Рууни оздравя, праща Бербатов на пейката

08:28
Рууни оздравя, праща Бербатов на пейката
Уейн Рууни и Рио Фърдинанд тренираха наравно със своите съотборници и ще бъдат готови за важния мач на Манчестър Юнайтед като гост на Съндърланд от 18 ч днес.

Двамата ще започнат титуляри, което означава, че най-вероятно Димитър Бербатов ще бъде оставен на резервната скамейка, тъй като едва ли сър Алекс ще заложи на тактическа схема с двама нападатели.

До края на сезона във Висшата лига Юнайтед, който изостава с 1 точка от лидера Челси, има и мач със Сток Сити.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bedzo
02.05.2010 16:27

Е то нормално и Гонзо да беше в Манчестер щеше да играе повече от Бербатов ! Тоя за мен е пален СМЕШНИК ! *lol* УЕЙН РУННИ N=1

krasenco
02.05.2010 13:07

vill той беше изтеглен назад след сезон,в който вкарваше всеки мач по 2 гола!Бербатов,като чисто технически умения е един от най-добрите във Висшата лига.Единствено съм съгласен с теб за характера.Прекалено много му влияе натискът върху него и явно не може да се справи.Това е основния фактор,пореди който не може да разгърне потенциала си в Юнайтед.

vill
02.05.2010 12:52

DXm

Му хахахахахаха
Било му наредено *lol* Наредено му е да не стреля при голова позиция
Той просто няма уменията и манталитета.За това е изтеглен да играе назад.САФ осети,че е мек характер.Това е.Добър играч,но няма характер да стане велик.

me4a123
02.05.2010 12:46

Отварям статията и чета поредните тъпи коментари обаче нещо здраво замериса. Мерише и това е. Гледам надолу nasran_chorbar два пъте се е изпуснал.

la4o71
02.05.2010 12:23

Да ви кажа честно харесвам бербатов като играч , но да ми казвате ,че рууни е лакум или пък че бербатов е по добър ..... И още нещо С пълна съвест ще кажа че без Рууни Юнайтед няма да е същият *wink* *stop*

krasenco
02.05.2010 12:20

Е,хайде стига!Стига сте принезявали Рууни.Той е много добър футболист.Преди не вкарваше,защото Роналдо беше в отбора и естествено той обираше полуженията.Не забравяйте,че Рууни е все пак млад футболист и тепърва се развива.Това се доказа този сезон с прогреса му в играта с глава.Той постоянно има желание да се развива и ще става все по-добър.Златната възраст за футболистите е някаде около 27.Вие какво искате,когато беше на 19,да вкарва по 30 гола на сезон?Относно Бербатов,той си изгуби самочувствието според мен и затова не рита толкова.Основна грешка беше и това,че първия сезон играеше назад.Оттам започна да рита максимум 1-2 пъти на мач.Естествено това си указва роля,за споменатата от мен увереност.

ManUtdTillidie
02.05.2010 12:18

Абе Рууни бил лакум и стоял само в наказателното . Абе хора вие сигурни ли сте че гледате Манчестър Юнайтед а не ФК Юнайтед . Рууни във всеки мач тича като луд и се раздава и изобщо не стои в наказателното през цялото време а само когато трябва да има някой там и това е защото е нападател и на вас трябва да ви се обяснава като във вица и хич не играят само към него. А това с лакумията беше върхът беше по добър от вица на насрания. betelina ти си тъп/а като антична брадва , просто толкова тъпа че с думи не може да се обясни... Това дето го каза за него в болница ще те пратят...

Anaxagoras
02.05.2010 12:07

vill, Руни има много повече голове от Бербо, но това не означава, че е по-добър футболист. Целия отбор играе за него така че е нормално да вкарва толкова. Преди не е стигал 20 на сезон и можеш да се досетиш защо. Да си призная много се дразня понякога когато Бербо може да стреля а подава на другите. Не вярвам Фърги чак да му е забранил да стреля, може би наистина му липсва увереност, но е нормално да е така когато търкаш пейката. Имаше няколко момента през този сезон когато ми се струваше, че Бербо ще излезе от черупката си и винаги фърги го вадеше игра или не го пускаше титуляр следващия мач.

betelina
02.05.2010 11:55

Руни никога повече няма да може да вкара толкова голове, дано да го продадат иначе ще стои резерва и ще се чудят защо неможе да вкарва *thumb_down*

DXm
02.05.2010 11:50

Vill Бербатов него е страх да стреля, а така му е наредено плюс това на него нему се дават такива полужения като на Рууни докато беше в Тотнам Бербатов биеше и нему пукаше, а тук нему дават за това не вкарва. В Тотнам дори вкара със странична ножица извън наказателното поле на Мидлсбро. Сега ще видите Рууни на световното. *lol*

vill
02.05.2010 11:25

DXm и Anaxagora

Бла бла бла

Руни е по-добър от Бербо и това е факт.Лакомия ? Глупости! на това му се вика мантелитет на победител! Бербо го е страх да стреля ! Какво е виновен Руни ? Какво е виновен Руни,че целия отбор се крепи на неговите усилия ?

krasenco
02.05.2010 11:12

Аз пък си мисля,че САФ може да изненада всички и да ги пусне двамата *wink*

Anaxagoras
02.05.2010 10:14

Напълно съм съгласен с DXm. Лакомията на Руни да достигне рекорда на Кристиано и ината на Фъргюсън да докаже че не иска Бербатов провалиха сезона на този отбор. Е, Фърги направи за смях Бербо като предпочете коонтузения Руни пред него и после го пусна колкото да обере той негативите. Сега ще гледа финала по телевизията вместо да мята обувки по футболистите. Между другото в първия коментар има нещо вярно. Това което Бербо не може да разбере е че във футбола наистина е необходимо мислене но това не се отнася за Англия и особено за отбора в който играе. Дори пречи.

DXm
02.05.2010 09:48

Днес пак ще паднат заради Рууни ще търчи, като гламав после ще падне 70 мин и ще се окаже, че е контузен Бербатов ще влезе и пак той ще е виновен, че Рууни не е вкарал и се прави на контузен, както беше и с Байерн. Лаком гъз бързо се насира иска да играе и не дава шанс на другите нито на Берба нито на Македа, като го сменят мята обувки. Берба да се маха от Ман зада се разиграе некаде другаде. Берба Forever.

manutd_forlife
02.05.2010 09:11

ей говедо грозно мислиш ли че ти можеш по-добре от него? ти не можеш да оцелиш една врата камоли да правиш вицове за него.Стани по-известен от него и прави(ама не по известен от него при боклуците а в света щото в боклука сигурно си цар) *wink*

nasran_chorbar
02.05.2010 09:03

Ман Юнайтед купили млад нигерииски нападател. Явил се младежа на първа тренировка, всички се наредили в кръг около САФ той започнал да обяснява:
- Топка(посочва към топката), крак(посочва към крака си), шут, врата(посочва вратата) и гол! -и продължава- топка/крак/шут/врата/гол, топка/крак/шут/врата/гол, топка/крак/шут/врата/гол...
По едно време нигериеца го прекъсва:
- Господин Фъргюсън, може да съм нигериец, но имам образование и говоря перфектен ангкийски!
Фъргюсън му казал:
- Изчакай още малко, моето момче, че сега говоря с Бербатов! *joking*