Мосю Гранден вдига гълъбите от ЦСКА

08:39
Мосю Гранден вдига гълъбите от ЦСКА
Елиот Гранден всячески се оглежда как да напусне ЦСКА по възможно най-бързия начин. Това поне твърди френският футболен сайт foot-mercato.net, който прави цялостна дисекция на срива на бившия футболист на Олимпик Марсилия в последните месеци, пише в днешния си брой "Меридиан Мач".

Според французите Гранден е предпочел ЦСКА пред Рапид Букурещ, където е договорил личните си условия заради тлъста сума пари на ръка. В договора му с българския гранд, който изтича през лятото на 2011 година, нападателят имал фиксирана доста висока месечна заплата, както и гаранцията, че ще бъде титуляр. Гранден обаче не бил получавал парите си редовно, което го накарало да се обърне към мениджъра си, който пристигнал веднага в България "да гаси пожара".


Самият Гранден дълго време лекуваше контузия, като не се разбра дали проблемите му не се дължали изцяло на неразбориите в клуба. За сметка на това нападателят е най-добър за "червените" в последните мачове и от ЦСКА приеха това като отлична индикация, че ще успеят да го продадат за сериозна трансферна сума през лятото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация