 25 години боклук такъв

Crissstiano
02.05.2010 16:27

Е то е ясно,че само за Роналдо би извадил такава сума фърги,все пак е най-добрия играч в света от 4 години насам.

YAYA
02.05.2010 15:30

Еми какво да ви казвам причини бе?Те се виждат на терена..Срещу Арсенал видяхте кво ги направи..Няма какво да говорим Меси е по-добър миналата година на финала Манчестър Юнайтед и Барселона къде беше Роналдо??Видяхте ли Меси дет е 1.60 вкарва с глава..На Ел Класикото пак се видя кой е по-добър..Меси,когато е с топката тя сеедно е залепена за краката му..Не,че Роналдо е слаб ама в повече му е самочувствието..

ManUtdTillidie
02.05.2010 14:52

Какво ми се извиняваш със защитата , какво искаш да го пуснат ли , да не говорим срещу Арсенал как се лакумеше.

krasenco
02.05.2010 13:11

Стига сте сравнявали Меси и Роналдо!Доста е глупаво да се сравняват двама супер футболисти.Двамата са добри и това е!Меси има по-добра техника,Роналдо завършващ удар и бързина.Всеки си има свойте плюсове.

manutd_forlife
02.05.2010 13:04

да yaya я сподели и не е чак толкова по-млад от него(година и нещо беше разликата) е в какво е по-добър? не е по-бърз и не е по-техничен просто вкарва голове обаче ако роналдо не беше контузен в (горе-долу) началото на сезона щеше да има и повече голове от него

atletico_manutd
02.05.2010 12:56

YAYA кажи ми с какво е по-добър Меси *beer* давай чакам да ми напишеш няколко причини *thumb_up* ПС за 10-е човека в защита не ми се оправдавай .... първия мач на Джузепе Меаца къде беше квазимодо ??? Изобщо не ми го казвай това с 10-те човека

YAYA
02.05.2010 12:50

ManUtdTillDie,срещу Интер се видял колко струвал Меси МУХАХАХА.Срещу 10 човека в защита и 5 като Роналдо да пуснеш пак няма да направят колкото Меси..Меси не стига,че е по-млад от Роналдо ами е и по-добър!

ManUtdTillidie
02.05.2010 12:34

"atletico_manutd написа:
chelsea_18 ЕВАЛА БРАТО Anaxagoras би ли ми обяснил как прецени че е гей ?! 1.Чука мацки каквито ти и на хартия не си виждал"
*lol* *lol* това с мацките на хартия много ме изкефи добре го подреди. Абе вие 100% нямате това тяло което има Роналдо , такаче не викайте много гей а това че някакви ревниви и отмъстителни кифли ревът и лъжат е друг въпрос. Когато отиде в Реал мислех че ще се провали ама той поведе отбора , вижда се че има талант и то не за 1 или 2 години какъвто е най-вероятно на Меси

ManUtdTillidie
02.05.2010 12:28

В момента е трудно да се прецени кой е най-добрия но мисля че сега ще е или Робен или Снейдер защото Меси срещу Интер се видя колко струва и ако го изберат за втора година това ще е престъпление .

atletico_manutd
02.05.2010 12:21

chelsea_18 ЕВАЛА БРАТО *beer* *smile* Anaxagoras би ли ми обяснил как прецени че е гей ?! 1.Чука мацки каквито ти и на хартия не си виждал 2.Защо трябва да злобееш Меси също е страшен играч обаче в играта на Роналдо има нещо различно , нещо страхотно има удари от далеч , красиви голове и т.н. доколкото повечето голове на Меси са мах от границата на наказателното поле *party* LoNNeR за тебе имам само една дума - тъпунгер *thumb_up* седнал да вика на най-добрия тренйор кво и как да прави идиот просто

chelsea18
02.05.2010 12:10

Прав е човека ! Роналдо е най-добрия играч в света *thumb_up* (мразя Юнайтед и Реал, но което си е така си е така)

Anaxagoras
02.05.2010 12:09

LoNNeR, иска го защото е гей, а не защото е по-добър от Меси

Jurka5
02.05.2010 11:39

LoNNeR,толкова си тъп и ограничен,че няма накъде повече..Как може да убиждаш един от най-великите мениджъри,а според някои и най-великия(аз мисля така)?Ако се замислим ще видиш,че има доста голяма логика в това изказване,защото Роналдо играл 5 години за Юнайтед и всички видяхме какво направи(въоще не съм фен на Роналдо),а Меси ако отиде знаеш ли как ще му тръгне играта?Както стана с Кака в Реал,много голяма трансферна сума,супер играч,но виж,че просто не му тръгна..Заради това толкова големи суми за играчи са неоправдани. *thumb_up*

krasenco
02.05.2010 11:22

LoNNeR и колко пари мислиш,че трябва да даде за Меси?Ако е за 30 мил. ще го иска,но цената е доста по-голяма.Това не ти е Реал да дават по 100 мил. за играч.Какъвто и да е играч,САФ никога няма да даде толкова много пари за футболист.

mrtgg
02.05.2010 10:42

Е убит чеп ти не си човека който да му казва да мисли или да не мисли !! Ходи си гледай там мизерният си отбор и с нас не се занимавай *evil* Отделен е въпросът, че САФ би дал толкова пари за Роналдо защото той правише много за Ман.Юн и да ви харесва и да не ви харесва това е истината, а друг е въпросът, че не бил дал толкова пари за Меси или някой друг като не е ясно дали ще пасне на Ман.Юн и изобщо на английският футбол.Ай със здраве *devil*

LoNNeR
02.05.2010 10:31

Ахаха, дърт изкуфялник (меко казано)! Как няма да даде пари за Лионел Меси (безспорно най-добрия в света за момента), а ще похарчил 60,000,000 паунда за тоя гей Роналдо? Ами преди дни нали лъсна една такава гейска снимка на Гари Невил и Пол Скоулс (ако не се лъжа)! Ами той сам каза, цитирам: ""Агенти постоянно предлгат на нашите скаути футболисти, които стрували "само" 42 милиона паунда. Като подпишем с дадения играч и петгодишен договор "само" за 8 милиона на година, то излиза, че един играч ще ни струва 82". Абе човек, като подпишеш с Роналда за 60млн, за 5 години, та той не най-скъпоплатеният футболист., ще ти излезне около 100млн.! Замисли се малко дъртьо.