Пелето реже Левски заради Батков

09:38
Пелето реже Левски заради Батков
Станислав Ангелов няма да се върне в Левски през лятото, твърди "Меридиан мач”. Изданието информира по-рано, че халфът е в трансферните планове на "сините". Новината беше потвърдена и от ръководството на шампионите. Договорът на национала с немския Енерги Котбус изтича в края на сезона и ако Ангелов се съгласи да се върне на "Герена", "сините" няма да дават нито лев за правата му.

Пелето обаче вероятно няма да облече отново синята фланелка. Причините за това са две. Първата е свързана с няколко германски клуба, които в момента водят преговори със Станислав Ангелов. Един от тях е и настоящият му отбор Енерги Котбус. Другата е значително по-сериозна и практически блокира пътя на Пелето към "Герена".

Универсалният футболист се дърпа заради собственика на Левски Тодор Батков. Както е известно, адвокатът направи всичко възможно, за да провали трансфера на национала в Енерги през 2007 година. Тогава Ангелов замина за Котбус, след като немците, без да преговарят с ръководството на "сините", директно платиха фиксираната му цена от 180 000 евро. Това вбеси Батков, който година след това още водеше дела срещу Пелето и Енерги, които впоследствие загуби.


Близки до халфа разкриха пред "Меридиан Мач", че той ще се върне веднага на "Герена", дори и при ниска заплата, ако Батков продаде клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация