Бутат съблекалните на базата в Панчарево

09:25
Бутат съблекалните на базата в Панчарево
ЦСКА планира грандиозни промени на базата си в Панчарево, които трябва да се осъществят за максимално кратко време. Червените искаха да реновират съблекалните и възстановителната зала, които са доста овехтели, но се оказало, че ще им излезе доста по-евтино, ако бутнат изцяло постройката до двата терена и вдигнат нова от олекотени конструкции.

Според запознати ремонтът трябва да бъде завършен до 5 юни. Също така до края на годината пък на мястото на черешовата градина в базата трябва да има още две игрища в естествени размери като едното може да е изкуствено. Те ще приемат нуждите на ДЮШ на клуба.

"След разговора ни със собствениците на ЦСКА по предварителни планове ремонтните дейности трябва да бъдат завършени до завръщането на отбора на базата в Панчарево, което се очаква да стане някъде около 5 юни. За тогава е планиран стартът на лятната подготовка. Съблекалните ще бъдат направени ултрамодерно, ще има зала за видео анализи с плазми и кожени кресла както и възстановителен център според последните тенденции в Европа", обясни пред "Тема Спорт" спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация